Binnaz Abla

evet kahveyi söyledim tekrar tavsiyeleriniz arasında online olan kim varsa ona baktırıcam :)

Canim su an icin uzuluyor olabilirsin ama emin ol bunda da bir hayır vardır. Bu arada iliskisini hemen foto koyup fb.ta paylasan ciftlerin ilis

Canim su an icin uzuluyor olabilirsin ama emin ol bunda da bir hayır vardır. Bu arada iliskisini hemen foto koyup fb.ta paylasan ciftlerin ilis
kisi pek uzun omurlu olmuyor bence..ha tabiki bunu beklemezsin ama insallah sana cok cok daha iyi birisi cikar ve bu gunlerine gulup gecersin :)

üzgünüm arkadasim maalesef yorumuna katilmiyorum bence hepsi pembe tablcudur baktirmamis bile olsam o site icin düsüncem net.
anlıyorum canım,tamamda çoğu olabilir,ben sitede kesira sirel'e baktırdım kadın son diyeceğini ilk dedi,o kadar çabuk söylediki ağzım açık kaldı,hiç bel bağlama bu adam hayatındaki kişiyle evlenecek,kartların hemde çok yakın olacağını yansıttı dedi,bazılarıda olamayacak diyenler oldu ama net diyemediler.kesiranın bir arkadaşıma yine söylediği bir şey bizi hayretlere düşürdü,evet kadın kart anlamlarını okumuyor,kestirmeden kartların ne söylediğini aktarıyor,kahveside güzel,süslü lafları yok çok klasik kelimeler kullanabilir ama sonucu net söylüyor,bana olmayacak dedi olmadı gitti gerçekten hayatındaki kişiyle evlendi.

ulan yine durup dururken birileri gidip selena'yı kışkırtmaya çalışmış !! arkadaş sizler hiç mi uslanmayacaksınız lan.. bu falcıları bizlere karşı doldurmak da neyin nesi ?!?!?
Aynen bir de şuursuzca buranın tımarhaneye benzediğini söylemiş yani bu topiğin. Üstelikte riyakar arkadaş ne diyor? bi kaç kez girdim çıktım diyor oysa kurduğu şuursuz cümleden burayı sürekli takip ettiği ve ona rağmen burayı idrak edemediği ortaya çıkıyor

Selena cvp yazmış. kapak olmuştur o kişiye umarım

ne kadar akıl fakiri insan var yaa! ne fesatsınız! ne çok içiniz kötü kardeşim sizin !
Selena'dan ziyade alta biri şimdi cevap yazmış. Kim yazdıysa asıl kıza kapağı o yapmış helal olsun

İşte bu fitneci yalaka takımını anlamıyorum. Hem şuursuzca buraya girmediğini buradakilerin asosyal ve ruh hastası olduğunu iddia edip, deliler gibi didik didik takip ettiği ortaya çıkan zavallı fitneci yalakalar her yerden çıkıyor. Akılları sıra yalakalıkla, riyakarlıkla insan olabileceğini sanıyolar ama zavallılıktan öteye geçemiyolar. Bari yalakalık ve riyakarlık yapıp fitne tohumları ekeceksin, azıcık olsun zeka belirtisi göster de böyle rezil olma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…