Yorumu paylaşma istersen ama fikrini yazabilirswin falcı ve yorumun hakkındaYaaa nasıl bir iştir bu resimleri yükledim, ödeme yaptım ama falcı seçmemişim iyi mi :))) neyse her işte bir hayır vardır, bakalım neler söyleyecekler,
Peki yorumları buradan paylaşabiliyormuyuz acaba?
Yorumu paylaşma istersen ama fikrini yazabilirswin falcı ve yorumun hakkında
Biz burada falı ne kadar tutturabilmiş ne kadar tutturamamış, olumlu olumsuz fikirlerimizi yazıyoruz ve tabi ilerleyen zamanda falın çıkıp çıkmadığınıtamam öyle yaparım o zaman
Sevindim senin adına canımKızlaaarrrr Nasılsınızzzz
Sayfaları okuyamadım,çıkan çıkmayan, ünlenen patlayan kısaca kaçırdığım bir şey var mı
Kızlar ben de bir şeyler oluyor. Netleşmeden çıktı çıkmadı diyemiyorum, ama Serap Sultanın dediği şey oluyor gibi. Bana aranızdaki mesafelerin kapandığını görüyorum demişti, su an öyle şeyler oluyor :) Kısaca Serap Sultanı denemeyen varsa aklında bulunsun o kadında iş var gibi
Biz burada falı ne kadar tutturabilmiş ne kadar tutturamamış, olumlu olumsuz fikirlerimizi yazıyoruz ve tabi ilerleyen zamanda falın çıkıp çıkmadığını
Çok sürmez, heyecanla bekliyoruz yorumunu o haldeAnladım bende öyle yaparım ay ne zaman cevap gelir acaba, fincanımda baya şekilliydi bakalım neler söyleyecek :)
Çok sürmez, heyecanla bekliyoruz yorumunu o halde
tamam yazarım mutlaka...
aaa ciddimisin sen kime baktırsın ne dedi yazsana merak ettim :)benimde gönderdim ve cevabım geldi şimdi :)
Aylin meryemle ayni kisi ise falci bile degil.. emine tercihim en azindan fala bakabiliyor
Falcı bacı diye birine baktırdım cevapta şu geldi
Yakın bir dostunla ilişkin tehlike sinyalleri veriyor, onu ihmal etme. Hane içinde belirecek teknik bir arıza biraz canını sıkıp hesabını bozabilir. Avını yakalayan bir kartal gibi, uğrunda mücadele ettiğin işi başaracaksın. Çevrenden birinin yaşadığı ağır hastalığı sonunda iyileşiyor, üzüntüler bitecek. Yaşanan terslikler artık bitiyor, sorunlarından kurtuluyorsun.
Eki Görüntüle 1393117 Eki Görüntüle 1393118 Eki Görüntüle 1393119
Emine favorim:) , Meryem ise benim ihtimal vermediiğim 2. kişiyi, ben malum kişi için sorarken söylemişti. 2. kez bunun üzerine fal gönderdim. yine destekledi.. Ben Aylin i hiç Meryem e benzetmedim,hep söyledim. oçünkü Aylin hiçç bu 2.kişiden bahsetmemişti.. bahsedenler tutmuş mu oluyor bu durumda? eğer malum kişi üzerine sorduğum falları baz alırsam benim de bing bang imm çookk,hem de en babaları .. Selena Nesibe de dahil :)))))))))Neden kiz ? bana Meryem'in dediklerinden cikanlar oldu, hem de supriz seyler.
Avını yakalayan bir kartal gibi, uğrunda mücadele ettiğin işi başaracaksın
Bu cümle sanki cuk oturmuş mu :)))
diğerlerini sen yorumla ne kadar tutarlı?
Emine favorim:) , Meryem ise benim ihtimal vermediiğim 2. kişiyi, ben malum kişi için sorarken söylemişti. 2. kez bunun üzerine fal gönderdim. yine destekledi.. Ben Aylin i hiç Meryem e benzetmedim,hep söyledim. oçünkü Aylin hiçç bu 2.kişiden bahsetmemişti.. bahsedenler tutmuş mu oluyor bu durumda? eğer malum kişi üzerine sorduğum falları baz alırsam benim de bing bang imm çookk,hem de en babaları .. Selena Nesibe de dahil :)))))))))
Annem 1 haftadır çok hastaydı hepimiz perişan olduk ve yeni yeni iyileşmeye başladı.Bu doğru
Birde vajinismusta ilerleme var tüm dertler bitecek diyor ona yordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?