Binnaz Abla

madem okuyomus burayı arada ceydamantep sana soyluyorum bunu da oku ...
allahtan cıddıye alınmıyoruz dısardan da !! bu forumda zamanında falcıların da cıktıgını bılıyosun yalancıların da cıktıgını bılıyosun . bence hıc takıp etmıyorum ayaklaırnı yapma gayet de gırıyosun okuyosun herseyden haberın var bellı !
senın gıbı sonradan gelıp ortalıgı karıstırmak ınsanların duygusuyla umuduyla umarsızca oynamaya calısanlar oldu evet yalancılar dedıık bız bunlara senın gıbı kacak dövusup orda burda karalamaya calısanlar da oluyo . sız bence burda yer bulamadıgınız ıcın gayet de bunları yapıyosunuz . asosyallık mı dır burda deneyımlerı paylasmak bırbırımızın sıkıntısında yardımcı olmaya calısmak . senın bızden ne farkın var bellıkı sende fallara sarmıssın tek farkın var kı sen falcı ve fal sadece ucunuz varken o kucuk dunyanda bızım yanında arkadas oldugumuz onlarca ınsan var burda . bız sana vede okuyanlara tum ıyı nıyetımızle yardımcı olalım umuduyla tutup dısardan okuyanlar ıcın temız sayfa yapalım karısık olmasın guvenılen falcıları yazalım dıye dusunurken senın yuregın umutsuzluktan yanlızlıktan sıkıntıdan ne kadar da pas tutmus oyle bız ıyıyız yavrum bızım ıcımızde ıyılık var . sen ve senın basıt cumlelerın yarın oburgun emın ol unutulcak gıdıcek . ortalıgı karıstırmaya calısmaya ne gerek ! otur sıkıntınla ılgılen baskalarına çamur atma . gırmek ıstesende kabul gormeyecegın bır ortam ıcın bu kadar konusman acızlık ten baska ne ! neyse cevabını da almıssın zaten selanadan . tımarhane lerı ıyı bılıyosun kı burayı utanmadan ona benzetıyosun yapma allah askına bız gayet eglenıyoruz gayet mutluyuz onlarca yenı ınsan onlarca yenı fıkır yenı dusunceler bızı olgunlastırıyor burda mutlu olmamız sızı uzmesın ıyılık kırıntısı olsaydı ıcınızde samımı olsaydınız burda yer bulurdunuz . baska yerlerde ara kısmetı . burdan ekmek cıkmıyo sana .

Yaaa nasıl bir iştir bu resimleri yükledim, ödeme yaptım ama falcı seçmemişim iyi mi :))) neyse her işte bir hayır vardır, bakalım neler söyleyecekler,

Peki yorumları buradan paylaşabiliyormuyuz acaba?

Yaaa nasıl bir iştir bu resimleri yükledim, ödeme yaptım ama falcı seçmemişim iyi mi :))) neyse her işte bir hayır vardır, bakalım neler söyleyecekler,

Peki yorumları buradan paylaşabiliyormuyuz acaba?
Yorumu paylaşma istersen ama fikrini yazabilirswin falcı ve yorumun hakkında

Kızlaaarrrr Nasılsınızzzz

Sayfaları okuyamadım,çıkan çıkmayan, ünlenen patlayan kısaca kaçırdığım bir şey var mı

Kızlar ben de bir şeyler oluyor. Netleşmeden çıktı çıkmadı diyemiyorum, ama Serap Sultanın dediği şey oluyor gibi. Bana aranızdaki mesafelerin kapandığını görüyorum demişti, su an öyle şeyler oluyor :) Kısaca Serap Sultanı denemeyen varsa aklında bulunsun o kadında iş var gibi

Sevindim senin adına canım Gretana kavuşamadın ama nur topu gibi serap sultanın olmuş ben de tarot baktırmıştım ona

Biz burada falı ne kadar tutturabilmiş ne kadar tutturamamış, olumlu olumsuz fikirlerimizi yazıyoruz ve tabi ilerleyen zamanda falın çıkıp çıkmadığını

Anladım bende öyle yaparım ay ne zaman cevap gelir acaba, fincanımda baya şekilliydi bakalım neler söyleyecek :)

Falcı bacı diye birine baktırdım cevapta şu geldi

Yakın bir dostunla ilişkin tehlike sinyalleri veriyor, onu ihmal etme. Hane içinde belirecek teknik bir arıza biraz canını sıkıp hesabını bozabilir. Avını yakalayan bir kartal gibi, uğrunda mücadele ettiğin işi başaracaksın. Çevrenden birinin yaşadığı ağır hastalığı sonunda iyileşiyor, üzüntüler bitecek. Yaşanan terslikler artık bitiyor, sorunlarından kurtuluyorsun.

Avını yakalayan bir kartal gibi, uğrunda mücadele ettiğin işi başaracaksın

Bu cümle sanki cuk oturmuş mu :)))

diğerlerini sen yorumla ne kadar tutarlı?

Neden kiz ? bana Meryem'in dediklerinden cikanlar oldu, hem de supriz seyler.
Emine favorim:) , Meryem ise benim ihtimal vermediiğim 2. kişiyi, ben malum kişi için sorarken söylemişti. 2. kez bunun üzerine fal gönderdim. yine destekledi.. Ben Aylin i hiç Meryem e benzetmedim,hep söyledim. oçünkü Aylin hiçç bu 2.kişiden bahsetmemişti.. bahsedenler tutmuş mu oluyor bu durumda? eğer malum kişi üzerine sorduğum falları baz alırsam benim de bing bang imm çookk,hem de en babaları .. Selena Nesibe de dahil :)))))))))

Avını yakalayan bir kartal gibi, uğrunda mücadele ettiğin işi başaracaksın

Bu cümle sanki cuk oturmuş mu :)))

diğerlerini sen yorumla ne kadar tutarlı?

Annem 1 haftadır çok hastaydı hepimiz perişan olduk ve yeni yeni iyileşmeye başladı.Bu doğru
Birde vajinismusta ilerleme var tüm dertler bitecek diyor ona yordum ben

hangi siteden baktırıyorsunuz siz

Annem 1 haftadır çok hastaydı hepimiz perişan olduk ve yeni yeni iyileşmeye başladı.Bu doğru
Birde vajinismusta ilerleme var tüm dertler bitecek diyor ona yordum ben

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. ;Baya tutarlı söylemiş o zaman bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…