tellwe,fal sepeti,binnaz,bir yolun var, fal alemhangi siteden baktırıyorsunuz siz
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. ;Baya tutarlı söylemiş o zaman bravo
tellwe,fal sepeti,binnaz,bir yolun var, fal alembi tek YABİMA kaldı,kendimi onlara yedirmek istemiyorum artıkkıınn :))))))))))))
Teşekkür ederim canım :) Ben ilk defa baktırdım
ücretli mi oluyor onlar benimki ücretsizdi
hem de nasıl ücretlii, kaç ay boyunca.. kolumkadarfatura.com ödedim...ücretli mi oluyor onlar benimki ücretsizdi
Benimde ilk çok heyecan yaptım :)))
Bende ücretli baktrdım "bir yolun var" bu siteden
benimki sahte falcılar o zaman
seninkine de gönderdim fincan resimlerini bak ne demişler :)
Hayata karşı kanaatkarsın, küçük mutluluklara bile kıymet vermeyi biliyorsun. Çok kısa zamanda birisi ile nedensiz yere tartışıp birbirinizi üzeceksiniz. Kırkikinci günde büyük bir dileğinin gerçekleşmesi için ilk adımı atacaksın. Bugün rutin işlerini hallettikten sonra kalacak tüm vaktini kendine ayırmalısın. Kalbindeki kişinin sana hazırladığı büyük bir sürpriz yakında ortaya çıkacak.
falco botlara baktırmışsın sen, falcı bacı,güllü bi de tarık var demi:))benimki sahte falcılar o zaman
hem de nasıl ücretlii, kaç ay boyunca.. kolumkadarfatura.com ödedim...
falco botlara baktırmışsın sen, falcı bacı,güllü bi de tarık var demi:))
sence nasıl söyledikleri uyuyor mu ?
yani düşündüm düşündüm pekde uyduramadım ama :))))
kitapları hepimiz okuyoruz, hem de öyle aşk meşk romanlarından değil ağır ağır olanlarından , bunu fal bakma ile kıyaslaman yanlış.. hani iş güç yok boş vakitten fala sarıyoruz gibi bi algı oluşturuyo.. burda sıklıkla yazan birçok kişi emin ol bilinçli, işinde gücünde eğitimli insanlar.. fal baktırmnın ücretli baktırmanın kitap okumam/eğitimsizlikle alakası yok.. bazen her insan çözümsüz,yetersiz kalabilir.. kaldı ki burası okuyanlr için de refransa oluyor ve kendi aramızda zaten fal baktırmanın bi süreden sonra baydığını, zarar getirdiğini konuşuyoruz..ooben ödeyemem o kadar para veremem fallara Benim ilgilenmem gereken kitap kardeşim var fala verecegim paraya onun için kitap alırım daha iyi @z_e_l_i_s
kitapları hepimiz okuyoruz, hem de öyle aşk meşk romanlarından değil ağır ağır olanlarından , bunu fal bakma ile kıyaslaman yanlış.. hani iş güç yok boş vakitten fala sarıyoruz gibi bi algı oluşturuyo.. burda sıklıkla yazan birçok kişi emin ol bilinçli, işinde gücünde eğitimli insanlar.. fal baktırmnın ücretli baktırmanın kitap okumam/eğitimsizlikle alakası yok.. bazen her insan çözümsüz,yetersiz kalabilir.. kaldı ki burası okuyanlr için de refransa oluyor ve kendi aramızda zaten fal baktırmanın bi süreden sonra baydığını, zarar getirdiğini konuşuyoruz..
canim bence o kadin herkese olmayacak diyor zaten ve cogu da tutuyor cunku olacak olan olay zaten bu kadar fallara dusmuyor zatenanlıyorum canım,tamamda çoğu olabilir,ben sitede kesira sirel'e baktırdım kadın son diyeceğini ilk dedi,o kadar çabuk söylediki ağzım açık kaldı,hiç bel bağlama bu adam hayatındaki kişiyle evlenecek,kartların hemde çok yakın olacağını yansıttı dedi,bazılarıda olamayacak diyenler oldu ama net diyemediler.kesiranın bir arkadaşıma yine söylediği bir şey bizi hayretlere düşürdü,evet kadın kart anlamlarını okumuyor,kestirmeden kartların ne söylediğini aktarıyor,kahveside güzel,süslü lafları yok çok klasik kelimeler kullanabilir ama sonucu net söylüyor,bana olmayacak dedi olmadı gitti gerçekten hayatındaki kişiyle evlendi.
ooben ödeyemem o kadar para veremem fallara Benim ilgilenmem gereken kitap kardeşim var fala verecegim paraya onun için kitap alırım daha iyi @z_e_l_i_s
oyy ben bu mesajı görmemişim canım benim :)
yanlış anladı ama arkadaş üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?