Binnaz Abla

yok yok sen kötü bişey demedin yanlış anlaşılma sadece üzülme kardeşim benim

Şu kadının hayatını okuyorum ama içim yanıyor okurken Aslında 1 günde biter ama 20 sayfa okuduktan sonra okuyamıyorum içim bir tuhaf oluyor

Şu kadının hayatını okuyorum ama içim yanıyor okurken Aslında 1 günde biter ama 20 sayfa okuduktan sonra okuyamıyorum içim bir tuhaf oluyor

Çok fena değil mi... Çoook etkilemişti beni de.. Biz küçücük şeyleri kendimize dert ederken bir yerlerde insanlar akla hayale sığmayacak şeyler yaşıyor

Ne kiz ? bana Meryem'in dediklerinden cikanlar oldu, hem de supriz seyler.
Fali cok kotuydu gecmis ve an cok sallamadyondu sorularimdan sumsük karaktersiz kimseylenkonusamayan ama kendi kendine kurup cildiran aciz bir insan olarak tarif etmis beni falda anlattiklari getcek disi geldi bahsettigi is sekli ve gelecek vs bana uymadi cok uzak vade verdi eylul ekim vs kahve falindan nasi o kdr uzak vade cikardi hic anlamiyorum ama kesinlikle begenmedim baktirdigima pisman oldum

Çok fena değil mi... Çoook etkilemişti beni de.. Biz küçücük şeyleri kendimize dert ederken bir yerlerde insanlar akla hayale sığmayacak şeyler yaşıyor

hemde nasıl hele o ailesinden bi adam 5 yaşından beri tecavuz ediyor ya her okudugumda midem kalkıyor Çok ilerleyemedim daha 50. sayfada filanım

canim bence o kadin herkese olmayacak diyor zaten ve cogu da tutuyor cunku olacak olan olay zaten bu kadar fallara dusmuyor zaten
değil işte belki çoğu olmayacak durumlarda olduğu için öyle hissetmiştir,ama bir arkadaşıma olacak dediği şey akıl almaz bir şekilde gerçekleşti,inan hikayesini bilsen sen bile şok olursun,o yüzden herkese olmayacak demediğini biliyorum.ama tabiki herkesede tutacak diye bir şey yok tabi yanılma durumuda elbette olabilir,

hemde nasıl hele o ailesinden bi adam 5 yaşından beri tecavuz ediyor ya her okudugumda midem kalkıyor Çok ilerleyemedim daha 50. sayfada filanım
Kitaplarla ilgili bi topic açmaya ne dersiniz kızlar onlarla da ilgili yorum yaparız

Lütfen
Kesira mutsuz bir kadin bence
bir çok kişiye olumsuz yorum yapan falcıları dikkate almayın ..bu bi taktik..burda nicelerinin patladığını söylüyoruz ,olumsuzu söyleyen falcı sonuç olumsuz olunca tuttu diyoruz ama hayır olumsuzu yürütende zaten en kolayı düşünürsek zaten hemen hepsi patlamaya hazır.misyonu olumsuz olan bu tip falcıları ben şahsen önemsemiyorum

Göremiyorum uyeliği sildim buraya kopyalasanıza çok merak ettim

senin sansina bilecekleri tutmus o zaman canim kesiraya burdan baktiran vardir bende gecmiste baktirdim ama tutan bisi yok

ceydamantep, umarım bunu da okursun. Hiçbir 'normal' insan 'Tımarhane'' diye adlandırdığı bir yere girip delilerle dalga geçmez veya senin tabirinle ''gülmez'' umarım en kısa zamanda bir hayat edinirsin ve saçmalamayı bırakırsın. Falcılar hiçbir zaman herkes tarafından sevilmez veya nefret edilmez çünkü enerji meselesidir uyanı da vardır uymayanı da. Kafanda ne kuruyorsun bilmiyorum ama yaptığın aptalca bir davranış Selena kaç kere foruma hitap etmediğini yazmasına rağmen sürekli burayla uğraşman gibi. Selena tarafından da bir kuşkun olmasın kendisi aklı başında bir kadındır neyin ne olduğunu bilir.

Sevgiler.

Not: En düşük IQ seviyesine sahip insan bile rahatsız olduğu şeyden uzak durur yada görmezden gelir. Güzel bir bilgi değil mi? Aklında bulunsun.

hehe delinin biri buranın tımarhane gibi göründüğünü söylemiş
Allah bilir kaç kez buraları hatmedip yazdıklarımızı okuyup gitmiştir oraya, buraya
yazik ya belki elestirdigimiz falcilardan biridir engelleyin gitsin derim zaman icerisinde oyle tuhaf insanlar geldi gecti ki buralardan

hayır daha dün müydü pollyanna'ya su falını önerdik selenanın, ama sıra çok oluyor filan dedik.. burayı okumak için gözlerinizi kullanın lütfen ! zira her organın işlevi farklı !

Dündü canım ve hakikaten 7.sıradaydım, gerçi konuyu net anlamadım ama hep çıkıyor böyle dengesiz kişiler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…