üzülmem ben merak etme kardeşyok yok sen kötü bişey demedin yanlış anlaşılma sadece üzülme kardeşim benim
yok yok sen kötü bişey demedin yanlış anlaşılma sadece üzülme kardeşim benim
Şu kadının hayatını okuyorum ama içim yanıyor okurkenAslında 1 günde biter ama 20 sayfa okuduktan sonra okuyamıyorum içim bir tuhaf oluyor
Fali cok kotuydu gecmis ve an cok sallamadyondu sorularimdan sumsük karaktersiz kimseylenkonusamayan ama kendi kendine kurup cildiran aciz bir insan olarak tarif etmis beni falda anlattiklari getcek disi geldi bahsettigi is sekli ve gelecek vs bana uymadi cok uzak vade verdi eylul ekim vs kahve falindan nasi o kdr uzak vade cikardi hic anlamiyorum ama kesinlikle begenmedim baktirdigima pisman oldumNe kiz ? bana Meryem'in dediklerinden cikanlar oldu, hem de supriz seyler.
Çok fena değil mi... Çoook etkilemişti beni de.. Biz küçücük şeyleri kendimize dert ederken bir yerlerde insanlar akla hayale sığmayacak şeyler yaşıyor
hemde nasılhele o ailesinden bi adam 5 yaşından beri tecavuz ediyor ya her okudugumda midem kalkıyor Çok ilerleyemedim daha 50. sayfada filanım
değil işte belki çoğu olmayacak durumlarda olduğu için öyle hissetmiştir,ama bir arkadaşıma olacak dediği şey akıl almaz bir şekilde gerçekleşti,inan hikayesini bilsen sen bile şok olursun,o yüzden herkese olmayacak demediğini biliyorum.ama tabiki herkesede tutacak diye bir şey yok tabi yanılma durumuda elbette olabilir,canim bence o kadin herkese olmayacak diyor zaten ve cogu da tutuyor cunku olacak olan olay zaten bu kadar fallara dusmuyor zaten
Kesira mutsuz bir kadin bencecanim bence o kadin herkese olmayacak diyor zaten ve cogu da tutuyor cunku olacak olan olay zaten bu kadar fallara dusmuyor zaten
Kitaplarla ilgili bi topic açmaya ne dersiniz kızlar onlarla da ilgili yorum yaparızhemde nasılhele o ailesinden bi adam 5 yaşından beri tecavuz ediyor ya her okudugumda midem kalkıyor Çok ilerleyemedim daha 50. sayfada filanım
Kitaplarla ilgili bi topic açmaya ne dersiniz kızlar onlarla da ilgili yorum yaparız
bir çok kişiye olumsuz yorum yapan falcıları dikkate almayın ..bu bi taktik..burda nicelerinin patladığını söylüyoruz ,olumsuzu söyleyen falcı sonuç olumsuz olunca tuttu diyoruz ama hayır olumsuzu yürütende zaten en kolayı düşünürsek zaten hemen hepsi patlamaya hazır.misyonu olumsuz olan bu tip falcıları ben şahsen önemsemiyorumKesira mutsuz bir kadin bence
Aynen bir de şuursuzca buranın tımarhaneye benzediğini söylemiş yani bu topiğin. Üstelikte riyakar arkadaş ne diyor? bi kaç kez girdim çıktım diyor oysa kurduğu şuursuz cümleden burayı sürekli takip ettiği ve ona rağmen burayı idrak edemediği ortaya çıkıyor
Sana özelden komple atıvereyimGöremiyorum uyeliği sildim buraya kopyalasanıza çok merak ettim
Senin fal haberlerine hastayımmmKesira bana olumsuzdu vee tabiki olumsuz oldu:
anlıyorum canım,tamamda çoğu olabilir,ben sitede kesira sirel'e baktırdım kadın son diyeceğini ilk dedi,o kadar çabuk söylediki ağzım açık kaldı,hiç bel bağlama bu adam hayatındaki kişiyle evlenecek,kartların hemde çok yakın olacağını yansıttı dedi,bazılarıda olamayacak diyenler oldu ama net diyemediler.kesiranın bir arkadaşıma yine söylediği bir şey bizi hayretlere düşürdü,evet kadın kart anlamlarını okumuyor,kestirmeden kartların ne söylediğini aktarıyor,kahveside güzel,süslü lafları yok çok klasik kelimeler kullanabilir ama sonucu net söylüyor,bana olmayacak dedi olmadı gitti gerçekten hayatındaki kişiyle evlendi.
yazik ya belki elestirdigimiz falcilardan biridir engelleyin gitsin derim zaman icerisinde oyle tuhaf insanlar geldi gecti ki buralardanhehe delinin biri buranın tımarhane gibi göründüğünü söylemiş
Allah bilir kaç kez buraları hatmedip yazdıklarımızı okuyup gitmiştir oraya, buraya
hayır daha dün müydü pollyanna'ya su falını önerdik selenanın, ama sıra çok oluyor filan dedik.. burayı okumak için gözlerinizi kullanın lütfen ! zira her organın işlevi farklı !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?