Binnaz Abla

ocak sonu en fazla şubata kadar 3 hafta içinde 1 ay içinde diyen herkes patladı of çok kötü gelişmeler var çok mutsuzum 2015 ne uğursuz geldi

gecmis olsun canim simdiden herseyin hayirlisi olsun ..
ne oldu bilmiyorum ama ins en hafif yarayla atlatirsin

gecmis olsun canim simdiden herseyin hayirlisi olsun ..
ne oldu bilmiyorum ama ins en hafif yarayla atlatirsin

inşallah canım acı çeken kim varsa çabuk atlatır bi kaç gündür dualara başlamıştım her gün saatlerce ama ters tepti resmen duaya başlar başlamaz böyle bişeyle karşılaşmak beni bi sarstı

inancini yitirme allah duada israrci olani severmis zaten.. durumun düzelirse gene allah yardim ederse olur canim ..
ya bazen olaylar tersine dönebiliyor ins kötü bisiyler olmamistir ..

Canım belki daha süresi vardır. Zamana fazla takılma

Canım inşallah bu sıkıntılarındann kurtulursun tez zamanda.. Sen duaya devam et. Duaya başladım kötü şeyler başıma geldi diye düşünme.. Kimbilir Allah korusun belki daha da kötü şeyler başına gelicekti ama Allah daha kötüsünden esirgedi.. Bilemeyiz

Ya merkür geri gidiyor sanırım onla benzerdurumlar bende yaşıyorum

Ya merkür geri gidiyor sanırım onla benzerdurumlar bende yaşıyorum
bir yıldır ben de şu merkür gerilemesinin gerçek olduğuna inanıyorum özellikle ilişkiler, teknoloji ve iletişim alanlarını etkilermiş ya. ben bunu özellikle teknoloji konusunda yaşadım bu defa da yaşadım vallahi sadece merkür gerilediğinde oluyo bunu anladım

Bu merkür ne zaman ileri gelecek acep ne olcak bu çiftlerin hali..

Bu merkür ne zaman ileri gelecek acep ne olcak bu çiftlerin hali..
Ben hiç inanmazdım gerçekten de etkiliyo çevremde de gözlemliyorum. yanlış anlamalar çiftlerde tavan yapıyo, beklenen haberler gecikiyo ve teknoloji ile ilgili sorunlar yaşanıyo ben eskiden gülerdim ama doğruymuş bir yıldır iyice farkındayım. şubat ortalarına kadar sürecekmiş

kızlar, Jeliza'nın son falında çıkanlar olmuş ya ,, bu hatun hangi siteden alıyordu yorumlarını nereydi,, biri böyle bişey yazmıştı, hayrna yazsın da fal atmaktan kurtulayım..

kızlar, Jeliza'nın son falında çıkanlar olmuş ya ,, bu hatun hangi siteden alıyordu yorumlarını nereydi,, biri böyle bişey yazmıştı, hayrna yazsın da fal atmaktan kurtulayım..
Jelizaroze tellwe de benim sanal fincanda da döktürmüştü o :))

11 Şubat yazıyor astroloji sitelerinde ama manyetik alanda vs.de de etkili oluyormuş .
Bana da Alex demişti falda 13 Şubata kadar merkür gerilemesi var. Elektronik eşya falan alma diye şimdi hatırladım canım.. 13 şubattan sonra ilişkiler için güzel günler gelecekmiişş.. Hadi inşallah ya..

3 kredim vardı sanal fincan atmıştım, atalı da 1 haftayı geçti sürünüp duruyor, kime çevirsem siteye girmiyor arkadaş

Yarın sabah da yorumlanmazsa kredi yükleyip ben de jelizaya kahve atayım. Bana promosyon bakmıştı ve promosyon çıkan bir şeyler olmuştu.

Kızlar bende bir iç sıkıntısı var bugün ya, merkür gerilemesinden mi dersiniz

hiç etkiliyo gibi görünmüyo valla ilişkilerini ben bekledikçe sabrettikçe benimki yeni sevgilisiyle mutluluktan mutluluğa koşuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…