Mert delikanlı bence Aslankızlar en sevdiğiniz huyu suyu iyi olan mert delikanlı anlayışlı hangi burçtan erkekler sizce?
Aksine bu dönemde aniden başlayan ilişkilerin saman alevi şeklinde söndüğü söylenirhiç etkiliyo gibi görünmüyo valla ilişkilerini ben bekledikçe sabrettikçe benimki yeni sevgilisiyle mutluluktan mutluluğa koşuyor...
Burçla alakası pek olmuyo be kuzum. Karakter olmayınca burç neylesinMert delikanlı bence Aslan
Haklısın deepimm. Mayasında varsa bozukluk melek burcu olsada değişmezzBurçla alakası pek olmuyo be kuzum. Karakter olmayınca burç neylesin
kızlar, Jeliza'nın son falında çıkanlar olmuş ya,, bu hatun hangi siteden alıyordu yorumlarını nereydi,, biri böyle bişey yazmıştı, hayrna yazsın da fal atmaktan kurtulayım..
iskambil falı şekerim..Ne baktirmistin kiz ? Kahve, katina?
Çıkanlar olumlu şeyler mi bari canım?iskambil falı şekerim..
teraziii eminim, bi falımda burçlara olan merakımdan ve onun hislerinden ötürü sormuştum.. terazi demişti eminim :), selena da teraziikızlar en sevdiğiniz huyu suyu iyi olan mert delikanlı anlayışlı hangi burçtan erkekler sizce?
ahahaa hakikaten kafam çok dalgın, benim kafa falcı Mert Reiki ye gitti,onu sandım ahahaaaateraziii eminim, bi falımda burçlara olan merakımdan ve onun hislerinden ötürü sormuştum.. terazi demişti eminim :), selena da terazii
2014 kadar etkilemez merjkür artık, 2014 hatta son 2,5 yıl her konuda çoğu burcu yerle yeksan etmişti.. 2015 güzel gelecek,öyle düşünelim :)Ya merkür geri gidiyor sanırım onla benzerdurumlar bende yaşıyorum
Ben de teraziyi neresinden çıkardı bu kız diyecektimahahaa hakikaten kafam çok dalgın, benim kafa falcı Mert Reiki ye gitti,onu sandım ahahaaaa
ahahaaaBen de teraziyi neresinden çıkardı bu kız diyecektimfal orucu çarptı hepimizi
evet tatlım.. derslerle ilgili durumu sormuştum bilmiş, beklenmedik bir hediye alacaksın ve beklenmedik bir ilgiyle karşılacaksın ocakta demiş bilmiş..gerçekten de hiç ummadığım bir hediye aldım. diğer ide öyle..Çıkanlar olumlu şeyler mi bari canım?
Bence de tez vakitte iyi birine baktır falını ve kendine gelahahaaa, tez vakitte fal bakıla banaaa bissürü çok janti,güzel ifadeli fincanım var tlfda atamadığım için kafa kayık,kalp yamuk ,ama çok korkuyorum benim kahveler code gibi,karena gibi falcıların eline geöiyoo, fotokopi fal yorumu alıyorum aslından öte , hikayem başkalarıyla aynı oluyoo
Yine patlak ve olumsuz fal haberi :)))))))))) incesazım seviyorum seniiiiiKızlar jeliye kalsa ben ekimde askı bulmuştum
evet tatlım.. derslerle ilgili durumu sormuştum bilmiş, beklenmedik bir hediye alacaksın ve beklenmedik bir ilgiyle karşılacaksın ocakta demiş bilmiş..gerçekten de hiç ummadığım bir hediye aldım. diğer ide öyle..
Yine patlak ve olumsuz fal haberi :)))))))))) incesazım seviyorum seniiiii
O da doğruAhahaa napam deep im iyi olan çıktıda ben mi yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?