Binnaz Abla

kızlar en sevdiğiniz huyu suyu iyi olan mert delikanlı anlayışlı hangi burçtan erkekler sizce?
teraziii eminim, bi falımda burçlara olan merakımdan ve onun hislerinden ötürü sormuştum.. terazi demişti eminim :), selena da terazii

teraziii eminim, bi falımda burçlara olan merakımdan ve onun hislerinden ötürü sormuştum.. terazi demişti eminim :), selena da terazii
ahahaa hakikaten kafam çok dalgın, benim kafa falcı Mert Reiki ye gitti,onu sandım ahahaaaa

Ya merkür geri gidiyor sanırım onla benzerdurumlar bende yaşıyorum
2014 kadar etkilemez merjkür artık, 2014 hatta son 2,5 yıl her konuda çoğu burcu yerle yeksan etmişti.. 2015 güzel gelecek,öyle düşünelim :)

Ben de teraziyi neresinden çıkardı bu kız diyecektim fal orucu çarptı hepimizi
ahahaaa, tez vakitte fal bakıla banaaa bissürü çok janti,güzel ifadeli fincanım var tlfda atamadığım için kafa kayık,kalp yamuk ,ama çok korkuyorum benim kahveler code gibi,karena gibi falcıların eline geöiyoo, fotokopi fal yorumu alıyorum aslından öte , hikayem başkalarıyla aynı oluyoo

Bence de tez vakitte iyi birine baktır falını ve kendine gel senin kaderindeki kişi allegrita, allegritanın kaderindeki kişi sensin. sizin mutlu olmanız var üç vakte kadar

oh be hidayete erdiğimizden buyana fal haberlerine hasret kaldıydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…