delisinnn sennn , herkese hepimize en baştaBence de tez vakitte iyi birine baktır falını ve kendine gelsenin kaderindeki kişi allegrita, allegritanın kaderindeki kişi sensin. sizin mutlu olmanız var üç vakte kadar
kolumkadarfaturamvar.com olarak bu talebinize uygun falcıları bünyemize en kısa zamanda katacağımızı iletmek isterimdelisinnn sennn , herkese hepimize en baştaincesaz3506 dediği her güzel şeyin çıkacağı bi falcı istiyorummm, tez zamanda bulunaaaa
Neyi kucakla demiş anlayamadımDayanamadım aylar sonra tellwe hesabıma girdim Kızlar jelirazo bana unlu kucaklayın olacaksın demiş
Tutmayın beni
Neyi kucakla demiş anlayamadım
Nerde gün görmemiş falcı var onları da sen buluyosun baldankabağımKızlar buyucu diye birine attım. Kişilik analizinde doğruluk payı var ama geleceğe dair hiç bir şey yok. Aklınızda olsun.
Nerde gün görmemiş falcı var onları da sen buluyosun baldankabağım
Doğru söylemiş jeliza, zira patlak fal konusunda topiğin en ünlülerindensin, sonra özel hayatında gerçekten de büyük sürpriz yaşamadın mı? fallar patladıkça sürpriz olmadı mı? Hem Ekim demiş ama ya bu Ekim 2015 Ekim ise? heee? hemen karala jeliyiAhahsa yanlış yazmışım hep T9 :) unlu olacaksın dedi bana
"
İş hayatında geleceğinde büyük bir parlama var. Karşına gelecek olan teklifleri mutlaka değerlendirmelisin. Hatta büyük bir hayalin de gerçek olacak. Bu ünlü olmak bile olabilir. Geleceğinde yıldız olmak var. Çevrendekiler eleştirilerde bulunsa bile hepsini haksız çıkaracaksın. Özel hayatında büyük sürprizler var. Sana karşı uzun zamandır hisleri olan ama arkadaşın olan biri sana açılabilir. Dostundan alacağın bir haber de seni çok şaşırtacak. Kısa bir süre sonra uzakta olan bir arkadaşın ile aniden karşılaşacaksın ve çok sevineceksin. Ailede sorumluluk konusunda sizin üzerinize bir yük düşebilir. Buna çok kafayı takacaksınız ama geçecek. İnanılmaz pozitif bir enerjiniz var, bu yüzden her şeyin üstesinden gelebileceksiniz. Aşk ise Ekim'de gerçek anlamda geliyor. Şimdilik bu kadar, tekrar görüşmek dileğiyle. :)
jelizaroze
Doğru söylemiş jeliza, zira patlak fal konusunda topiğin en ünlülerindensin, sonra özel hayatında gerçekten de büyük sürpriz yaşamadın mı? fallar patladıkça sürpriz olmadı mı? Hem Ekim demiş ama ya bu Ekim 2015 Ekim ise? heee? hemen karala jeliyi
sen yine de Ekim 2015'i bekle. hissediyorum senin mutlu olman var. özel hayatında çok mutlu olman varAynen patlayan fallar bendeAma supriz değil çunku bol keseden atıyor hepsi
Yok canım Eylülde bakmış ekim demiş
Sana da çok uçmuşlar canım yaaaFalcılara kalsa kankim bana askını itiraf edecek uzaktan dostlarla goruşeceğim aşklar havada uçacak hayat benim olmasa yiyeceğim bunları
Angel of Love
mutlumu mutsuzmu beni pek alakadar etmez ben falına bakarımKesira mutsuz bir kadin bence
aslında ne istediğimizi bi bilsek sorun çözülecek,olumluya pembeci olmsuza kulak asma diyoruz,bir ortası yok galiba,bize ne derlerse desinler biiz buu fala aşığııızz,gerisi hikaye yok gelecekmi olacakmı falan fila.olacak deselerde kabahat olmayacak deselerde kabahat.ne olacak sonumuz bilmmem.allah kurtarsınLütfen
bir çok kişiye olumsuz yorum yapan falcıları dikkate almayın ..bu bi taktik..burda nicelerinin patladığını söylüyoruz ,olumsuzu söyleyen falcı sonuç olumsuz olunca tuttu diyoruz ama hayır olumsuzu yürütende zaten en kolayı düşünürsek zaten hemen hepsi patlamaya hazır.misyonu olumsuz olan bu tip falcıları ben şahsen önemsemiyorum
ben dün gece sizin dediklerinizi uyguladım,ya fettah duasını,inanın arkadaşlar bu akşam çok güzel bir gelişme yaşadım sevindirici bir haber aldım,ben bu duanın zamanı var dediniz ben aynı anda gece yaptım.çok rahatladım ve gelişmede beni mutlu etti ben bbu duanın hayrına inanıyorum,dünyanın dua üzerinde durduğuna inananlardanım,ama özel uyguladım bir şey böyle bir şey olmamıştı,şunuda belirtmek isterim,yiy bir şey fakat asla aşırışına başka keşiflere ağır durumlara yönelmemek lazım derim yinede.Canım inşallah bu sıkıntılarındann kurtulursun tez zamanda.. Sen duaya devam et. Duaya başladım kötü şeyler başıma geldi diye düşünme.. Kimbilir Allah korusun belki daha da kötü şeyler başına gelicekti ama Allah daha kötüsünden esirgedi.. Bilemeyiz
Canımmm çok sevindim senin adına.. Çok güzel haberler bunlar..ben dün gece sizin dediklerinizi uyguladım,ya fettah duasını,inanın arkadaşlar bu akşam çok güzel bir gelişme yaşadım sevindirici bir haber aldım,ben bu duanın zamanı var dediniz ben aynı anda gece yaptım.çok rahatladım ve gelişmede beni mutlu etti ben bbu duanın hayrına inanıyorum,dünyanın dua üzerinde durduğuna inananlardanım,ama özel uyguladım bir şey böyle bir şey olmamıştı,şunuda belirtmek isterim,yiy bir şey fakat asla aşırışına başka keşiflere ağır durumlara yönelmemek lazım derim yinede.
Kız o değil be bambaşka bişeyAngel of Love
Gördüm bitanem.ben de etki etti.. Birkaç arkadaşta daha etkili olmuş..dediğim gibi ya fettah ilginç bir şekilde tutuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?