Bir kişi ile ilgili bana karşı görüşünü merak ettiğim için katina istiyordum kahve de daha çok şey çıkıyor 1 ay olcak baktırmadığım fal krizim geldi
bu reklam olayina da takti insanlar.memnuniyetsizligini paylasiyorsun onada reklam diyorlar.Sacma bir tespit.tesekkurler paylastigin icin lalemerhaba
gerçi burada bana bazı arkadaşlar reklam yapıyor desede , bilgi amaçlı yazıyorum.Tellwede duygu06 ve yeni gelen medyum emel daha önce düşük puan verildiğinden dolayı direk falları iade ediyorlar.kredim elimde kaldı.
ve duvara konuyu yazdım silindi .
merhaba
gerçi burada bana bazı arkadaşlar reklam yapıyor desede , bilgi amaçlı yazıyorum.Tellwede duygu06 ve yeni gelen medyum emel daha önce düşük puan verildiğinden dolayı direk falları iade ediyorlar.kredim elimde kaldı.
ve duvara konuyu yazdım silindi .
Medyum emele daha ince bktrp dsk puanmi verdin onun icinmi geri iade etti anlmdm
hayır orda bir falcıya daha önce 1 vermişim hatırlamıyorumda ki verdiysem haketmiştir diye düşünüyorum.her ikisinede ilk defa baktıracaktım buda demek oluyorki onlar herşeyi görtebiliyor
Oooo bu durum cok kotu o zaman eger boylyse
siteye yazdığım mesajı atabilirim hatta medyum emelin duarına yazdım ama şimdi baktım silmiş
Atsana evet ne yazdin
ma bakilmiyor kredimi nasil geri alicam
ben burada devamli fal baktiriyorum 2 gundur falima 1 yildiz almissiniz bakamayiz demekte fal bakanlarki ben hicbirzaman 5 alti yildiz vermedim bunun aciklamasi nedir 8 tl kredim var nasil geri alicam
tellwe 2013-09-06 18:05:32
Mobil ödemede iade olmadığı için iade yapamıyoruz. Nöbetci falcılardan seçerseniz onlar iade etmeden bakmak zorundalar. Ayrıca falıma diğper falcılarda bakabiliri seçerseniz muhakkak falınıza bakılacaktır. Her falcı sizi reddetmez. Seçtiğiniz falcılara özel bir durum olmalı.Ayrıca sizin 5 tane 5 yıldızınız 1 tane 1 yıldızınız var. Bu gayet iyi bir puan
hayır orda bir falcıya daha önce 1 vermişim hatırlamıyorumda ki verdiysem haketmiştir diye düşünüyorum.her ikisinede ilk defa baktıracaktım buda demek oluyorki onlar herşeyi görtebiliyor
Eksiklikler olmasina ragmen açılacak demislerdi fal sepeti açılmış ilkay çevrimiçi tek
yaa taha nerede ki ayrilmismi acaba??
evet tüm gün bekledim ama medyumemel enerjisi düştüğü için bakamayacakmış kalan fallara. artık yarına kaldı benim fal :) bu arada beklerken hydra adlı yorumcuya sanal fincan gönderdim ilk defa. bayağı isabetliydi yorumları. kendi içtiğim fincanlara bile bu kadar tutturan olmamıştıayrıca kadının Türkçesi ve kurduğu cümlelerde gayet açık net. ben beğendim doğrusu.
Tahanın ayrıldığını sanmam.. Daha çarşamba günü twitterda kart çekti fal sepeti uygulamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?