Binnaz Abla

Bir kişi ile ilgili bana karşı görüşünü merak ettiğim için katina istiyordum kahve de daha çok şey çıkıyor 1 ay olcak baktırmadığım fal krizim geldi

1 ay mıııı???? Hem de fal baktırmadan 1 ay mıı??? Cansuuu duyuyo musun ne insanlar vaarrr :)) helal olsun sana walla 1 ay fal baktırmamayı başarmışsın :)) bize de söyleyebileceğin bir formül var mı? :)

Son düzenleme:
merhaba
gerçi burada bana bazı arkadaşlar reklam yapıyor desede , bilgi amaçlı yazıyorum.Tellwede duygu06 ve yeni gelen medyum emel daha önce düşük puan verildiğinden dolayı direk falları iade ediyorlar.kredim elimde kaldı.
ve duvara konuyu yazdım silindi .

bu reklam olayina da takti insanlar.memnuniyetsizligini paylasiyorsun onada reklam diyorlar.Sacma bir tespit.tesekkurler paylastigin icin lale

Medyum emele daha ince bktrp dsk puanmi verdin onun icinmi geri iade etti anlmdm

Medyum emele daha ince bktrp dsk puanmi verdin onun icinmi geri iade etti anlmdm

hayır orda bir falcıya daha önce 1 vermişim hatırlamıyorumda ki verdiysem haketmiştir diye düşünüyorum.her ikisinede ilk defa baktıracaktım buda demek oluyorki onlar herşeyi görtebiliyor

hayır orda bir falcıya daha önce 1 vermişim hatırlamıyorumda ki verdiysem haketmiştir diye düşünüyorum.her ikisinede ilk defa baktıracaktım buda demek oluyorki onlar herşeyi görtebiliyor

Oooo bu durum cok kotu o zaman eger boylyse

Atsana evet ne yazdin

ma bakilmiyor kredimi nasil geri alicam
ben burada devamli fal baktiriyorum 2 gundur falima 1 yildiz almissiniz bakamayiz demekte fal bakanlarki ben hicbirzaman 5 alti yildiz vermedim bunun aciklamasi nedir 8 tl kredim var nasil geri alicam

tellwe 2013-09-06 18:05:32
Mobil ödemede iade olmadığı için iade yapamıyoruz. Nöbetci falcılardan seçerseniz onlar iade etmeden bakmak zorundalar. Ayrıca falıma diğper falcılarda bakabiliri seçerseniz muhakkak falınıza bakılacaktır. Her falcı sizi reddetmez. Seçtiğiniz falcılara özel bir durum olmalı.Ayrıca sizin 5 tane 5 yıldızınız 1 tane 1 yıldızınız var. Bu gayet iyi bir puan

Telwedee bi garip valla ya gerckten su fal isini brkmk istyrm ymnle artik skldm

Telvede onune gelen bilen bilmeyen falci zaten. Binnaz ablada herkese baktirdim diger sitelerde açılmadı henuz fal evi denen siteyi deneyim bari

Son düzenleme:
Eksiklikler olmasina ragmen açılacak demislerdi fal sepeti açılmış ilkay çevrimiçi tek

Falsepeti açılmış ama Nesibe yazılı fal yorumluyor görünüyor..
Bu sitelerin başına ne geldi belli değil...

Tellwe de yorumcular fal bakan kişilere puan verebiliyorlar, diğer falcılar da kötü puanı olan isimleri görebiliyorlar.. Bizim fallarımızı görebilme ihtimali olduğunu düşünmüyorum..

evet tüm gün bekledim ama medyumemel enerjisi düştüğü için bakamayacakmış kalan fallara. artık yarına kaldı benim fal :) bu arada beklerken hydra adlı yorumcuya sanal fincan gönderdim ilk defa. bayağı isabetliydi yorumları. kendi içtiğim fincanlara bile bu kadar tutturan olmamıştı ayrıca kadının Türkçesi ve kurduğu cümlelerde gayet açık net. ben beğendim doğrusu.

Sanal fincan diyince oradaki en iyisi Ugga :) denemediysen deneyebilirsin..

uggaya daha önce kendi fincanımı göndermiştim evet iyiydi canım ama ben hydrayı daha çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…