- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
gerçekten bu duanın hikmeti çok çok büyük inanarak uygulayın göreceksiniz.içimde bir kıpırtı mutlu bir heyecan varher an hayatıma güzel bir şey girecek gibi,kudretine kurban olduğum bu dua hayırlı bir dua,ben hissediyorum.Canımmm çok sevindim senin adına.. Çok güzel haberler bunlar..
Bu esma çok ilginç.. Bende de anında etki etti.. Kızlar ya Fettah esmasını deneyin
AaaaKız o değil be bambaşka bişeydu özelden yazacam
Siz hangi zaman aralığında okudunuz gece mi sabah mı?@deepbluem
Gördüm bitanem.ben de etki etti.. Birkaç arkadaşta daha etkili olmuş..dediğim gibi ya fettah ilginç bir şekilde tutuyor..
Kesira mutsuz bir kadin bence
mutlumu mutsuzmu beni pek alakadar etmez ben falına bakarım
Ne zamn okudunuz ve kaç tane? Birde dileği en sonunda mı dilediniz :)ben dün gece sizin dediklerinizi uyguladım,ya fettah duasını,inanın arkadaşlar bu akşam çok güzel bir gelişme yaşadım sevindirici bir haber aldım,ben bu duanın zamanı var dediniz ben aynı anda gece yaptım.çok rahatladım ve gelişmede beni mutlu etti ben bbu duanın hayrına inanıyorum,dünyanın dua üzerinde durduğuna inananlardanım,ama özel uyguladım bir şey böyle bir şey olmamıştı,şunuda belirtmek isterim,yiy bir şey fakat asla aşırışına başka keşiflere ağır durumlara yönelmemek lazım derim yinede.
Merkür saatinde 489 defa YaFettahSiz hangi zaman aralığında okudunuz gece mi sabah mı?
bu duanın zamanı varmış,grey arkadaş daha iyi bilityor,ben zamansız bunu uyguladım önce ellerimi açtım allahımdan dileğimi diledim,bu aşk dileği değildi,bunuda belirteyim,dileğimle ilgili çok güzel bir gelişmeyi ertesi akşam yaşadım,dileğimi diledikten sonra ya fettah kelimesini 489 defa tekrar ettim bu kadar.Ne zamn okudunuz ve kaç tane? Birde dileği en sonunda mı dilediniz :)
Bende eğitimle ilgili bulunacağım da dilek; hemen olması zor bir durum muydu peki sizinki?bu duanın zamanı varmış,grey arkadaş daha iyi bilityor,ben zamansız bunu uyguladım önce ellerimi açtım allahımdan dileğimi diledim,bu aşk dileği değildi,bunuda belirteyim,dileğimle ilgili çok güzel bir gelişmeyi ertesi akşam yaşadım,dileğimi diledikten sonra ya fettah kelimesini 489 defa tekrar ettim bu kadar.
tabiki çok iddia etmiyorum ama ben memnun kaldım,fal işi kimine tutar kimine tutmaz enerjiyle alakalı olabilir,arada dinlerim fal atarım hoş bir anlatımı var.Kesira iyi bir falci degil. Yazdiklariniz dogrultusunda kafasina gore yorum yapiyor.
kesinlikle olur olmaz diye düşünme bunu uygula güzel bir haber alacaksın,kalbini temiz tut yani inanarak yaparsan.Bende eğitimle ilgili bulunacağım da dilek; hemen olması zor bir durum muydu peki sizinki?
kesinlikle olur olmaz diye düşünme bunu uygula güzel bir haber alacaksın,kalbini temiz tut yani inanarak yaparsan.
zamanın daraldıysa yinede oku duanın zamanı olabilir ama sıkıldığın zamanda kabul olur diye düşünüyorumÇarşamba okunurdenmiş ben geç kaldım sanırsam ...
Kitaplarla ilgili bi topic açmaya ne dersiniz kızlar onlarla da ilgili yorum yaparız
Kitaplarla ilgili bi topic açmaya ne dersiniz kızlar onlarla da ilgili yorum yaparız
Ya Rafi ne zaman kaç defa okunuyor peli?Ben Ya Fettah- Ya Rafi ikilisini çok okuyorum ayrı zamanlarda. Ya Rafi özellikle yıldızımın düştüğü kendimi bitkin hissettiğim zamanlarda okuduğum esmadır. Ya Kerim- Ya Vekil vs de okurum. Ama dozunda okumaya özen gösteririm çünkü esmalar gerçekten çakraları açıyo ve birden yüklenince uykuya hasret yaşıyosun çakralar açılırken :))
günaydınnn canlarımmmmmmmmm :))
Falsız bugün 10. günüm , gayet iyi gidiyor
bu fal işi baya baya bağımlılık yapıyor demek ki
evet fal orucunda olanlar var burda :))
kurtulmaya çalışıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?