Binnaz Abla

bir yolun varda,esmeraldada iyi diyebilirim,hissdiyor am ileriyi çok açamıyor gibime geldi fena değil.

Günaydın 3 hafta doluyor patlatacaklar geliyor Kızlar sizde durumlar nasıl?

ya incesazım senin fallar patlayıp duruyor ama benim de nedense senin durumun olumlu olacağı geçiyor içimden, neden geçiyor bunu da bilmiyorum, söylemem ne kadar doğru bunu da bilmiyorum ama durum bu Hiç beklemediğin bir anda olacakmış gibi geçiyor içimden hep, olmazsa beni de patlaklara koy Yani sadece bir his, hislerimde iddialı da değilim ama ne zaman seni görsem öyle geçiyor

Bu arada kızlar bilgehatunu merak etmiştim tellwede. Online görünce attım. Durum analizi,olayı doğru bilmiş. Ben söylemeden mesafe var, bekleyeceksin demiş. Ve diğerleri gibi onun gelip konusacağını söylemiş. Bakalım. 5 liraya denenebilir ben beğendim. Pembe tablocu da değil bence belirteyim

Size detaylı mı yorum yaptı peki?

Ay canım inşallah.

Benim patlayacak eminegggg çıkanları olmuş senin attıkların binnazdakiler canım onlar kafadan geçenleri bile okuyamaz zaten
Bana daha önceden çıkanlar Nesibe ve Alex

benim patladı emine :))
herkes olumlu konuşurken bana nesibe ve alex olumsuz konuşmuştu ,
gidişata göre bunların dediği çıktıı herşeyyyy olumsuzz

benim patladı emine :))
herkes olumlu konuşurken bana nesibe ve alex olumsuz konuşmuştu ,
gidişata göre bunların dediği çıktıı herşeyyyy olumsuzz
benim de birçoğu patlamaya yüz tuttu, kredim var orda Alex e ne atayım kahve ? tarot?

isabetli miydi peki canım sorunda detay verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…