- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ya Rafi'nin saati güneş saati ve sayısı 351. Günü aslında Pazar ama güne takılma güneş saatini takip etmen yeterli canımYa Rafi ne zaman kaç defa okunuyor peli?
Bu güneş saati dediğiniz zaman dilimi kaçla kaç arası peki?Ya Rafi'nin saati güneş saati ve sayısı 351. Günü aslında Pazar ama güne takılma güneş saatini takip etmen yeterli canım
Gezegen saatlerini gösteren linki paylaştık ya oradan tüm gezegen saatlerini görebilirsin canımBu güneş saati dediğiniz zaman dilimi kaçla kaç arası peki?
Tamamdır ona bakayım.Gezegen saatlerini gösteren linki paylaştık ya oradan tüm gezegen saatlerini görebilirsin canım
bir yolun varda,esmeraldada iyi diyebilirim,hissdiyor am ileriyi çok açamıyor gibime geldi fena değil.Dün "biryolunvar" "esmeralda"ya kahve falı baktırdım. İlk defa netten fal baktırdım açıkçası.
Karakter yapım, ev ve iş hayatımla ilgili güncel durum hakkında söyledikleri tutarlı. Özellikle eşimle aramda geçen bir iki olay üzerinde durmuş evet bunlar yaşandı aslında ama çok küçük şeylerdi bu kadar detaylı fala yansımış olmasına şaşırdım. Evle ilgili bir kaç şey yapmak istiyorsunuz sonrası için tamam bu kadar yeter diyorsunuz dedi evet buda doğru.
önünüzde bir süreç var dedi daha çok para gelecek olarak yorumlamış aslında tam tersi :) ondan sonrası açık bu önünüz aydınlık dedi. Bununla ilgili çok kritik bir şey daha söyledi ki oda doğru.
Bir bebek görüyorum dedi ve bu bebek çok uğurlu gelecek size dedi. Bakalım göreceğiz eğer olursa da yazarım zaten mutlaka :)))
kesinlikle katılıyorum canımYa Rafi ne zaman kaç defa okunuyor peli?
Ben artık sadece kafamızdakileri okudukların bişi bilemediklerini düşünüyorum...Günaydın 3 hafta doluyor patlatacaklar geliyor Kızlar sizde durumlar nasıl?
Ben artık sadece kafamızdakileri okudukların bişi bilemediklerini düşünüyorum...
Yok hayır nerede bakıyor dedikleri çıktı mı?öben selin imer, kesira ya atmıştım.Emineye atmışmıydın
Yok hayır nerede bakıyor dedikleri çıktı mı?öben selin imer, kesira ya atmıştım.
Günaydın 3 hafta doluyor patlatacaklar geliyor Kızlar sizde durumlar nasıl?
Size detaylı mı yorum yaptı peki?ya incesazım senin fallar patlayıp duruyor ama benim de nedense senin durumun olumlu olacağı geçiyor içimden, neden geçiyor bunu da bilmiyorum, söylemem ne kadar doğru bunu da bilmiyorum ama durum buHiç beklemediğin bir anda olacakmış gibi geçiyor içimden hep, olmazsa beni de patlaklara koy Yani sadece bir his, hislerimde iddialı da değilim ama ne zaman seni görsem öyle geçiyor
Bu arada kızlar bilgehatunu merak etmiştim tellwede. Online görünce attım. Durum analizi,olayı doğru bilmiş. Ben söylemeden mesafe var, bekleyeceksin demiş. Ve diğerleri gibi onun gelip konusacağını söylemiş. Bakalım. 5 liraya denenebilir ben beğendim. Pembe tablocu da değil bence belirteyim
Size detaylı mı yorum yaptı peki?
ya incesazım senin fallar patlayıp duruyor ama benim de nedense senin durumun olumlu olacağı geçiyor içimden, neden geçiyor bunu da bilmiyorum, söylemem ne kadar doğru bunu da bilmiyorum ama durum buHiç beklemediğin bir anda olacakmış gibi geçiyor içimden hep, olmazsa beni de patlaklara koy Yani sadece bir his, hislerimde iddialı da değilim ama ne zaman seni görsem öyle geçiyor
Bu arada kızlar bilgehatunu merak etmiştim tellwede. Online görünce attım. Durum analizi,olayı doğru bilmiş. Ben söylemeden mesafe var, bekleyeceksin demiş. Ve diğerleri gibi onun gelip konusacağını söylemiş. Bakalım. 5 liraya denenebilir ben beğendim. Pembe tablocu da değil bence belirteyim
Benim patlayacak emineggggçıkanları olmuş senin attıkların binnazdakiler canım onlar kafadan geçenleri bile okuyamaz zaten
Bana daha önceden çıkanlar Nesibe ve Alex
benim de birçoğu patlamaya yüz tuttu, kredim var orda Alex e ne atayım kahve ? tarot?benim patladı emine :))
herkes olumlu konuşurken bana nesibe ve alex olumsuz konuşmuştu ,
gidişata göre bunların dediği çıktıı herşeyyyy olumsuzz
benim de birçoğu patlamaya yüz tuttu, kredim var orda Alex e ne atayım kahve ? tarot?
benim patladı emine :))
herkes olumlu konuşurken bana nesibe ve alex olumsuz konuşmuştu ,
gidişata göre bunların dediği çıktıı herşeyyyy olumsuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?