isabetli miydi peki canım sorunda detay verdin mi?
isabetli miydi peki canım sorunda detay verdin mi?
Banada hep olumsuz Nesibenin olumlu gördükleri değil sadece olumsuz gördükleri çıktı
Bize hepp olumsuzz yaaaa niyekiiiii(
çok teşekkür ederim canımcımlar, attım ben de ilişki açılımı.. çok detay vermeden.. umarım çok uzun sürede yorumlamıyordur. gelsin ben de fikrimi yazayım :)
Sende bendensinBanada hep olumsuz Nesibenin olumlu gördükleri değil sadece olumsuz gördükleri çıktı
Bendesizle aynı şeyi düşünüyorum sanki olumsuzlar oluyor olumlular olmuyor ama neden nedir onu bilemedimvalla bıraktım bir suredir baktırmayı olumsuzu çekiyorum sanırım
Arkadaşlar link paylaşmak yasak mı bilemedim şurada her baktıran fal bir bedel öder demiş korktum açıkçası dedik ya olumsuzluklar oluyor sadece bundan dolayı mı linke bir bakar mısınız ? http://www.gizlimabet.com/archive/index.php/t-24597.html
Arkadaşlar link paylaşmak yasak mı bilemedim şurada her baktıran fal bir bedel öder demiş korktum açıkçası dedik ya olumsuzluklar oluyor sadece bundan dolayı mı linke bir bakar mısınız ? http://www.gizlimabet.com/archive/index.php/t-24597.html
iyi de fal baktiran dememis ki fal bakan demis. E zaten tamamen yasaklanmis bir sey yapiliyor. Ki ben boyle seylere pek de inanmiyorum. Enerji kaybeferler bas agrisi vs yasarlar,bilemem ama bedel odemek lafi uygun degil bence. Su Turkiye de bedel odenecekse yetim hakki yiyenler sunlar bunlar ödesin. Bakiyorum kötülerin keyfi yerinde hic bir sey olmuyor. Ben fal baktirdim diye bedel ödüyorsam zaten ben bir cok seyden süphe duyarim.
Haber saati gaza geldim deSozum paylasan arkadasimiza degil yanlis anlasilmasin, siz sadexe paylasmissiniz :) Bedel odemek degil de fazla fal erteleniyor ya da enerjiler bir sekilde ters tepiyor buna inaniyorum ama hakikaten dunyada bu kadar pislik varken fal bakan ya da baktiranlarin bedel odemesine itirazim var.
Yok günah man sında değilde enerji kaybetmek olumsuzluklar çekmek manasında olduğunu düşünmemiştim.Gonderdiğin linkte fal bakan bedel oder diyor fal baktırmak bakmak günah bunu bilmiyor musun zaten
Ertelenşyor derke çıkacak şeyler mi Ertelenşyor diyorsunuziyi de fal baktiran dememis ki fal bakan demis. E zaten tamamen yasaklanmis bir sey yapiliyor. Ki ben boyle seylere pek de inanmiyorum. Enerji kaybeferler bas agrisi vs yasarlar,bilemem ama bedel odemek lafi uygun degil bence. Su Turkiye de bedel odenecekse yetim hakki yiyenler sunlar bunlar ödesin. Bakiyorum kötülerin keyfi yerinde hic bir sey olmuyor. Ben fal baktirdim diye bedel ödüyorsam zaten ben bir cok seyden süphe duyarim.
Haber saati gaza geldim deSozum paylasan arkadasimiza degil yanlis anlasilmasin, siz sadexe paylasmissiniz :) Bedel odemek degil de fazla fal erteleniyor ya da enerjiler bir sekilde ters tepiyor buna inaniyorum ama hakikaten dunyada bu kadar pislik varken fal bakan ya da baktiranlarin bedel odemesine itirazim var.
demekki olacaksada olmuyor,bu nedenle her şey olumsuz oluyor.Gonderdiğin linkte fal bakan bedel oder diyor fal baktırmak bakmak günah bunu bilmiyor musun zaten
cok cok detaylı değil normal uzunlukta bir faldı. Ama durumu doğru bilmişti, geleceğe dair zaman vermişti ve olumsuz gördüğü bir noktayı söylemişti yani toptan durum olumsuzsa söyleyecek biri. Benim için bunlar yeterliydi
Lınkı bıdaha atarmısınız?Gezegen saatlerini gösteren linki paylaştık ya oradan tüm gezegen saatlerini görebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?