Binnaz Abla

çok teşekkür ederim canımcımlar, attım ben de ilişki açılımı.. çok detay vermeden.. umarım çok uzun sürede yorumlamıyordur. gelsin ben de fikrimi yazayım :)

iyi de fal baktiran dememis ki fal bakan demis. E zaten tamamen yasaklanmis bir sey yapiliyor. Ki ben boyle seylere pek de inanmiyorum. Enerji kaybeferler bas agrisi vs yasarlar,bilemem ama bedel odemek lafi uygun degil bence. Su Turkiye de bedel odenecekse yetim hakki yiyenler sunlar bunlar ödesin. Bakiyorum kötülerin keyfi yerinde hic bir sey olmuyor. Ben fal baktirdim diye bedel ödüyorsam zaten ben bir cok seyden süphe duyarim.

Haber saati gaza geldim de Sozum paylasan arkadasimiza degil yanlis anlasilmasin, siz sadexe paylasmissiniz :) Bedel odemek degil de fazla fal erteleniyor ya da enerjiler bir sekilde ters tepiyor buna inaniyorum ama hakikaten dunyada bu kadar pislik varken fal bakan ya da baktiranlarin bedel odemesine itirazim var.

Katılıyorum sana birde komik geliyor böyle bedel falan ben bunun günah olduğunu günah olduğunu bili biliyorum zaten günahımı çekeceğimi de

Ertelenşyor derke çıkacak şeyler mi Ertelenşyor diyorsunuz

Kızlar burdan grey arkadasıma tesekkue ederım bana esma saatlerı için yardımcı oluyo ınanın Ya Fettah çok makbule gectı bugun bı hbr geldı daha yenı işin başı ama bakalım fallardan daha ıyı oldugu kesın.Rabbımde kabul eder ınsallah soylemek ıstedım.

Terazikizi, canımcım, bir kaç gündür fallarla ilgili tereddütlerin olduğunu okuyorum. Benim sana nacizane tavsiyem senin fal baktırmamandır. çünkü belli ki bu durum seni etkiliyor ve gelecekte de etkileyecek.

biz burda çoğumuz binlerce fal baktırdık ve inan artık öyle bir aşamaya geldik ki, çok güvenilir bir falcı bize inanılmaz negatif şeyler bile dese gelip burda dalgasını geçiyoruz. yani en ufak bir tereddüt-fikirlerin etkilenmesi veya beklentiye girmiyoruz. hatta çıkan falları da şaşırdığımız için paylaşıyoruz çoğu zaman.

burda yine çoğumuz günahsa günah olduğunu bilir, psikolojik etkilerini bilir, ekonomik etkilerinin farkındadır vb vb. hepsinin sorumluluğunu da alıyoruz bu kapsamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…