Binnaz Abla

Ertelenşyor derke çıkacak şeyler mi Ertelenşyor diyorsunuz

yani tam olarak bunu da demiyorum ama fallardan etkilendigimiz dogru ve etkilenip olacaklarin ya da olmayacaklarin yonunu degistirmeye calisiyoruz, bu da zamani etkiliyor bence. Ben bir kac sey disinda her seyin insan elinde oldugunu dusunuyorum e boyle olunca da falda cikana gore benim davranisim degisiyor e bu da akisi etkiliyor. Ama zaten ben her saniye her seyin degistigini dusunen insanlardanim. Kelebek etkisine inaniyorum yani.

Son düzenleme:
diğer yandan ben, çekim yasası, secret, meleklerle diyalog, meleklerle iletişim (son zamanlarda çok popüler oldu) vs vs gibi şeylere de inanmıyorum.. çok okudum bu konularda, öyle körü körüne reddetmedim ama yok bence, safsata geliyor..

tek inandığım şey dua etmek. bunu gerek direkt sureler ve ayetleri kullanarak, gerek Allahın adlarıyla gibi değişik ritüellerle ve zamanlarda gerçekleştirildiği vakit, gerçekten bazı şeylerin daha çok yoluna gireceğine inanıyorum.

Belki de "olaylar ötelendi veya olumsuz sonuçlandı fal yüzünden" dediğiniz şey de tamamen Allahın bir imtihanıdır. kendi kendine bir imtihan içine giriyorsun fal baktırarak, sonrasında onun yarattığı bir fani kulun dediklerinden yola çıkıp beklentiye giriyorsun. O da sadece işlerini daha da zorlaştırıyor işte, belki cayman için belki vazgeçemen için ve belki de o iş o falcının dediği vakitte oluyor. bu bile bir imtihandır bence. Bence son günlerde burda arkadaşların da birbirlriyle paylaştıkları üzere aslolan dua, gerisi teferruat...

ama fal baktırmayı seviyorum. bu iş benim için artık bir rahatlama aktivitesi gibi oldu, kendimle ilgili bişeyler anlatıp sonra başka birinin bakış açısını dinliyorum. değişik bir tecrübe bence. kaderimi-lişkilerimi- seçimlerimi etkileyecek boyuta da hiç getirmedim ki neden getireyim..

Aynen canım bende tam bunu inanıyorum
Fal onumu goremediğim durumlarda birazda meraktan her kadının hoşuna giden bir şey

Hayatimda net bir durum olsa kesinlikle fal baktirmam . Ama maalesef ülkenin durumununda etkiledigi issizlik benide etkiliyor ek olarak ask zaten hic yoktu bastan beri
Dualarimi ederim onlari asla birakmadim ama fal isine sadece gelecekte ne cikacak gözüyle bakiyorum.Kimler kimler yanildi bilemedi patladi .. o bakimdan insan boslukta olunca bir sekilde baktirmak istiyor allah kimseyi caresizlikle sinamasin önünü göremeyince garip bir bosluga düsüyorsun..
mümkün oldugunca baktirilmamasi taraftariyim

Aynen canım bende tam bunu inanıyorum
Fal onumu goremediğim durumlarda birazda meraktan her kadının hoşuna giden bir şey
aynen incesazcım.. hatta ben daha derine insem, bu konu adeta bir doktora tezine konu olabilecek kadar ilginç bir konu bence.. bir de burayı dışardan okuyanlar bizleri asosyal, kimsesiz, eğitimsiz zannediyorlar. asla öyle de değil. hatta tam aksine çoğumuz gayet iyi eğitimlerden geçmiş kişiler. pek çoğumuz oldukça hassas yaradılışlardayız. olayları derinlemesine irdelemek hoşumuza gidiyor. günlerce düşünmek, kafa yormak bizi yormuyor. durum böyle olunca sosyal hayatımızdaki insanları da sürekli aynı konu ile sıkmak bizim gibi hassas yaratıkların yapmak istemeyeceği bir şey.

bu durumda falcılar devreye giriyorlar. belki zamanla bizi tanıyan 3. gözler oluyor bu falcılar belki de karşı cinsten bir falcı (ki aşk mevzuularındaki fikirlerini tartabilmek için belki de).

bence fal baktırmak, "amaaan sakil bir uğraş nasılsa, ezikler baktırır" şeklinde nitelendirilecek kadar basit bir durum değil. tek büyük yan etkisi ekonomiktir bence. bunun dışında, ne insanın dinine yaklaşımını bozabilecek kadar güçlü, ne de psikolojisini darmadağın edecek kadar etkilidir.

Evet çok doğru söyledin bazen sadece dışardan bakan birini arıyorum çünkü düşünmekten çıldırıyorum
Çok fal attığım içinde artık kim pembeci kim iyi yorumcu anlıyorum ki geleceği bilmese de karşı tarafı bilen biri bile bana yetiyor
Üstelik bu topiktede kimlerle konuştum tanıştım
3haftadır atmıyorum ama hergun giriyorum :)

Her kelimesine katiliyorum

Fal bakıp da hayatı düzgün giden çok az kişi vardır. Fal baktırmak da günah doğru. Dünya üzerindeki hiçbir insan geleceği bilemez eğer sen baktırıyorsan ve falcıların dediklerine sıkı sıkı bağlanıyorsan sorun var demektir. Hatta şirk bile olabilir bilmiyorum... Hz.Ömer'in de müslüman cinlerden yararlandığını duymuştum sadece 'geçmiş' i öğrenmek için.
Bunlar günü doldurmak için yaptığımız şeyler, En azından kafamı dağıtıyor Allah biliyor ya hiç birinin dediklerine inanılmaması gerekiyor.

nurayya ve incesaz3506 Alex falım cevabıyla geldi .. çok uzun değil özet olmuş, durum tespiti doğru ama şuanki kişiyle benim gözlemlerşmle onun bazı dediklerifarklı gibi ama samimi beğendim , isterseniz atabilirim..

Bana bir falcı demişti ama bilemiyorum enerjiyle mi ilgili acaba ya da fallara çok bağlı kalıp bir şeyler olmayınca hayal kırıklığına uğramamamız için mi dedi bilmiyorum :S
yok Hisanacım, sallamış o falcı.. faldan kısmet filan kapanmaz. ancak mesela büyü gerçekten etkilidir. yasaklanmıştır.

ben bundan 1 sene önce o kadar çok fal baktırıyordum ki bir dönem artık ipin ucu kaçmıştı, çerez gibi atıyordum ama hem iş konusunda hem de karşıma yeni birilerinin çıkması konusunda bereketli bir dönemdi. ama benim aklım ve kalbim salağın birinde olduğu için hiç bir olumlu gelişme veya olası doğru insan umrumda da değildi...

işin olacağı varsa oluyor, aşkın geleceği varsa geliyor...

Seslide daha iyi aslında neden yazılı bakmış ki

Olabilir valla belki karşıdaki yüzünden enerjin düşebilir. Falcılar günde kim bilir ne insanlarla uğraşıyorlar onların kötü enerjisi etkileyebilir belki. Of bilmiyorum
Sonuç olarak baktır sonra unut kendi hayatına bak

kötü enerji kelimesi biraz da hani nazar gibi aslında.. bence de gerçekten kişiliğini çok bilemediğimiz falcılara atmamalıyız.. mesela eminoş, çok kimselere çıkmadı ben de dahil, ama kadının böyle abla-teyze gibi bir enerjisi var, kötülük düşünemez gibi sanki enerjisi, o nedenle kızamıyoruz..

ama diğer yandan, acayip negatif enerjili falcılar var.. adlarını anmayayım malum ispikçiler bizi bizden iyi takip ediyorlar, uğraşmıycam onlarla, bu negatiflik manyaklarına da atmamak lazım.. o 10 dakka bile düşünsene felaket tellalı gibi sıralıyorsa olumsuzlukları uzak dursun..

Allah kullarının geleceklerini bilip buna sabredebileceklerini düşünse idi zaten bizi o yetenekle donatırdı.. geleceği bilmek her zaman iyi olmayabilir.. ama ben kendi adıma, şaşırmamayı seviyorum.. bazı ilginç olayları bilenler olmuştur, onlar olunca ister istemez sanki hazırlıklı gibi oluyor insan, daha sakin karşılıyor gibi.. anlatılması güç bir his. olumsuzluk yaşadığım durumlarda bu tedbirliliği seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…