- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
demekki olacaksada olmuyor,bu nedenle her şey olumsuz oluyor.
Ertelenşyor derke çıkacak şeyler mi Ertelenşyor diyorsunuz
diğer yandan ben, çekim yasası, secret, meleklerle diyalog, meleklerle iletişim (son zamanlarda çok popüler oldu) vs vs gibi şeylere de inanmıyorum.. çok okudum bu konularda, öyle körü körüne reddetmedim ama yok bence, safsata geliyor..
tek inandığım şey dua etmek. bunu gerek direkt sureler ve ayetleri kullanarak, gerek Allahın adlarıyla gibi değişik ritüellerle ve zamanlarda gerçekleştirildiği vakit, gerçekten bazı şeylerin daha çok yoluna gireceğine inanıyorum.
Belki de "olaylar ötelendi veya olumsuz sonuçlandı fal yüzünden" dediğiniz şey de tamamen Allahın bir imtihanıdır. kendi kendine bir imtihan içine giriyorsun fal baktırarak, sonrasında onun yarattığı bir fani kulun dediklerinden yola çıkıp beklentiye giriyorsun. O da sadece işlerini daha da zorlaştırıyor işte, belki cayman için belki vazgeçemen için ve belki de o iş o falcının dediği vakitte oluyor. bu bile bir imtihandır bence. Bence son günlerde burda arkadaşların da birbirlriyle paylaştıkları üzere aslolan dua, gerisi teferruat...
ama fal baktırmayı seviyorum. bu iş benim için artık bir rahatlama aktivitesi gibi oldu, kendimle ilgili bişeyler anlatıp sonra başka birinin bakış açısını dinliyorum. değişik bir tecrübe bence. kaderimi-lişkilerimi- seçimlerimi etkileyecek boyuta da hiç getirmedim ki neden getireyim..
Terazikizi, canımcım, bir kaç gündür fallarla ilgili tereddütlerin olduğunu okuyorum. Benim sana nacizane tavsiyem senin fal baktırmamandır. çünkü belli ki bu durum seni etkiliyor ve gelecekte de etkileyecek.
biz burda çoğumuz binlerce fal baktırdık ve inan artık öyle bir aşamaya geldik ki, çok güvenilir bir falcı bize inanılmaz negatif şeyler bile dese gelip burda dalgasını geçiyoruz. yani en ufak bir tereddüt-fikirlerin etkilenmesi veya beklentiye girmiyoruz. hatta çıkan falları da şaşırdığımız için paylaşıyoruz çoğu zaman.
burda yine çoğumuz günahsa günah olduğunu bilir, psikolojik etkilerini bilir, ekonomik etkilerinin farkındadır vb vb. hepsinin sorumluluğunu da alıyoruz bu kapsamda.
aynen incesazcım.. hatta ben daha derine insem, bu konu adeta bir doktora tezine konu olabilecek kadar ilginç bir konu bence.. bir de burayı dışardan okuyanlar bizleri asosyal, kimsesiz, eğitimsiz zannediyorlar. asla öyle de değil. hatta tam aksine çoğumuz gayet iyi eğitimlerden geçmiş kişiler. pek çoğumuz oldukça hassas yaradılışlardayız. olayları derinlemesine irdelemek hoşumuza gidiyor. günlerce düşünmek, kafa yormak bizi yormuyor. durum böyle olunca sosyal hayatımızdaki insanları da sürekli aynı konu ile sıkmak bizim gibi hassas yaratıkların yapmak istemeyeceği bir şey.Aynen canım bende tam bunu inanıyorum
Fal onumu goremediğim durumlarda birazda meraktan her kadının hoşuna giden bir şey
Grey cım özelden msj attım sana bakarmısınAaaabekliyorummm merakla
Bu güzel bir yorum dopru haklısınız bunu yazdım bir kenara :)ben bu falların olacakları erteleme işine de inanmıyorum. o zaman Nostradamusun yaptığı onlarca felaket kehaneti etkilenirdi, yıllarca gecikirdi.
aynen incesazcım.. hatta ben daha derine insem, bu konu adeta bir doktora tezine konu olabilecek kadar ilginç bir konu bence.. bir de burayı dışardan okuyanlar bizleri asosyal, kimsesiz, eğitimsiz zannediyorlar. asla öyle de değil. hatta tam aksine çoğumuz gayet iyi eğitimlerden geçmiş kişiler. pek çoğumuz oldukça hassas yaradılışlardayız. olayları derinlemesine irdelemek hoşumuza gidiyor. günlerce düşünmek, kafa yormak bizi yormuyor. durum böyle olunca sosyal hayatımızdaki insanları da sürekli aynı konu ile sıkmak bizim gibi hassas yaratıkların yapmak istemeyeceği bir şey.
bu durumda falcılar devreye giriyorlar. belki zamanla bizi tanıyan 3. gözler oluyor bu falcılar belki de karşı cinsten bir falcı (ki aşk mevzuularındaki fikirlerini tartabilmek için belki de).
bence fal baktırmak, "amaaan sakil bir uğraş nasılsa, ezikler baktırır" şeklinde nitelendirilecek kadar basit bir durum değil. tek büyük yan etkisi ekonomiktir bence. bunun dışında, ne insanın dinine yaklaşımını bozabilecek kadar güçlü, ne de psikolojisini darmadağın edecek kadar etkilidir.
Her kelimesine katiliyorumdiğer yandan ben, çekim yasası, secret, meleklerle diyalog, meleklerle iletişim (son zamanlarda çok popüler oldu) vs vs gibi şeylere de inanmıyorum.. çok okudum bu konularda, öyle körü körüne reddetmedim ama yok bence, safsata geliyor..
tek inandığım şey dua etmek. bunu gerek direkt sureler ve ayetleri kullanarak, gerek Allahın adlarıyla gibi değişik ritüellerle ve zamanlarda gerçekleştirildiği vakit, gerçekten bazı şeylerin daha çok yoluna gireceğine inanıyorum.
Belki de "olaylar ötelendi veya olumsuz sonuçlandı fal yüzünden" dediğiniz şey de tamamen Allahın bir imtihanıdır. kendi kendine bir imtihan içine giriyorsun fal baktırarak, sonrasında onun yarattığı bir fani kulun dediklerinden yola çıkıp beklentiye giriyorsun. O da sadece işlerini daha da zorlaştırıyor işte, belki cayman için belki vazgeçemen için ve belki de o iş o falcının dediği vakitte oluyor. bu bile bir imtihandır bence. Bence son günlerde burda arkadaşların da birbirlriyle paylaştıkları üzere aslolan dua, gerisi teferruat...
ama fal baktırmayı seviyorum. bu iş benim için artık bir rahatlama aktivitesi gibi oldu, kendimle ilgili bişeyler anlatıp sonra başka birinin bakış açısını dinliyorum. değişik bir tecrübe bence. kaderimi-lişkilerimi- seçimlerimi etkileyecek boyuta da hiç getirmedim ki neden getireyim..
Arkadaşlar link paylaşmak yasak mı bilemedim şurada her baktıran fal bir bedel öder demiş korktum açıkçası dedik ya olumsuzluklar oluyor sadece bundan dolayı mı linke bir bakar mısınız ? http://www.gizlimabet.com/archive/index.php/t-24597.html
Ertelenşyor derke çıkacak şeyler mi Ertelenşyor diyorsunuz
Ya bunu kimler diyor cidden bende öyle düşünüyordum ama bilmiyorumBu doğru çok fal bakıldığında kısmetin kapanıyormuş diyorlar
ara da bir bakıp çok umutlanmamak lazım sonu hüsran oluyor çünkü
Ya bunu kimler diyor cidden bende öyle düşünüyordum ama bilmiyorum
yok Hisanacım, sallamış o falcı.. faldan kısmet filan kapanmaz. ancak mesela büyü gerçekten etkilidir. yasaklanmıştır.Bana bir falcı demişti ama bilemiyorum enerjiyle mi ilgili acaba ya da fallara çok bağlı kalıp bir şeyler olmayınca hayal kırıklığına uğramamamız için mi dedi bilmiyorum :S
nurayya ve incesaz3506 Alex falım cevabıyla geldi .. çok uzun değil özet olmuş, durum tespiti doğru ama şuanki kişiyle benim gözlemlerşmle onun bazı dediklerifarklı gibi ama samimi beğendim , isterseniz atabilirim..
yok Hisanacım, sallamış o falcı.. faldan kısmet filan kapanmaz. ancak mesela büyü gerçekten etkilidir. yasaklanmıştır.
ben bundan 1 sene önce o kadar çok fal baktırıyordum ki bir dönem artık ipin ucu kaçmıştı, çerez gibi atıyordum ama hem iş konusunda hem de karşıma yeni birilerinin çıkması konusunda bereketli bir dönemdi. ama benim aklım ve kalbim salağın birinde olduğu için hiç bir olumlu gelişme veya olası doğru insan umrumda da değildi...
işin olacağı varsa oluyor, aşkın geleceği varsa geliyor...
kötü enerji kelimesi biraz da hani nazar gibi aslında.. bence de gerçekten kişiliğini çok bilemediğimiz falcılara atmamalıyız.. mesela eminoş, çok kimselere çıkmadı ben de dahil, ama kadının böyle abla-teyze gibi bir enerjisi var, kötülük düşünemez gibi sanki enerjisi, o nedenle kızamıyoruz..Olabilir valla belki karşıdaki yüzünden enerjin düşebilir. Falcılar günde kim bilir ne insanlarla uğraşıyorlar onların kötü enerjisi etkileyebilir belki. Of bilmiyorum
Sonuç olarak baktır sonra unut kendi hayatına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?