Binnaz Abla

fallar bizi çok etkiliyor,evet fallar göre davranır olduk,doğrumu yanlışmı bilmiyoruz,davranışlarımızla kendi yönümüzü değiştiriyoruz,çok fal baktırmak hiç yiy değil.

aynen katılıyorum,evet arada fal baktırmak insanı rahatlatıyor,fal baktırıp etkisinde kalmamak lazım,ben bazen durumumla ilgili dışarıdan bir kişinin ne düşündüğünü yada ne hissettiğini bilmek istiyorum,yada o anda bir şeyler dinlemeye çok ihtiyacım oluyor,kendi durumumu biliyorum,faldan çok şey beklemiyorum,
dualarında her şeyin üstünde huzur verdiğine inanıyorum ve okuduğumda gerçekten huzur buluyorum.
dua okuduğumda işlerim rastgidiyor.iyi haberler alıyorum.
ben herkesi çok seviyorum

Urminaa alıntılama yapamıyorum pc virüs yedi dengesi şaştı, son 3 postunda söylediğin her cümleye katılıyorum. 2-3 yıldır dediğin gibi denemediğimiz falcı kalmadı,ilk başladığında çok etkileniyorsun ayy olur mu/olmaz mı diye diye zamanla artık mevcut problemlerinle yakın çevrenin kafasını yemektense ( trapi anlamında değil ) fikir almak,3. gözle değerlendirme amaçlı baktırıyorsun.. ben şuana kadar en olumsuz fal da olsa çok az etkisinde kalmışımdır. durugözü açık olan ehil temiz kalpli ,hisli insanlar dışında da birçoğunun kişinin o anki ruh halinden,satır aralarından çıkardıklarının üzerine katıp söylediğini düşünüyorum.. olması gereken de oluyor,bizim için olmaması gerekenler de olması gerektiği için oluyor,falcılarla çok da alakası yok.. sadece murphy yasasının bi maddesini severim : '' Ne zaman bir şeyi düşünmekten vazgeçerseniz,o size geri döner''.. bi yıldır bi konu üzerine her siteden onlarca kişiye bakım yaptım benim için kriter ; zaten benim de içten içe hesap ettiğim, kestirdiğim olası durumları aynı doğrultuda tanımadığım birinden duymaktı , malum konu kapanmaya yüz tuttu çünkü hiiççç hiçç ummadığım anda o konudan ne zaman vazgeçtim bi anda yeni kişiler,enerjiler sardı.. secret mecret değil de şu var : bi kişiyi çookk yoğun düşünüyorsanız yeni fırsatları,şansları da tepebiliyorsunuz.bana eskisi dönecek diyenlerin hepsi yanılmıştır, şuan görüştüğüm 2. kişi yi ise çok ünlü olanlar değil yeni kişiler bilmiştir.. eskilerden ise bir tek Bilge.. belki bbu da olmayacak belki olacak, belki yine hiç ummadığım anda vazgeçtiğim o kişi de karşıma çıkacak ama ben bunu falcılara değil, olması gerektiği zamanda olacak olan zamana bağlıcam..

Fal baktırmaya elbette devam edicem ... ekonomimi daha az sarsacak şekilde ve farklı deneyim yaşama amaqcıyla.. bence falla kısmet bağlanır, ertelenir diye bir şey yok. ama üsüste bakım alınca enerji düşmesi,ağırlık çökme oluyor.. günahsa günah elbette ama niyet de önemli.. körü körüne hayatını,ne giyeceğini,yarın için ne olacacağını bile fala göre şartlayıp falcıların ağzından çıkan her kelimeyi vahiy,kehanet olarak almazsanız..öyle yapıyorum.. okuyorum, dinliyorum, düşünüyorum, geçiyorum.. bu kadar.

falcıların üstünde çok ağırlık vardır kesin,
düşünün onların bütün insanlardan çektikleri kötü enerjiler,sorunlu insanların üstüste yüklenmiş enerjileri falcı iyi dayanıyor demek istiyorum,

kesinlikle bence de öyle.. ben onların yerinde olsam zaman zaman enerjimi boşaltmaya çalışırım. fal almam.. çok çok azı bunu yapıyor.. saraylı yazmış mesela en son, venus, selena benim bildiklerimden.

uzun zamandır fal atmıyorum kimseye ama bilen bilir benim en favori falcım selenadır gerçekten çok dürüst ve iyi bi falcı olduğuna inanıyorum falcı kimliği dışında da bana yol gösterip ablalık yapmışlığı vardır. seveni olduğu gibi sevmeyeni de var. Asıl konuya gelirsek daha demin merak edip selenanın duvarına baktım. selenanın en son yazdığı şeyin altına ceydamantep diye birisi saçma saçma yorumlar yapmış bu forumla ilgili. yok asosyalmişiz yok dışardan bakıldığında tımarhanedeymişiz gibi görünüyomuş..saçmalamış yani kendi çapında. muhtemelen bu yazdığımı da okur hadsiz. sen kimsin ki tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma hakkına sahip olduğunu sanıyosun? madem sen çok sosyalsin bu forumu okuyacak vakti nasıl buluyosun? aramızda herhangi birimizin aldığı eğitimin yarısını aldın mı ya da sosyalleştiğinin yarısı kadar sosyalleştin mi merak ediyorum. sinir oluyorum böyle tiplere. yazdıklarına bakılırsa muhtemelen gerçek hayatında sevilmeyen negatif enerjisi olan mutsuz birisi. yazık üzülüyorum böyle uzaktan insanlara b.k atmaya çalışan işsiz tiplere

kesinlikle bence de öyle.. ben onların yerinde olsam zaman zaman enerjimi boşaltmaya çalışırım. fal almam.. çok çok azı bunu yapıyor.. saraylı yazmış mesela en son, venus, selena benim bildiklerimden.
evet canım yaa falcının bence suya girmesi gerekir hemde sık sık,hatta kendisine zaman ayırıp yüzmeye gitmeli,çünkü kötü enerjileri büyük su kitleleri veya akan sular alır.
onlara bazen haksızlık yapıyoruz diye düşünüyorum.
onlarada bizim gibi insanlar sonuçta kahin değiller,bazen beklentilerimiz fazla olabiliyor,
evet bence falcılar bu enerjileri atarlarsa,fal baktıkları kişilerede daha faydalı olurlar.

aynene bu kötü düşünceli insanlar ne yazıkı bu zavallı durumlarıyla bazı insanlara veya bu halleriyle hayata tutunmaya çalışıyorlar,bence insan insanaa bu yakışık almayan cümleri sarfedebiliyorsa,benim nazarımda insanlıktan nasibini almamış bir zavallıdır,

Evet kızlar tellwede duran kredilerim vardı ve ben yine fal orucundaydım ama onlar orada durdukça rahat edemeyeceğim için en azından serüvenin kitap falını deneyeyim dedim. böylece farklı bir faldan alacağım negetif enerji ya da ağrılık oluşmaz mantığıyla. kitap falına gelince çok beğendim. tespitler 10 numara beş yıldız :)) sonuç diğer fallarımla aynı şey söyendi yani ben harbi kaşınıyorum farklı bi fal sonucum yok. neyse kredi tüketmek adına attım ve çok da memnun kaldım sizlerle paylaşayım dedim

Canlar aslı iş için çıkınca gittim mahfolmus ask hayatım için geldim sadece bununla ilgili konusalım dedim.. Kadın cocugun tipini ismindeki harfleri işini herseyi bildi.. Subat ilk hafta yada şubat diyim kesin arıcak dedi ya abla gecen hafta ben yazdım cvp bile vermedi impossible dememe ragmen.. Ay allah askına patlayan varsa aslıda yazsın bu umut beni öldürcek:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…