- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
fallar bizi çok etkiliyor,evet fallar göre davranır olduk,doğrumu yanlışmı bilmiyoruz,davranışlarımızla kendi yönümüzü değiştiriyoruz,çok fal baktırmak hiç yiy değil.yani tam olarak bunu da demiyorum ama fallardan etkilendigimiz dogru ve etkilenip olacaklarin ya da olmayacaklarin yonunu degistirmeye calisiyoruz, bu da zamani etkiliyor bence. Ben bir kac sey disinda her seyin insan elinde oldugunu dusunuyorum e boyle olunca da falda cikana gore benim davranisim degisiyor e bu da akisi etkiliyor. Ama zaten ben her saniye her seyin degistigini dusunen insanlardanim. Kelebek etkisine inaniyorum yani.
diğer yandan ben, çekim yasası, secret, meleklerle diyalog, meleklerle iletişim (son zamanlarda çok popüler oldu) vs vs gibi şeylere de inanmıyorum.. çok okudum bu konularda, öyle körü körüne reddetmedim ama yok bence, safsata geliyor..
tek inandığım şey dua etmek. bunu gerek direkt sureler ve ayetleri kullanarak, gerek Allahın adlarıyla gibi değişik ritüellerle ve zamanlarda gerçekleştirildiği vakit, gerçekten bazı şeylerin daha çok yoluna gireceğine inanıyorum.
Belki de "olaylar ötelendi veya olumsuz sonuçlandı fal yüzünden" dediğiniz şey de tamamen Allahın bir imtihanıdır. kendi kendine bir imtihan içine giriyorsun fal baktırarak, sonrasında onun yarattığı bir fani kulun dediklerinden yola çıkıp beklentiye giriyorsun. O da sadece işlerini daha da zorlaştırıyor işte, belki cayman için belki vazgeçemen için ve belki de o iş o falcının dediği vakitte oluyor. bu bile bir imtihandır bence. Bence son günlerde burda arkadaşların da birbirlriyle paylaştıkları üzere aslolan dua, gerisi teferruat...
ama fal baktırmayı seviyorum. bu iş benim için artık bir rahatlama aktivitesi gibi oldu, kendimle ilgili bişeyler anlatıp sonra başka birinin bakış açısını dinliyorum. değişik bir tecrübe bence. kaderimi-lişkilerimi- seçimlerimi etkileyecek boyuta da hiç getirmedim ki neden getireyim..
diğer yandan ben, çekim yasası, secret, meleklerle diyalog, meleklerle iletişim (son zamanlarda çok popüler oldu) vs vs gibi şeylere de inanmıyorum.. çok okudum bu konularda, öyle körü körüne reddetmedim ama yok bence, safsata geliyor..
tek inandığım şey dua etmek. bunu gerek direkt sureler ve ayetleri kullanarak, gerek Allahın adlarıyla gibi değişik ritüellerle ve zamanlarda gerçekleştirildiği vakit, gerçekten bazı şeylerin daha çok yoluna gireceğine inanıyorum.
Belki de "olaylar ötelendi veya olumsuz sonuçlandı fal yüzünden" dediğiniz şey de tamamen Allahın bir imtihanıdır. kendi kendine bir imtihan içine giriyorsun fal baktırarak, sonrasında onun yarattığı bir fani kulun dediklerinden yola çıkıp beklentiye giriyorsun. O da sadece işlerini daha da zorlaştırıyor işte, belki cayman için belki vazgeçemen için ve belki de o iş o falcının dediği vakitte oluyor. bu bile bir imtihandır bence. Bence son günlerde burda arkadaşların da birbirlriyle paylaştıkları üzere aslolan dua, gerisi teferruat...
ama fal baktırmayı seviyorum. bu iş benim için artık bir rahatlama aktivitesi gibi oldu, kendimle ilgili bişeyler anlatıp sonra başka birinin bakış açısını dinliyorum. değişik bir tecrübe bence. kaderimi-lişkilerimi- seçimlerimi etkileyecek boyuta da hiç getirmedim ki neden getireyim..
kötü enerji kelimesi biraz da hani nazar gibi aslında.. bence de gerçekten kişiliğini çok bilemediğimiz falcılara atmamalıyız.. mesela eminoş, çok kimselere çıkmadı ben de dahil, ama kadının böyle abla-teyze gibi bir enerjisi var, kötülük düşünemez gibi sanki enerjisi, o nedenle kızamıyoruz..
ama diğer yandan, acayip negatif enerjili falcılar var.. adlarını anmayayım malum ispikçiler bizi bizden iyi takip ediyorlar, uğraşmıycam onlarla, bu negatiflik manyaklarına da atmamak lazım.. o 10 dakka bile düşünsene felaket tellalı gibi sıralıyorsa olumsuzlukları uzak dursun..
Allah kullarının geleceklerini bilip buna sabredebileceklerini düşünse idi zaten bizi o yetenekle donatırdı.. geleceği bilmek her zaman iyi olmayabilir.. ama ben kendi adıma, şaşırmamayı seviyorum.. bazı ilginç olayları bilenler olmuştur, onlar olunca ister istemez sanki hazırlıklı gibi oluyor insan, daha sakin karşılıyor gibi.. anlatılması güç bir his. olumsuzluk yaşadığım durumlarda bu tedbirliliği seviyorum
kesinlikle bence de öyle..falcıların üstünde çok ağırlık vardır kesin,
düşünün onların bütün insanlardan çektikleri kötü enerjiler,sorunlu insanların üstüste yüklenmiş enerjileri falcı iyi dayanıyor demek istiyorum,
evet canım yaa falcının bence suya girmesi gerekir hemde sık sık,hatta kendisine zaman ayırıp yüzmeye gitmeli,çünkü kötü enerjileri büyük su kitleleri veya akan sular alır.kesinlikle bence de öyle..ben onların yerinde olsam zaman zaman enerjimi boşaltmaya çalışırım. fal almam.. çok çok azı bunu yapıyor.. saraylı yazmış mesela en son, venus, selena benim bildiklerimden.
aynene bu kötü düşünceli insanlar ne yazıkı bu zavallı durumlarıyla bazı insanlara veya bu halleriyle hayata tutunmaya çalışıyorlar,bence insan insanaa bu yakışık almayan cümleri sarfedebiliyorsa,benim nazarımda insanlıktan nasibini almamış bir zavallıdır,uzun zamandır fal atmıyorum kimseye ama bilen bilir benim en favori falcım selenadır gerçekten çok dürüst ve iyi bi falcı olduğuna inanıyorum falcı kimliği dışında da bana yol gösterip ablalık yapmışlığı vardır. seveni olduğu gibi sevmeyeni de var. Asıl konuya gelirsek daha demin merak edip selenanın duvarına baktım. selenanın en son yazdığı şeyin altına ceydamantep diye birisi saçma saçma yorumlar yapmış bu forumla ilgili. yok asosyalmişiz yok dışardan bakıldığında tımarhanedeymişiz gibi görünüyomuş..saçmalamış yani kendi çapında. muhtemelen bu yazdığımı da okur hadsiz. sen kimsin ki tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma hakkına sahip olduğunu sanıyosun? madem sen çok sosyalsin bu forumu okuyacak vakti nasıl buluyosun? aramızda herhangi birimizin aldığı eğitimin yarısını aldın mı ya da sosyalleştiğinin yarısı kadar sosyalleştin mi merak ediyorum. sinir oluyorum böyle tiplere. yazdıklarına bakılırsa muhtemelen gerçek hayatında sevilmeyen negatif enerjisi olan mutsuz birisi. yazık üzülüyorum böyle uzaktan insanlara b.k atmaya çalışan işsiz tiplere
Bu organik biliyo yahuEminenin isle ilgili soyledigi bir olay vardi bugun yasadim sorun demisti
Sasirdim uc dort minik kehanet ciktiBu organik biliyo yahuasıl fal konusunda sarkmalar olabiliyo ama diğer o bizim çözmeye çalıştığımız kriptolar takır takır çıkıyo
Dilerim güzel olan ne varsa hepsi çıksın canımSasirdim uc dort minik kehanet cikti
Emineee bananda çıksınnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?