Binnaz Abla

kızlar aslı hanımın fal baktığı yer kadıköydeki cadde barista kafe mi ona göre gidicem de burda olan bi yardımcı olabilir mi bana bugün gitmeyi düşünüyoruumm

kızlar aslı hanımın fal baktığı yer kadıköydeki cadde barista kafe mi ona göre gidicem de burda olan bi yardımcı olabilir mi bana bugün gitmeyi düşünüyoruumm

Cnm huzurun hemen karsı sokağı kadıköy boğaya cıkarken.. İstiklal cafenin karsısı baktır hemen yaz nolur:))

Ah
yanı cok olumlu degıl ismi a ile baslayan bır bayan dedıkodunuzu yapıcak demıs oyle bı bayan saolsun ortalıgı karıstırdı
bu hemcinslerimiz ve ah bu falcıların çok
kızlaar şu an barista kafedeyim aslı hanımı bekliyorum bi kişi var önümde çıkınca haber veririm size :)
Dım dım dım heyecan dorukta merakla bekliyoruz

Telefon da kafayı yedi fallarım da ben de

Canim bence gitme..auana kdr cikmayani da var aslinin kendini oralara kadr yorup parani heba etme.. valla bak baktrdgmz fallar yeter bize onlari bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…