kızlar aslı hanımın fal baktığı yer kadıköydeki cadde barista kafe mi ona göre gidicem de burda olan bi yardımcı olabilir mi bana bugün gitmeyi düşünüyoruumm
tamamm hazırlanıp çıkıyorum bi saate inşallah haftasonu da ordadır bulamazsam sana tekrar özelden yazarım olur muuCnm huzurun hemen karsı sokağı kadıköy boğaya cıkarken.. İstiklal cafenin karsısı baktır hemen yaz nolur:))
tamamm hazırlanıp çıkıyorum bi saate inşallah haftasonu da ordadır bulamazsam sana tekrar özelden yazarım olur muu
kızlar aslı hanımın fal baktığı yer kadıköydeki cadde barista kafe mi ona göre gidicem de burda olan bi yardımcı olabilir mi bana bugün gitmeyi düşünüyoruumm
saraylının 1 soyledıgı cıktı bılgınıze
saraylının 1 soyledıgı cıktı bılgınıze
Efkarlı bir çıkan fal haberi sanırım,
Bir ben yakalayamadım saraylıyı
yanı cok olumlu degıl ismi a ile baslayan bır bayan dedıkodunuzu yapıcak demıs oyle bı bayan saolsun ortalıgı karıstırdıOlumsuz bir şey miydi
bende artık bunu ıstıyorum pollyanna ya bıktım valla:\Herşeyin yoluna girmesi ve olumsuz falların çıkmamasını diliyorum Tolin :/
bu hemcinslerimiz ve ah bu falcıların çokyanı cok olumlu degıl ismi a ile baslayan bır bayan dedıkodunuzu yapıcak demıs oyle bı bayan saolsun ortalıgı karıstırdı
Dım dım dım heyecan dorukta merakla bekliyoruzkızlaar şu an barista kafedeyim aslı hanımı bekliyorum bi kişi var önümde çıkınca haber veririm size :)
sadece hemcınsım olsa gene ıyı teyzem olur kendısıAh
bu hemcinslerimiz ve ah bu falcıların çok
Dım dım dım heyecan dorukta merakla bekliyoruz
Bi de bi de ,Falcılar neden hep şom haberleri tutturur çok merak ediyorum,bu son olur umarım Tolinimsadece hemcınsım olsa gene ıyı teyzem olur kendısı
insallah canımBi de bi de ,Falcılar neden hep şom haberleri tutturur çok merak ediyorum,bu son olur umarım Tolinim
Canim bence gitme..auana kdr cikmayani da var aslinin kendini oralara kadr yorup parani heba etme.. valla bak baktrdgmz fallar yeter bize onlari beklekızlar aslı hanımın fal baktığı yer kadıköydeki cadde barista kafe mi ona göre gidicem de burda olan bi yardımcı olabilir mi bana bugün gitmeyi düşünüyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?