Binnaz Abla

Kizlar eminenin bana bastan asagi olumsuz bir fali vardi o fala gre ex donemeyecek ve de ben istemeyerek baska bir tiple cikacaktim.Allahima bin sukur ki o fali okudum ve sildim sonuc olarak eminenin soyledi hicbir olay vuku bulmadi..bende gayet mutlu huzurliyum fal falan da atmiyorum dua edyrum dil ogrenmeye calsyrum meal okuyrm suan ki hzurumu da hicbrseye degismem .. arada fala doktuugum paralar aklma geliyo ona uzulyrum ana zaman icinde okdr sadaka vercem dye soz verdm kendime ole hafiflettim vicdanimi:)) uzun zamandir yazamiyodum bende durumlar bunlar kizlar:) olumsuz fali olanlarda uzulmesin benimkinin tek bir kelimesi bile cikmadi

Anistonum mutlu sona mı ulaştın yoksa

Kızlar gittim aslıya genel bi fal baktı belirlş bi tarih vermedi herhangi bir konuda. Yani gitmesem de olurmuş aslında ama denenebilir tabi ki çok pahalı değil 20 liraydı. Anı iyi bildi ama ooo müthiş faldı diyemicem malesef...

Bi sorun varmıydı peki bizimki gibi arıcakmı aramıcakmı ne zmn die? Bide sacmaladıgı noktalar oldumu? Ay cok gerizekalıyım bi cumartesi falcının dedikleri cıkcakmı die gecirdim benden bişey olmaz:/

Üzüldüm memnun kalmadığına, fal baktırıpta gerçekte ya da sanalda memnun kalınmadığında, beklenti karşılanmadığında çok demoralize oluyorum ben

Greyy

Bende Emine Hanıma fal baktırdım.. Hoşlandığım kişiyi yerden yere vurdu,olmayacak vs dedi. Moralim çok bozulmuştu.Neyse ki falı çıkmayan arkadaşları görünce rahatladım:)
Aşk falı çıkmıyorrttt rahat ol canım bırebır yasadım cıkmıyoo falı

Bi sorun varmıydı peki bizimki gibi arıcakmı aramıcakmı ne zmn die? Bide sacmaladıgı noktalar oldumu? Ay cok gerizekalıyım bi cumartesi falcının dedikleri cıkcakmı die gecirdim benden bişey olmaz:/
Zaten ilişkim var benim o yüzden aricak aramıcak konusu geçmedi yani idare eder bi faldı benim için

Kızlar bu arada benim baktırdığım fallar patladı. Forumda adı geçen hemen hemen bütün falcılara baktırdım. Onlara göre ayrıldığım kişi aralık ayında beni arayacakt,barışıcaktık. Aramayı bırak,adam tası tarağı toplayıp başka şehire yerleşmiş fallar ters tepti sanırım.

Ben de size bir haber vereyim. Venüs bana yatması gereken paran olması gerekenin altında yatacak ve bunun düzeltilmesi için işlem başlatacaksın dedi. Yanlışlıkla eksik geçecek eline ama daha sonra düzeltilecek dedi. Valla aynen öyle oldu dün. henüz işlem başlatmadım sadece telefonla ilgili kurumu aradım pazartesiye kaldı işlem. Zaten iyi bişey çıksa şaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…