Cnm huzurun hemen karsı sokağı kadıköy boğaya cıkarken.. İstiklal cafenin karsısı baktır hemen yaz nolur:))
Anistonum mutlu sona mı ulaştın yoksaKizlar eminenin bana bastan asagi olumsuz bir fali vardi o fala gre ex donemeyecek ve de ben istemeyerek baska bir tiple cikacaktim.Allahima bin sukur ki o fali okudum ve sildim sonuc olarak eminenin soyledi hicbir olay vuku bulmadi..bende gayet mutlu huzurliyum fal falan da atmiyorum dua edyrum dil ogrenmeye calsyrum meal okuyrm suan ki hzurumu da hicbrseye degismem .. arada fala doktuugum paralar aklma geliyo ona uzulyrum ana zaman icinde okdr sadaka vercem dye soz verdm kendime ole hafiflettim vicdanimi:)) uzun zamandir yazamiyodum bende durumlar bunlar kizlar:) olumsuz fali olanlarda uzulmesin benimkinin tek bir kelimesi bile cikmadi
Kızlar gittim aslıya genel bi fal baktı belirlş bi tarih vermedi herhangi bir konuda. Yani gitmesem de olurmuş aslında ama denenebilir tabi ki çok pahalı değil 20 liraydı. Anı iyi bildi ama ooo müthiş faldı diyemicem malesef...
Kızlar gittim aslıya genel bi fal baktı belirlş bi tarih vermedi herhangi bir konuda. Yani gitmesem de olurmuş aslında ama denenebilir tabi ki çok pahalı değil 20 liraydı. Anı iyi bildi ama ooo müthiş faldı diyemicem malesef...
Emine bana ayın 31 înde buluşacaksınız demişti adam uludağa gitmiş yaaaaaaakıskançlıktan ölüyorum m şuan [/Q
canım benım aynısını yasadım emine bana bunlar görüşmuyo dedı akşamına faceden tokat gıbı vurdu yüzüme resımler...hemde akşamına kımse kusura bakmasın aşk meşk olaylarında en başarısız benım için Emine'dır
Aşk falı çıkmıyorrttt rahat ol canım bırebır yasadım cıkmıyoo falıBende Emine Hanıma fal baktırdım.. Hoşlandığım kişiyi yerden yere vurdu,olmayacak vs dedi. Moralim çok bozulmuştu.Neyse ki falı çıkmayan arkadaşları görünce rahatladım:)
Zaten ilişkim var benimBi sorun varmıydı peki bizimki gibi arıcakmı aramıcakmı ne zmn die? Bide sacmaladıgı noktalar oldumu? Ay cok gerizekalıyım bi cumartesi falcının dedikleri cıkcakmı die gecirdim benden bişey olmaz:/
Aşk falı çıkmıyorrttt rahat ol canım bırebır yasadım cıkmıyoo falı
yapmaaaaaaaEmine bana ayın 31 înde buluşacaksınız demişti adam uludağa gitmiş yaaaaaaakıskançlıktan ölüyorum m şuan
kızlar, emoşun falı çıkmaaaz.. bu kadar rahat ve netim o konuda.. keşke bari maddiyatla ilgili dediği çıksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?