- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Kimlere baktırmıştın canım sen?Kızlar bu arada benim baktırdığım fallar patladı. Forumda adı geçen hemen hemen bütün falcılara baktırdım. Onlara göre ayrıldığım kişi aralık ayında beni arayacakt,barışıcaktık. Aramayı bırak,adam tası tarağı toplayıp başka şehire yerleşmişfallar ters tepti sanırım.
ohaa yaa.. deepcim ne baktırmıştın venuse ?? şimdi sen yazınca baktım birazdan online olacakmış.. ona göre atayımBen de size bir haber vereyim. Venüs bana yatması gereken paran olması gerekenin altında yatacak ve bunun düzeltilmesi için işlem başlatacaksın dedi. Yanlışlıkla eksik geçecek eline ama daha sonra düzeltilecek dedi. Valla aynen öyle oldu dün. henüz işlem başlatmadım sadece telefonla ilgili kurumu aradım pazartesiye kaldı işlem. Zaten iyi bişey çıksa şaşarım
Kahve baktırmıştım hatta sana geçen de yazmıştım ya çok ayrıntılı diye özelden hatırlarsan. tavsiye ederim valla çıktı ilki. kartlardan uzak durmaya çalışıyorum kahve baktırıyorum baktıracağım zaman artıkohaa yaa.. deepcim ne baktırmıştın venuse ?? şimdi sen yazınca baktım birazdan online olacakmış.. ona göre atayım
kahvemi içiyorum o haldeKahve baktırmıştım hatta sana geçen de yazmıştım ya çok ayrıntılı diye özelden hatırlarsan. tavsiye ederim valla çıktı ilki. kartlardan uzak durmaya çalışıyorum kahve baktırıyorum baktıracağım zaman artık
Kimlere baktırmıştın canım sen?
Hayırlısı olsun vanım. Ters tepme değil de çok takıyoruz kafaya ve fallara sarıyoruz. Ben falların en fazla bişeyleri geciktirdiğine inanıyorum ama ters teptirmez. Dilerim hayırlısı olur hakkındaKiraze,Serüven,Medyum Selena..sevdiğim üç isim.ilk falları çıktı. Son baktırdıklarım patladı malesef. Onun dışında duruhanece,falaniyet hakkaniyet, estanbul,efsunlar..binnaz abla da güven cihan,umut ışık vs.bunlar aklıma gelenler.Daha da çok kişi var. Ama kiraze,serüven,medyum selena dan çok ümitliydim,olmadı. Ya da çok baktırdığım için ters tepti fallar.
Hayırlısı olsun vanım. Ters tepme değil de çok takıyoruz kafaya ve fallara sarıyoruz. Ben falların en fazla bişeyleri geciktirdiğine inanıyorum ama ters teptirmez. Dilerim hayırlısı olur hakkında
Amin canım.Haklısın canım.Amin hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun.
Hiçç girmesın ben dıyım ne derse tersı oluyo aşk konusunda kuzenımede aynısı oldu:)) canım dualar en muhımm sagolsun Grey benı uyandırdı.kendıme geldım.bu form gercekten sahane ınsanlarla dolu.Çok sevindim,çıkmasın:) başıma ağrı girdi kaç gündür.
Çıkmasın istemiyorum falını:) haklısın dua etmek en iyisi.Bende kaçgündür esma çekiyorum.İnsan mânen rahatlıyor.Hiçç girmesın ben dıyım ne derse tersı oluyo aşk konusunda kuzenımede aynısı oldu:)) canım dualar en muhımm sagolsun Grey benı uyandırdı.kendıme geldım.bu form gercekten sahane ınsanlarla dolu.
Senin hazır olmadığın bir zamanda evlenmek için ısrarcı olabilir. Yada tarihler konusunda olabilircanım arkadaşlarım bişey için sizinde yorumunuzu almak istiyorum..geçen yıl nisan ayında nesibeye baktırmıştım bana ,görüştüğüm kişinin evlilikle ilgili emrivaki yapacak sana demişti..bende çok önemsemediğim için üzerinde duymadım ayrıntı sormadım.şimdi kafama takıldı..sizce evlilik konusunda emrivaki nasıl olurki..yorumlarınızı bekliyorum canlar..
pozitif anlamda da olabilir negatif de..canım arkadaşlarım bişey için sizinde yorumunuzu almak istiyorum..geçen yıl nisan ayında nesibeye baktırmıştım bana ,görüştüğüm kişinin evlilikle ilgili emrivaki yapacak sana demişti..bende çok önemsemediğim için üzerinde duymadım ayrıntı sormadım.şimdi kafama takıldı..sizce evlilik konusunda emrivaki nasıl olurki..yorumlarınızı bekliyorum canlar..
hangisine verecez oyu tolincankızlar kurabıye oylamasına katılın pleaseeehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ghoylama-anketi.782721/page-991#post-39178211
hangısını begendıysen tatlım ben katılmadım yarısmayahangisine verecez oyu tolincan
Heee o zaman tamam rastgele bi tane seçiyorum beğendiğimihangısını begendıysen tatlım ben katılmadım yarısmaya
canım arkadaşlarım bişey için sizinde yorumunuzu almak istiyorum..geçen yıl nisan ayında nesibeye baktırmıştım bana ,görüştüğüm kişinin evlilikle ilgili emrivaki yapacak sana demişti..bende çok önemsemediğim için üzerinde duymadım ayrıntı sormadım.şimdi kafama takıldı..sizce evlilik konusunda emrivaki nasıl olurki..yorumlarınızı bekliyorum canlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?