Binnaz Abla

Kimlere baktırmıştın canım sen?

ohaa yaa.. deepcim ne baktırmıştın venuse ?? şimdi sen yazınca baktım birazdan online olacakmış.. ona göre atayım

ohaa yaa.. deepcim ne baktırmıştın venuse ?? şimdi sen yazınca baktım birazdan online olacakmış.. ona göre atayım
Kahve baktırmıştım hatta sana geçen de yazmıştım ya çok ayrıntılı diye özelden hatırlarsan. tavsiye ederim valla çıktı ilki. kartlardan uzak durmaya çalışıyorum kahve baktırıyorum baktıracağım zaman artık

Kimlere baktırmıştın canım sen?

Kiraze,Serüven,Medyum Selena..sevdiğim üç isim.ilk falları çıktı. Son baktırdıklarım patladı malesef. Onun dışında duruhanece,falaniyet hakkaniyet, estanbul,efsunlar..binnaz abla da güven cihan,umut ışık vs.bunlar aklıma gelenler.Daha da çok kişi var. Ama kiraze,serüven,medyum selena dan çok ümitliydim,olmadı. Ya da çok baktırdığım için ters tepti fallar. Ama ilişkinin devamının olmayacağını rad mirza,ilkay gür bildi.

Hayırlısı olsun vanım. Ters tepme değil de çok takıyoruz kafaya ve fallara sarıyoruz. Ben falların en fazla bişeyleri geciktirdiğine inanıyorum ama ters teptirmez. Dilerim hayırlısı olur hakkında

Çok sevindim,çıkmasın:) başıma ağrı girdi kaç gündür.
Hiçç girmesın ben dıyım ne derse tersı oluyo aşk konusunda kuzenımede aynısı oldu:)) canım dualar en muhımm sagolsun Grey benı uyandırdı.kendıme geldım.bu form gercekten sahane ınsanlarla dolu.

Hiçç girmesın ben dıyım ne derse tersı oluyo aşk konusunda kuzenımede aynısı oldu:)) canım dualar en muhımm sagolsun Grey benı uyandırdı.kendıme geldım.bu form gercekten sahane ınsanlarla dolu.
Çıkmasın istemiyorum falını:) haklısın dua etmek en iyisi.Bende kaçgündür esma çekiyorum.İnsan mânen rahatlıyor.

canım arkadaşlarım bişey için sizinde yorumunuzu almak istiyorum..geçen yıl nisan ayında nesibeye baktırmıştım bana ,görüştüğüm kişinin evlilikle ilgili emrivaki yapacak sana demişti..bende çok önemsemediğim için üzerinde duymadım ayrıntı sormadım.şimdi kafama takıldı..sizce evlilik konusunda emrivaki nasıl olurki..yorumlarınızı bekliyorum canlar..

Senin hazır olmadığın bir zamanda evlenmek için ısrarcı olabilir. Yada tarihler konusunda olabilir

pozitif anlamda da olabilir negatif de..
misaller:
--şu tarihe dek benden evlilik bekleme, evlilik lafı etme
-- şu tarihte evlenicez, benim için konu kapanmıştır.
-- şu tarihte, şurada evlenicez, şurada yaşıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…