Binnaz Abla

AKızlar bu arada küçük bir ayrıntı ama rezzan abla sorduğum kişiyle ilgili bir yere gidip gelicek bir yolculuk gözüküyo uzaklık demişti dediğim gibi beyfendi arkadaşlarıyla uludağa gitmiş ! Sonuçta oda bir yol yaniii :) bu durumda çıkmlş oluyo bide yine rezzan ve ilkay bana bu aralar hep eskilerle ilgili durumlar var demişti eski sevgilimle konuşmaya başladık

Merkür gerilemesi eskileri piyasaya çıkarır zaten

aaaaa hoşgeliyorsunnn Ankaramıza Valla canım ankara topiğinde kesin şuna git denilen birini bulamadım. Ben çok gitmedim falcılara bilmiyorum o yüzden ama kimseyi bulamazsan ve bir kahve içmek istersen Evim cafede Özlem var ben ve arkadasımda baya iyiydi tabi fiyatına göre, 7,5 lira. Doğrudan tavsiye etmiyorum ama hani gidecek hiçbir yer bulamazsan fiyatı da ucuz girip bir kahve içebilirsin

Pıllyannamın yazısını sayende gördüm. Evet maalesef benim de önerebileceğim biri yok

yaaaa sen de mi Ankaradasın deepblueum ay cok mutlu oldumm Bir de Ankarada iyi bir falcı bulsak en azından anı net bilen birini
Evet kuzum ben de buradayım ama işte öyle birini bulmak zor be kuzum. Aslında atartatart hani geldiğinde bahçelide birine baktırmıştı ya? ona mart gibi falan gitmeyi düşünüyorum ama şubatı biraz falsız geçirmek istiyorum. Ah bi bulabilsek en azından ayda yılda bi ona baktırırdık baldankabağım

Haklısın hayatım inşallah buluruz birini de ayda yılda bir sıkıştığımızda gideriz

atartcım senimde yorumunu almak isterim
Canım pc virüsü Tlf da dokunmatik az önce yanlış alıntılma yaptım ,aynı fükirdeyim ben de kızlarla ,ya Kadir inanır gibi benimle evleneceksin üleyynn diyecek bsk bidaha teklif etmem şeklinde ya da seni onun en hazır olduğu zamanda ikna etmeye çalışacaktır,benden iyi aile babası koca olur imajıyla ya benimsin ya kara toprağın da diyebilir

Haklısın hayatım inşallah buluruz birini de ayda yılda bir sıkıştığımızda gideriz
Aynen kuzum. Aslında 2011 de bir arkadaşımla birine gitmiştik. adamın dediklerini saçmaladı attı falan diye umursamadık ama herşey adamın dediği gibiymiş ve aynen dedikleri de oldu fakat düşününce ne o paraya değiyo ne de gitmeye çünkü kısa bakıyo. Geçen aklıma geldi ama gitmem ona

üffff kızlar ya şu FAMA nerde bakıyor artık acaba ? FAMA duy sesimiiiii , yeni adın ne, onu bir zahmet belli et bir yerlerden yaa...
Ben ona baktıramamıştım ama ugga nın dönmesini çok istiyorum Fama tellweden sonra falampire geçmiş oradan da yok olmuş

valla ben de 3.göz de bir kadına gitmiştim ismini cismini hatırlamıyorum ama o kadın da iyi bakmış. Ama korkmuştum kadnın halinden tavrından hiç gidesim gelmiyor

üffff kızlar ya şu FAMA nerde bakıyor artık acaba ? FAMA duy sesimiiiii , yeni adın ne, onu bir zahmet belli et bir yerlerden yaa...

Fama sana çıktı mı hayatım ? Bana da fama cok güzel bakmış yine an için isterim ben de FAMA bak fanın olduk kurban olam dön

valla ben de 3.göz de bir kadına gitmiştim ismini cismini hatırlamıyorum ama o kadın da iyi bakmış. Ama korkmuştum kadnın halinden tavrından hiç gidesim gelmiyor
Orayı duydum Kızılay'da sanırım ama oradakiler bana güven vermiyo diye içimden gelmedi. Turuncu'da Berrin'e giderdim ben ama o da sadece anda iyiydi çıkan bişey yoktu

Ben ona baktıramamıştım ama ugga nın dönmesini çok istiyorum Fama tellweden sonra falampire geçmiş oradan da yok olmuş
UggA demişken bsk şimdi hatırladım hayatım sen konuyu biliyorsun geçen yıl Temmuz'da ona baktırdoğımda karşına biri çıkacak onun her durumda işi daha kolay demişti hayırlı olan o diye ,yine yorum almıştım yine söyledi en son geldiğinde tekra baktırdım biraz kısa ve özensiz gibiydi ama diğer konunun artık olmayacağını söylemişti ..yerel bi kanal projesi varmış muhtemelen uzun süre gelmez bidaha aslında benimde bu 2.kiliye göre bi liste yapmam lazım sonuçta hiç değinmeyenler patlamış olmuyor mu? Sorduğum kişiden hali hazırda ses yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…