UggA demişken bsk şimdi hatırladım hayatım sen konuyu biliyorsun geçen yıl Temmuz'da ona baktırdoğımda karşına biri çıkacak onun her durumda işi daha kolay demişti hayırlı olan o diye ,yine yorum almıştım yine söyledi en son geldiğinde tekra baktırdım biraz kısa ve özensiz gibiydi ama diğer konunun artık olmayacağını söylemişti ..yerel bi kanal projesi varmış muhtemelen uzun süre gelmez bidaha aslında benimde bu 2.kiliye göre bi liste yapmam lazım sonuçta hiç değinmeyenler patlamış olmuyor mu? Sorduğum kişiden hali hazırda ses yok ..Ben ona baktıramamıştım ama ugga nın dönmesini çok istiyorumFama tellweden sonra falampire geçmiş oradan da yok olmuş
Ugga süperdi yaaa. ben çok beğenmiştim ve bana falın sonunda ısrarla ondan vazgeçme olacak demişti. bence de sen o şimdikini bilenleri bir değerlendir bakalımUggA demişken bsk şimdi hatırladım hayatım sen konuyu biliyorsun geçen yıl Temmuz'da ona baktırdoğımda karşına biri çıkacak onun her durumda işi daha kolay demişti hayırlı olan o diye ,yine yorum almıştım yine söyledi en son geldiğinde tekra baktırdım biraz kısa ve özensiz gibiydi ama diğer konunun artık olmayacağını söylemişti ..yerel bi kanal projesi varmış muhtemelen uzun süre gelmez bidaha aslında benimde bu 2.kiliye göre bi liste yapmam lazım sonuçta hiç değinmeyenler patlamış olmuyor mu? Sorduğum kişiden hali hazırda ses yok ..
Orayı duydum Kızılay'da sanırım ama oradakiler bana güven vermiyo diye içimden gelmedi. Turuncu'da Berrin'e giderdim ben ama o da sadece anda iyiydi çıkan bişey yoktu
Aynen katılıyorum. Şu online olanların bildiklerini cafe falcıları bilemedi yaniTuruncuya yıllar yıllar önce gitmiştim ben sallamıştı biri çıkmıştım. Valla ankara falcılarındansa online daha iyi geliyor bana ya da ben pek cafe falcısına gitmediğim için bilmiyorum
Aynen katılıyorum. Şu online olanların bildiklerini cafe falcıları bilemedi yani
Ben onu aslında çok beğendim ve o her kimse biliyo. yalnız işte şüpheden dolayı emin olamıyorum fakat falına söyliyecek bişey yokCanım Bilgehatun sen de nasıldı ? Sendin galiba baktıran ben de baktırdım begendim de yine emin olamıyor insan
Ben onu aslında çok beğendim ve o her kimse biliyo. yalnız işte şüpheden dolayı emin olamıyorum fakat falına söyliyecek bişey yok
Ben onu aslında çok beğendim ve o her kimse biliyo. yalnız işte şüpheden dolayı emin olamıyorum fakat falına söyliyecek bişey yok
Bende de paraleldi ve üstelik onun dedikleri en çok da aylin-venüsamber ile paraleldi.Gelecekle ilgili dedikleri herkesinkiyle aynı diğ miiYani ben de bana dedikleri çıksın isterim güzeldi paraleldi ama bir şey dedi ki o şeyi ben asla yapmam aklım karıştı az biraz Yine attım fal kafa karıştırdım sıkıldım valla üzerimde bir mutsuzluk ağırlık var. Atmayacağım galiba artık.
Evet aynı aylin gibi o. eğer aylin de famaysa bilgehatunda o :)))sen famagillerden demiştin ona galiba ama sunu diyebilirim ki fama ve nesimee değil kesinlikle. Ama aylintoş ile meryemtoşa baktırmadım,bilemiyorum
Evet aynı aylin gibi o. eğer aylin de famaysa bilgehatunda o :)))nesimee= aylin + meryem özetini :))
kim o ?ortalama herkese aynı seyı soyluyor dıyebılırım. bır de sözde kahve falı bakıyor olmasına rağmen astrolojı. Ayrıca anlattıklarının 2 dakıkasında sadece kendısınden bahsedıyor bılmem ne unıversıtesınden dekan onaylı astrolojı sertıfıkası varmış moleküler genetık okumuş... bla bla bla... Banane arkadaş ne yaptığından ettıgınden parayı senın hayatın ıcın degıl benım falım ıcın verdım. Ayrıca hıcbırı de tutmadı
ortalama herkese aynı seyı soyluyor dıyebılırım. bır de sözde kahve falı bakıyor olmasına rağmen astrolojı. Ayrıca anlattıklarının 2 dakıkasında sadece kendısınden bahsedıyor bılmem ne unıversıtesınden dekan onaylı astrolojı sertıfıkası varmış moleküler genetık okumuş... bla bla bla... Banane arkadaş ne yaptığından ettıgınden parayı senın hayatın ıcın degıl benım falım ıcın verdım. Ayrıca hıcbırı de tutmadı
kim ki o
Tamam bitanemnesimee fama olabilir yazımı cok cok benzerdi ama bilgehatun kesinlikle fama değil hayatım cok cok farklı tarzları. Ama aylini denersem yorumumu atarım özelden merak ettim ben de kim kimmiş
venusamber, emine -bir yolun var, rezzan-falalem, bilgehatun-tellwe... bunlar kahve bakanlar..sevenleri-sevmeyenleri de var..bıldıgınız ıyı kahve falı bakan bırı var mıdır fal sepetı ya da bınnazdan?
teşekkür ederımvenusamber, emine -bir yolun var, rezzan-falalem, bilgehatun-tellwe... bunlar kahve bakanlar..sevenleri-sevmeyenleri de var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?