Binnaz Abla

fal sepetinde mi hepsini denedim hemen hemen ama taha cok onemli bir olayimi bildigi icin cok guvendim..

Hep diyorum, hep diyorum fal enerji işi.. Fal sepetinde ondan daha iyi 2 isim var bence.. Benim enerjim onlarla çok daha fazla tuttu Tahadan. Tahaya yine de kötü demiyorum, iyidir gerçekten ama en iyisi değil bence..

Hep diyorum, hep diyorum fal enerji işi.. Fal sepetinde ondan daha iyi 2 isim var bence.. Benim enerjim onlarla çok daha fazla tuttu Tahadan. Tahaya yine de kötü demiyorum, iyidir gerçekten ama en iyisi değil bence..

kimdi seninkiler beyza

Melek çoook tatlıı bayılıyorum ben onun enerjisine, bıcır bıcırlığına :) açelya gibi o da aynı çok tatlı ikisi de :) senin enerjin tutmamış onunla..
evet tutmadi canim.Benim enerjim iste taha ,kesira,serra ve ruyada hulya ile tuttu cok

bana da iade oldu ama krediler direk hesabıma geri yüklendi. ayrıca bu nasıl saçmalık ya. ben falcıyı begenmeyip düşük puan verdim diye beni nasıl reddederler. iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. onlar da hayrına fal bakmıyor sonuçta parasını veriyoruz. kibarlık yapıp 5 puan veremem. tellweyi hiç sevmedim zaten çok fazla falcı var bi de saçma sapan iade ediyorlar. fal gönderiyorsun o kadar bekliyorsun heyecanla bi bakıyosun enerji tutmamış iade ettim. gece gece sinirlendim şimdi

az once falimi dinledim ilk falina paralel ve olumlu yine eylul ayi.eger haftaya birsey olursa arkadaslar hepinize yazicam buradan benim icinde dugun bayram olacak..

ne oldu kirazenin söyledikleri ile bir gelişme var mı? yoksa söylediği zamana var mı daha.

ne oldu kirazenin söyledikleri ile bir gelişme var mı? yoksa söylediği zamana var mı daha.

canim eylul dedi daha onceki falinda da eylul basi demisti.bu sefer yine eylul en fazla 1 hafta icinde iletisim vs dedi..umarim olur bakalim hemen yazarim

Bende baktırdım Serra'ya ama hiç öyle dedikleri gibi şaşırtıcı şeyler söylemedi tarot baktırmıştım keşke kahve baktırsaydım

Aynen bende kahve icin bekledim onu pazartesi günü ama sadece tarotta online oldu tarot gönderdim bende. Tutarli bi faldi ama oyle cok sasirtan bi sey soylemedi

Kızlar gecmis ve su anki durum acısından onerebileceginiz biri var mı bana? Kahve falı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…