cok endiselendim biran ben twitter kullanmiyorum ,tesekkur ederim
:) rica ederim görevimiss :)
zaten dogru durust fal bakan yok biliosun tahada gitmesin dedim
Taha iyidir evet ama bence ondan çok daha iyileri var. Bunu söylemezsem rahat edemeyecektim :)
fal sepetinde mi hepsini denedim hemen hemen ama taha cok onemli bir olayimi bildigi icin cok guvendim..
Hep diyorum, hep diyorum fal enerji işi.. Fal sepetinde ondan daha iyi 2 isim var bence.. Benim enerjim onlarla çok daha fazla tuttu Tahadan. Tahaya yine de kötü demiyorum, iyidir gerçekten ama en iyisi değil bence..
kimdi seninkiler beyza
Biri -ki bence online fal bakanların içinde bir numara- Nesibem diğeri de Melekçiğim :)
melek tatli evet ama ayrintilarda cok kayboldu bende hani ah iste bu diyemedim onun icin canim
evet tutmadi canim.Benim enerjim iste taha ,kesira,serra ve ruyada hulya ile tuttu cokMelek çoook tatlıı bayılıyorum ben onun enerjisine, bıcır bıcırlığına :) açelya gibi o da aynı çok tatlı ikisi de :) senin enerjin tutmamış onunla..
ma bakilmiyor kredimi nasil geri alicam
ben burada devamli fal baktiriyorum 2 gundur falima 1 yildiz almissiniz bakamayiz demekte fal bakanlarki ben hicbirzaman 5 alti yildiz vermedim bunun aciklamasi nedir 8 tl kredim var nasil geri alicam
tellwe 2013-09-06 18:05:32
Mobil ödemede iade olmadığı için iade yapamıyoruz. Nöbetci falcılardan seçerseniz onlar iade etmeden bakmak zorundalar. Ayrıca falıma diğper falcılarda bakabiliri seçerseniz muhakkak falınıza bakılacaktır. Her falcı sizi reddetmez. Seçtiğiniz falcılara özel bir durum olmalı.Ayrıca sizin 5 tane 5 yıldızınız 1 tane 1 yıldızınız var. Bu gayet iyi bir puan
yaa bugun iste fal gunum..!!serrayi yakaladim online !!gonderdim hayirlisi bakalim..
az once falimi dinledim ilk falina paralel ve olumlu yine eylul ayi.eger haftaya birsey olursa arkadaslar hepinize yazicam buradan benim icinde dugun bayram olacak..
serra'dan nasıl memnun kaldın mı? çok övülüyordu da ondan sordum :44:
ne oldu kirazenin söyledikleri ile bir gelişme var mı? yoksa söylediği zamana var mı daha.
Bende baktırdım Serra'ya ama hiç öyle dedikleri gibi şaşırtıcı şeyler söylemedi tarot baktırmıştım keşke kahve baktırsaydım
Bende baktırdım Serra'ya ama hiç öyle dedikleri gibi şaşırtıcı şeyler söylemedi tarot baktırmıştım keşke kahve baktırsaydım
Kızlar gecmis ve su anki durum acısından onerebileceginiz biri var mı bana? Kahve falı?
İlk öneri benden gelsin kuzucum :)
Binnaz Abla: Fahriye hanım ve Şevval hanım
tellwe: Kiraze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?