Binnaz Abla

Kizlar gelebildim kusura bakmayin

öncelikle patlamis olan 1 adet serüvenden kitap falim var öyle böyle degil patladi yani
fakat dikkatimi ceken serüvenin fallarinda genelde beni cok iyi bir skeilde görüp (fiziken) ve düsüncelerimi okuyup, neler hissettigimi en ince noktasina kadar yazmasi benim acimdan ilginc gelmisti .Simdi anliyorumki bu tamamen düsünce okuma ile alakali olabilir yani benim sordugum kisiyle alakali pek bisiy yokken benimle alakali uzun uzun tanimlamalar, gelecek düsüncelerim, insanlara duygularim hislerimi bilmesi heralde tesadüf olamaz..
Kitap falina baktirmak isteyenler icin özel bir tavsiyem var sadece gecmis odakli merakiniz varsa baktirin ama size sunacagi katki saglayacagi bisiy yok yani faliniz muhtemelen patlayabilir, bu ihtimalin payi yükseldi bana göre...

Bunlar disinda Selena hanimin su falindan ufak tefek birsey cikti önemsiz bisiydi hatta cikacagini okurken anlamistim .

oooooowwww bende de karşı taraf ağırlıklıydı ve her satır nokta atışıydı net tarih yoktu ama şubat sonuna kadar gibi bişey çıkıyor ya da mart başına kadar. Gerçi hangi falın patlamama garantisi var ki oooooffff offff

fama bende kasımda baktığındaki falında bildiği şeyler olmuş.. ama yok artık ya piyasada.. eğer fama aylin ise ki sanmıyorum, aynı konuda tamamen zıt şeyler demişler.. meryem=aylin bence..
O zaman aylindeki bilgileri meryem bana nasıl döktü sadece aylinde olanlar ve üstelik cümleleri bile aynıydı

Peki bu fal sepetindeki melih gün nasıl ya da binnazdaki selin imer?
Melih gün'ü denemedim ama selin imer'i beğendim şubat sonunda patlayıp patlamayacağı belli olacak. yani durum ve analiz gayet başarılı ve onun dediği bişeyin aynısını serüven kitap falında da söyledi

Canım benimyaa harikasın öptümöööö

bende bayya tersi oldugundan patlamasi büyük oldu galiba :)) beni olmadik biriyle evlendi serüven

benim bakırkoyde laf kafede baktırdığım bir falcı vardı ciğdem diye. Online baksın kesın baktırırım. 6 senedir sureklı gıdıyorum daha tutmayan bir falı çıkmadı. Ama kuyruk bekliyorsunuz resmen. Ne zaman gitsem onumde en az 8 kışı oluyor:)

Ohaaaa daha iyi bişey atamamışlar mı yahu? dolayısıyla da patladı bu falların o zaman offff offf

2 yillik bi mesele bu aslinda adam karisindan 2 yildir ayriymis böyle bi durum varmis yani ama fallarda onu tarif ediyorlar adamdada öyle özellikler varki baskasi olamaz diyosun o cinsten
nese bu serüvenin falinda evlendiriyodu gene onla o aklima geldi yoksa bunu söyleyen bircok falci bende patlayali cok oldu..

$u an bekledigim 2 kisi var biri emine digeri selena onlara iki falim var onlarda patlarsa yazicam zaten ins patlamaz diyorum ama korkuyorum da hep olumsuz olaylar oldu cünkü simdiye kdr

İnşallah olumsuzlar çıkmaz da olumlular çıkar bitanem yaaa

kızlar, bu arada yeni bir isim olabilir forum için ama ben Falalemdeki Mukaddesi de beğendim.. şu an tekrar okudum da bir konuda fama ile aynı şeyleri söylemişler..durum değerlendirmeleri de başarılı

Onu ben de begendim kiz, bana dedigi 1 sey cikti, herm de sormamistim.

edit: Bir dakika ya, hatlar karismis :) Ben onu hic begenmemisim, bana pembe pembe konusmus.

Işık Şafak diye bir hatunun dedikleri cikmis.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…