Kizlar gelebildim kusura bakmayin
öncelikle patlamis olan 1 adet serüvenden kitap falim var öyle böyle degil patladi yani
fakat dikkatimi ceken serüvenin fallarinda genelde beni cok iyi bir skeilde görüp (fiziken) ve düsüncelerimi okuyup, neler hissettigimi en ince noktasina kadar yazmasi benim acimdan ilginc gelmisti .Simdi anliyorumki bu tamamen düsünce okuma ile alakali olabilir yani benim sordugum kisiyle alakali pek bisiy yokken benimle alakali uzun uzun tanimlamalar, gelecek düsüncelerim, insanlara duygularim hislerimi bilmesi heralde tesadüf olamaz..
Kitap falina baktirmak isteyenler icin özel bir tavsiyem var sadece gecmis odakli merakiniz varsa baktirin ama size sunacagi katki saglayacagi bisiy yok yani faliniz muhtemelen patlayabilir, bu ihtimalin payi yükseldi bana göre...
Bunlar disinda Selena hanimin su falindan ufak tefek birsey cikti önemsiz bisiydi hatta cikacagini okurken anlamistim .
O zaman aylindeki bilgileri meryem bana nasıl döktüfama bende kasımda baktığındaki falında bildiği şeyler olmuş.. ama yok artık ya piyasada.. eğer fama aylin ise ki sanmıyorum, aynı konuda tamamen zıt şeyler demişler.. meryem=aylin bence..
Melih gün'ü denemedim ama selin imer'i beğendim şubat sonunda patlayıp patlamayacağı belli olacak. yani durum ve analiz gayet başarılı ve onun dediği bişeyin aynısını serüven kitap falında da söylediPeki bu fal sepetindeki melih gün nasıl ya da binnazdaki selin imer?
Canım benimyaaCanım pc virüsü Tlf da dokunmatik az önce yanlış alıntılma yaptım ,aynı fükirdeyim ben de kızlarla ,ya Kadir inanır gibi benimle evleneceksin üleyynn diyecek bsk bidaha teklif etmem şeklinde ya da seni onun en hazır olduğu zamanda ikna etmeye çalışacaktır,benden iyi aile babası koca olur imajıyla ya benimsin ya kara toprağın da diyebilir
oooooowwww bende de karşı taraf ağırlıklıydı ve her satır nokta atışıydınet tarih yoktu ama şubat sonuna kadar gibi bişey çıkıyor ya da mart başına kadar. Gerçi hangi falın patlamama garantisi var ki oooooffff offff
tmam işte tatlım aylin ve meryem aynı kişi... bende de aynısı oldu.. meryemdeki bir bilgiyi bana aylin söylediO zaman aylindeki bilgileri meryem bana nasıl döktüsadece aylinde olanlar ve üstelik cümleleri bile aynıydı
Hadi yaaa esas oğlan değil de başkasını mı söylediler?bende bayya tersi oldugundan patlamasi büyük oldu galiba :)) beni olmadik biriyle evlendi serüven
selin imer pembecidir ya.. sanmıyorum ki olumsuz bişey desin ama patladı bende hem de patır patır..Peki bu fal sepetindeki melih gün nasıl ya da binnazdaki selin imer?
Paranoyak olduk resmentmam işte tatlım aylin ve meryem aynı kişi... bende de aynısı oldu.. meryemdeki bir bilgiyi bana aylin söyledi
teşekkür ederımselin imer pembecidir ya.. sanmıyorum ki olumsuz bişey desin ama patladı bende hem de patır patır..
Hadi yaaa esas oğlan değil de başkasını mı söylediler?
Ohaaaa daha iyi bişey atamamışlar mı yahu? dolayısıyla da patladı bu falların o zaman offff offfhaha bende esas oglan yok ama hayali birini yarattilar onla yaptilar ama adam evli
Ohaaaa daha iyi bişey atamamışlar mı yahu? dolayısıyla da patladı bu falların o zaman offff offf
İnşallah olumsuzlar çıkmaz da olumlular çıkar bitanem yaaa2 yillik bi mesele bu aslinda adam karisindan 2 yildir ayriymis böyle bi durum varmis yani ama fallarda onu tarif ediyorlar adamdada öyle özellikler varki baskasi olamaz diyosun o cinsten
nese bu serüvenin falinda evlendiriyodu gene onla o aklima geldi yoksa bunu söyleyen bircok falci bende patlayali cok oldu..
$u an bekledigim 2 kisi var biri emine digeri selena onlara iki falim var onlarda patlarsa yazicam zaten ins patlamaz diyorum ama korkuyorum dahep olumsuz olaylar oldu cünkü simdiye kdr
kızlar, bu arada yeni bir isim olabilir forum için ama ben Falalemdeki Mukaddesi de beğendim.. şu an tekrar okudum da bir konuda fama ile aynı şeyleri söylemişler..durum değerlendirmeleri de başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?