- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Tamam bekliyorumeheyakaladımmm.. yorum gelince fikrimi paylaşırım
Emine bana da cikmadi canim ayrica herkeside ocak sonnda bulusturmusEmine bana ayın 31 înde buluşacaksınız demişti adam uludağa gitmiş yaaaaaaakıskançlıktan ölüyorum m şuan
Size söylediklerinin tıpatıp aynısını dün bana söyledi..bence ayrılanlar yoluna baksın falan dye yapıyo heralde.inanılmaz negatif bitane güzel şey söylemedi yacanım alex şimdi falıma bakmış, tarot yollamıştım onbeş dakika boyuncca konuşmuş. Tam ego tatmini, kart kart bakmış güzel bir kızsın diye ısrarla söylemiş kişiliğimi analiz etmiş çevremdeki sorduğum adam hakkında fazla malumat vermemş başkalarına bakıyor seni yedekte tutuyor ayağına gitmiş sana geri döndüğünde onu sallama demiş. Soru sınırı koymamış. Aşk hayatımla ilgili başkasından bahsetmiş gelecek konusunda sadece onu söylemiş. Bilmiyorum valla içimi rahatlattı psikolog gibiydi. Sizde de sen güzel bir kızsın, zekisin diye muhabbet çevirdi mi?
Size söylediklerinin tıpatıp aynısını dün bana söyledi..bence ayrılanlar yoluna baksın falan dye yapıyo heralde.inanılmaz negatif bitane güzel şey söylemedi ya
Kesinlikle cikmiyor canim Allahtan umit kesilmez dualara tam gaz devammmm!!!!!!:))))))))))Aşk falı çıkmıyorrttt rahat ol canım bırebır yasadım cıkmıyoo falı
Mukaddes bende atmıştım karşı tarafı iyi anlatmış pozitifti
Yeni isteyenler için onerin derin yuksel
Kadinda kesfettgim 3 ORTAK NOKTA VARBende Emine Hanıma fal baktırdım.. Hoşlandığım kişiyi yerden yere vurdu,olmayacak vs dedi. Moralim çok bozulmuştu.Neyse ki falı çıkmayan arkadaşları görünce rahatladım:)
Ya insallah zeusun bu fali cikar bana senle knusunca biraz moral buldum.Benden baskada zeus hayrani yoktu burdaBenimde önerim falsepeti ZEUS kesinlikle olumlu olunsuz herseyi söyledi...
Derin yüksel nerede canım ?
Kadinda kesfettgim 3 ORTAK NOKTA VAR
1) Begendigimiz sevdgmz kisiler KARAKTERSIZZZ REZIL INSANLAR:))
2)Ocak sonunda ya yeni biri giriyor yada ex donuyor bulusuyoruz.D.D
3)Eminenin fallari cikmiyor:)))
Binnazda gelecek pozitifti anda iyi gelecek tutmaz gibi geliyor öyle yeni birini deneyeceğim dersen at
oooo banada esas oglan araba alıcak dedı benmı alıcam acabaBen de aynı şeyi düşünmüyorum. Bana seni aramaz dedi,görüşürüyoruz arıyor ama olabilir enerji tutmaz ama Emine hiç denemeyenler için denenebilir tercih bence birçok kişiye ufakta olsa çıktığı noktalar var. Belki de olmaz falı çıkar onu da bilemem ama ben de ya ters bir gündü ya da bir yanlış bakma oldu çünkü araba alacaksın dedi bana, ben değil esas oğlan aldı. Yani bana olmadı ama hiç denememişler deneyebilir.
Benimde önerim falsepeti ZEUS kesinlikle olumlu olunsuz herseyi söyledi...
Zeusla alex bi konuda aynı şeyi söylediler.Bacım zeusun çıkan falını hiç duymadım sadece bir defa attım 42 gun verdi tabiki patladızamanın üzerinde nerdeyse bir yıl geçti hiç onermem o fiyata daha iyi bakanlar var
Emine bende fossss ama çıkan tutturduğu kişiler var enerji diyorum
oooo banada esas oglan araba alıcak dedı benmı alıcam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?