Binnaz Abla

Size söylediklerinin tıpatıp aynısını dün bana söyledi..bence ayrılanlar yoluna baksın falan dye yapıyo heralde.inanılmaz negatif bitane güzel şey söylemedi ya

Bende Emine Hanıma fal baktırdım.. Hoşlandığım kişiyi yerden yere vurdu,olmayacak vs dedi. Moralim çok bozulmuştu.Neyse ki falı çıkmayan arkadaşları görünce rahatladım:)
Kadinda kesfettgim 3 ORTAK NOKTA VAR
1) Begendigimiz sevdgmz kisiler KARAKTERSIZZZ REZIL INSANLAR:))
2)Ocak sonunda ya yeni biri giriyor yada ex donuyor bulusuyoruz.D.D
3)Eminenin fallari cikmiyor:)))

Kadinda kesfettgim 3 ORTAK NOKTA VAR
1) Begendigimiz sevdgmz kisiler KARAKTERSIZZZ REZIL INSANLAR:))
2)Ocak sonunda ya yeni biri giriyor yada ex donuyor bulusuyoruz.D.D
3)Eminenin fallari cikmiyor:)))

Herkesin fali farkli bence ben ayni sekilde düsünmüyorum

Ben de aynı şeyi düşünmüyorum. Bana seni aramaz dedi,görüşürüyoruz arıyor ama olabilir enerji tutmaz ama Emine hiç denemeyenler için denenebilir tercih bence birçok kişiye ufakta olsa çıktığı noktalar var. Belki de olmaz falı çıkar onu da bilemem ama ben de ya ters bir gündü ya da bir yanlış bakma oldu çünkü araba alacaksın dedi bana, ben değil esas oğlan aldı. Yani bana olmadı ama hiç denememişler deneyebilir.

oooo banada esas oglan araba alıcak dedı benmı alıcam acaba

Benimde önerim falsepeti ZEUS kesinlikle olumlu olunsuz herseyi söyledi...

Bacım zeusun çıkan falını hiç duymadım sadece bir defa attım 42 gun verdi tabiki patladı zamanın üzerinde nerdeyse bir yıl geçti hiç onermem o fiyata daha iyi bakanlar var

Emine bende fossss ama çıkan tutturduğu kişiler var enerji diyorum

Zeusla alex bi konuda aynı şeyi söylediler.
zeusun söylediği 3 şeyi ertesi 2 günde yaşadım.pembe tablo dışında 2 kişiyi yaptığı kötülüklerle bildi şok oldum bana hazırluklı olnamı söylediği akıllıca davran dediği 2 şeyide 1 hafta içinde 1ini hemen ertesi gün yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…