- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Zeusla alex bi konuda aynı şeyi söylediler.
zeusun söylediği 3 şeyi ertesi 2 günde yaşadım.pembe tablo dışında 2 kişiyi yaptığı kötülüklerle bildi şok oldum bana hazırluklı olnamı söylediği akıllıca davran dediği 2 şeyide 1 hafta içinde 1ini hemen ertesi gün yaşadım
Demekki bana hep olunlu knustklarndan cikmiyor aman aman ole knussunlar cikmasada mutlu oluyrum ben:)bir haftadır çok kötüyüm kötü gidiyor..bunu bilen de fal alemden sahra binnazdaki gonca dır..şimdilik olaylar bunların dediği gibi gelişior..neden olumsuzlar anında çıkıyorda,olumlular çıkmıyor anlamış değilim..off yaaaaaaaaa
Artk zeus bana da gol degl ya anlastgim falciyi kaybettmek beni cok uzuyirVay anasını bir bize gol değil desene
Ben birazda acaip enerji aldım o bayandan ona bağlıyorum ve 205 ten beri ilk falımdı.yorumculara baktım baktım kimseye bişey sormadan bu kadına gitti elim.Vay anasını bir bize gol değil desene
2005 ten beri demek istedimBen birazda acaip enerji aldım o bayandan ona bağlıyorum ve 205 ten beri ilk falımdı.yorumculara baktım baktım kimseye bişey sormadan bu kadına gitti elim.
oooo banada esas oglan araba alıcak dedı benmı alıcam acaba
Çok ilginç gerçekten ya..ben zeusa ilk katina attım çok pembe gelince ertesi gün kahve attım genel yorum istedim denemek için.dahada şok oldum..an da nasıldı zeus baktıranlarda??Bana çok güzel yaz yaşayacaksın aşkı bulacaksın eğitim hayatın çok başarılı demiş Zeus ben geçen yıldan beri ne aşkı buldum ne eğitim hayatında başarılar oldu ki sınıfta kaldım nede iyi yaz geçirdim tam tersi tüm yaz oturdum evdebu ne arkadaş ya
ay hadi inşallah Tolincanben de tersi oldu o aldı ama ilerde bizim olacaksa bilemem tabi ( OLMADI ) Kendi kendime esprimi yapıp güldüğüme göre gidebilirim
sana arabalar feda olsun
Ya inanmiyorum banada aynisini demis hende 2 faldada farkli hesaplaoooo banada esas oglan araba alıcak dedı benmı alıcam acaba
bence herkese aynı seyı soyluyo ya herkese 3 lü tarıh demıs banada 3 tarıh demıstıYa inanmiyorum banada aynisini demis hende 2 faldada farkli hesapla
Zeus bana da direkt sallamıştı.. üstelik 1 seneye yakın oluyor yani çıktı-çıkmadı net bişey diyebiliyorum.. çıkmadı..Bana çok güzel yaz yaşayacaksın aşkı bulacaksın eğitim hayatın çok başarılı demiş Zeus ben geçen yıldan beri ne aşkı buldum ne eğitim hayatında başarılar oldu ki sınıfta kaldım nede iyi yaz geçirdim tam tersi tüm yaz oturdum evdebu ne arkadaş ya
kimdir bu yaa :SYa inanmiyorum banada aynisini demis hende 2 faldada farkli hesapla
kimdir bu yaa :S
ahahah bi tek bana aldırmadı... alacağın olsun emine yaEmine, herkese araba aldırmış ya kendine ya esas oğlanaGönlü bolsa kadının demekki
bence herkese aynı seyı soyluyo ya herkese 3 lü tarıh demıs banada 3 tarıh demıstı
Bana da bu yıl arabası olan biriyle evleneceksin demiş , bu kısımlarda bayağı uçmuş daha sevgilim bile yokYa inanmiyorum banada aynisini demis hende 2 faldada farkli hesapla
bizim organik kim olacakkimdir bu yaa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?