Binnaz Abla

Vay anasını bir bize gol değil desene

Demekki bana hep olunlu knustklarndan cikmiyor aman aman ole knussunlar cikmasada mutlu oluyrum ben:)

Bana çok güzel yaz yaşayacaksın aşkı bulacaksın eğitim hayatın çok başarılı demiş Zeus ben geçen yıldan beri ne aşkı buldum ne eğitim hayatında başarılar oldu ki sınıfta kaldım nede iyi yaz geçirdim tam tersi tüm yaz oturdum evde bu ne arkadaş ya

Çok ilginç gerçekten ya..ben zeusa ilk katina attım çok pembe gelince ertesi gün kahve attım genel yorum istedim denemek için.dahada şok oldum..an da nasıldı zeus baktıranlarda??

Zeus bana da direkt sallamıştı.. üstelik 1 seneye yakın oluyor yani çıktı-çıkmadı net bişey diyebiliyorum.. çıkmadı..

Emine, herkese araba aldırmış ya kendine ya esas oğlana Gönlü bolsa kadının demekki
ahahah bi tek bana aldırmadı... alacağın olsun emine ya

bu arada Venusun falı geldi.. ya benim kendisiyle enerjim uyuyor o nedenle anlık durum analizleri yine gerçekten iyi, benim düşüncelerimi yine bana anlatmış.. gelecekle ilgili en yakın tarihli dediği şey 2 hafta bir zaman demiş, kısa zaman naslsa, çıkarsa yazarım kızlar

Bilgehatun'a kahve mi atsam 5 tl hem ya da Selena'yı tekrar mı denesem acaba yıldızname baktırmak istiyorum aslında ama ona 30 tl çok fazla geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…