ask 3u dene bence o cok ıyıydı bendeAz önce ecem23 aşk açılımı yaptı.afedersiniz ohaaaa demek istiyorumm iyiydi
ErkeklerbencilllllEmine bana ayın 31 înde buluşacaksınız demişti adam uludağa gitmiş yaaaaaaakıskançlıktan ölüyorum m şuan
bende birkaç defa yazdım onu da baktım bikaç kişiden ses çıkıyor sadece aman dedim reklam gibi olmasın sus en iyisi :) bana tutturan en iyi falcılardan biridir o . bir selena bir de o diyebilirim hatta . garip biri gerçekten çok tatlı çok sıcak geliyor her seferinde . ve dediklerindende çıktığı oluyor cidden .Az önce ecem23 aşk açılımı yaptı.afedersiniz ohaaaa demek istiyorumm iyiydi
çağan arimanın yorumları banada her zaman mantıklı gelmiştir,güzel ve detaylı bakar,Kizlar uzun zamandir fal atmiyorum eski fallari okuyup duruyorum buraya da pek girmiyorum artik her girdigimde tekrar fal atma istegi doguyor icimde. Kizlar ne farkettim biliyor musunuz bütün fallarim ya tamamen pembe tablo ya da zaten kotu olan olayi daha da batirmislar beni yerin dibine sokmuslar. Kizlar ya o kadar falci konustuk alexi venusu bilmem kimi ne farkettim biliyor musunuz? Bana bakilan en mantikli fal cagan arimana ait. Bana acik acik demis. Sakin bu cocuga adim atma. Su siralar butun kapilarin kapali. Mart nisan gibi bi tarih vermis ama o tarihi de pamuk ipligine baglamis. Yani sansin yok gibi karsindakinin bencilliklerine tutumuna katlanabilirden ancak mart nisan gibi bi sansin olabilir demis. Yani ne bileyim. Zaten butun pembe fallar da patladi. Kotu fallari zaten dikkate almak istemiyorum. Ki gordugunuz gibi bu caganin baktigi da olumlu bi fal degil ama bana cok mantikli geldi. Oyle iste ilgilenirsiniz diye yazayim dedim. Sizi seviyorum kizlar :)
aynen çok ilgili çok saygılı dürüst bi bayan para kaygısı yok ayrılmayı düşünüyormuş zaten siteden.sadece parasız eşine dostuna bakıyormuş çok samimi geldi bana.yani 1inden itibaren artık olmayabilirbende birkaç defa yazdım onu da baktım bikaç kişiden ses çıkıyor sadece aman dedim reklam gibi olmasın sus en iyisi :) bana tutturan en iyi falcılardan biridir o . bir selena bir de o diyebilirim hatta . garip biri gerçekten çok tatlı çok sıcak geliyor her seferinde . ve dediklerindende çıktığı oluyor cidden .
Ask3 ne canım anlamadım onu?ask 3u dene bence o cok ıyıydı bende
Ask3 ne canım anlamadım onu?
kaynanalar daha bencillErkeklerbencilllll
aynen çok ilgili çok saygılı dürüst bi bayan para kaygısı yok ayrılmayı düşünüyormuş zaten siteden.sadece parasız eşine dostuna bakıyormuş çok samimi geldi bana.yani 1inden itibaren artık olmayabilir
kaynanalar daha bencill
Kızlar derin Yüksel demissiniz o falsepetindeki derin mi bir ara oldukça populerdi sonra sağlık problemleri vs. ortadan kaybolmuştu
Canım sadece ayrılcağını söyledi maddi olarak bakım yapmak ters geliyor dedi.uzun zamanda yokmuşecem23 nereye gidiyormuymuş. bu gidişle telwenin t si kalacak sanırım.
Canım sadece ayrılcağını söyledi maddi olarak bakım yapmak ters geliyor dedi.uzun zamanda yokmuş
kih kih diye güldüm bunu okuyunca=Dmaddi olarak bakım yapmak ters mi geliyormuş. ilginç. Böyle düşünen biri için fiyatlar yüksek bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?