Binnaz Abla

Kizlar uzun zamandir fal atmiyorum eski fallari okuyup duruyorum buraya da pek girmiyorum artik her girdigimde tekrar fal atma istegi doguyor icimde. Kizlar ne farkettim biliyor musunuz bütün fallarim ya tamamen pembe tablo ya da zaten kotu olan olayi daha da batirmislar beni yerin dibine sokmuslar. Kizlar ya o kadar falci konustuk alexi venusu bilmem kimi ne farkettim biliyor musunuz? Bana bakilan en mantikli fal cagan arimana ait. Bana acik acik demis. Sakin bu cocuga adim atma. Su siralar butun kapilarin kapali. Mart nisan gibi bi tarih vermis ama o tarihi de pamuk ipligine baglamis. Yani sansin yok gibi karsindakinin bencilliklerine tutumuna katlanabilirden ancak mart nisan gibi bi sansin olabilir demis. Yani ne bileyim. Zaten butun pembe fallar da patladi. Kotu fallari zaten dikkate almak istemiyorum. Ki gordugunuz gibi bu caganin baktigi da olumlu bi fal degil ama bana cok mantikli geldi. Oyle iste ilgilenirsiniz diye yazayim dedim. Sizi seviyorum kizlar :)

Az önce ecem23 aşk açılımı yaptı.afedersiniz ohaaaa demek istiyorumm iyiydi
bende birkaç defa yazdım onu da baktım bikaç kişiden ses çıkıyor sadece aman dedim reklam gibi olmasın sus en iyisi :) bana tutturan en iyi falcılardan biridir o . bir selena bir de o diyebilirim hatta . garip biri gerçekten çok tatlı çok sıcak geliyor her seferinde . ve dediklerindende çıktığı oluyor cidden .

çağan arimanın yorumları banada her zaman mantıklı gelmiştir,güzel ve detaylı bakar,
uzun zamandır online olmuyor,bekliyorum açar açmaz tekrar fal atacağım.

aynen çok ilgili çok saygılı dürüst bi bayan para kaygısı yok ayrılmayı düşünüyormuş zaten siteden.sadece parasız eşine dostuna bakıyormuş çok samimi geldi bana.yani 1inden itibaren artık olmayabilir

kızlarr sabahlaraa kadarr ağladımm kaç gündürr hiç yokluğumuu farketmedinizzçünkü dertler bitmiyo anamm yaa nesibeye atmıştımm bugünn dinledimm demin size yazimm bu kadın biliyor bu işi bu benim düşüncem valla kadın on numaraaa geleceğii kimsee bilemezz diyomdaa bana cıkanlarıı cokturr hakkınıı yemem amaa valla dostun düşmanınn kafasını okuyorr cokda iyi kadınnn yardımıı cokk helal olsunn sevgilii ara iyi etme duasıı buldummm burda yasakk değilsee yazcamm bana yaradıı kızlarrr vallaha isteyene yazarımm

bdeee bacılarr mucizeee filmine gittiniz mii yaa ağla ağlaa hal oldukk ablamlaa

ecem23 nereye gidiyormuymuş. bu gidişle telwenin t si kalacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…