Binnaz Abla

selinax'ın yaptığı yoruma güldüm çünkü haklı. maddiyatla bakım yapmak istemiyor madem, fiyatları minimal yapsın=)

gerçi online fal baktığın zaman her türlü insan geliyor. o da insanın enerjisini düşüren bir şey. orada bir nebze olsun bir eliminasyon yapmak için de fiyatları çok düşük tutmuyor olabilir.
çıkarımımı yaptım, gidiyorum=D

Benim de içimde kalmış yine depresti ah derin nerdesinn..
Yıldızname astroloji gibi birşeyi meşhurdu iki sene önce sanırım liseliler bilmez

sehir efsanesine dönmüs gelse ne olcak gelmese.ne olcak fali tamamen tutturan yoktu4 heralde
dönerse fal aliminda patlama.olur o kesin

Bende baktirdim bayildim

Kizlar son donemde yasadigim olaylar sebebi ile fala yoneldim ama mantikli secimlerle binnazdaki bilge hem
Bir dost hem iyi bir yorumcu bu sefer cidden beni sasirtti daimi falcimdir kendisi artik. Onun disinda ecem 23 ve ayisigin sorunumla ilgili en iyi tespitleri yapan falcilar oldu. Ayisigin daha oncede harika bir fal bakmisti bana tek sorun bazen objektif olamiyor ona ters gelen bir konuda bazen duygusal cevap verebiliyor ben yargilamayan falci seviyorum bu saydigim uc ismi icerigi hakkinda derin supheleriniz olan ikili iliskiler konusunda rahatlikla kullanabilirsiniz

Arkadaslar merkür saatı jüpiter saatını bugun bılen var mu????

Valla Bilge benim bosu bosuna moralimi bozmustu,ustelik 2. ve 3.bakimlarinda ilk falina zit giderek kendisiyle celismisti,dediginin tam tersine dondurmustu olayi..Neyseki dedigi olaylarin tersi gerceklesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…