Marplecim mrb çok güzel fincanım vardı yükleyemedim tlfda Ecem e su falı attım ama soru kısmını ya görmedim ya da yoktu..yine isabetli olur mu dersin yoksa kart fallarından mı yollasaydım bilemedim ..fincanlarım çok ilginçti ama..Su an merkur
Canim brn iliski sonuc fali mi ne oyle bisi attim ama kizin hisleri var canim bence farketmezMarplecim mrb çok güzel fincanım vardı yükleyemedim tlfda Ecem e su falı attım ama soru kısmını ya görmedim ya da yoktu..yine isabetli olur mu dersin yoksa kart fallarından mı yollasaydım bilemedim ..fincanlarım çok ilginçti ama..
Pollyannam üçü de olur. ben gece çalışıyodum ecem23'ü denedim tesadüfTellwe de olan kredimi adı geçen ecem23 için mi klothoyagmur için mi yoksa seruven için mi kullanayım arkadaşlar?
Ve hangi fal türünde
canım lütfen şu linki kaydeder misin, defalarca paylaştık http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp tıkladıktan sonra bulunduğun şehri gir ve hesaplat saatleri göreceksinNerden buluyosunuz ben ınternette baktım hıc bışet anlamadım( sagol buarada cvp için.sagolsın grey yardımcı oluyodu bana bugun ona ulaşamaynca formdan yardım alıyım dedım
Kızlar iyi pazarlar sarayli hanimin falinda soyledigi bir seyi yasadim sordugum soruyla ilgili kisi boyle boyle yapicak bunun uzerine tam karar vericeksin demisti oldu
Amin canım. Ben de nedense sadece duygusal bir konu olunca baktırmak aklıma geliyo ama bu defa zaten suyunu çıkardım :)) Oysa hayatımda fal yokken en güzel olayları yaşıyorum fakat fala sarınca duruyo herşeybende ya siyah ya beyaz,bir defa birakmis 6 sende baktirmamistim..sonra bosaninca basladim yeniden sıkıntıdan ötürü,Allah bir daha baslatmasin,darisi sizlerin basina
Olay tamda saraylinin dedigi gibi oldu canim birde naaz 15gun icinde haber demisti venus bekledigin haber gecikebilir demisti ama pek gecikme olmadi
Çok sevindim seni,n adına canım benimOlay tamda saraylinin dedigi gibi oldu canim birde naaz 15gun icinde haber demisti venus bekledigin haber gecikebilir demisti ama pek gecikme olmadibirde kadikoy asli hanima gittim anlik yorumlari dogruydu oda bir sey olucak ona gore karar ver demisti bende online fala ara verdim her sey daha guzel. Esmalarda iyi geliyor
Hımm ya az önce baktım soru kısmı da açmamış, senin dediğin şey sanırım aşk sonuç açılımı baktım tek kart seçiyorsun,benim daha giriş gelişme olmadığı için sonuca bakmak erken olur ,bencr de hisli hatunlar için her açılım araç :),Bilge ye gelince o benim ilk falcımm belki en çok fal attığım kişidir bazen sevmem kızarım tavrına negatigliğine ama olmaz bu dediği çok şey olmuyor.garip ama onun beni önemsediğini iyiliğimi düşündüğünü hissettiriyo kızsam da ben ..Canim brn iliski sonuc fali mi ne oyle bisi attim ama kizin hisleri var canim bence farketmez
Deep ,falların da dibine vurdunnnPollyannam üçü de olur. ben gece çalışıyodum ecem23'ü denedim tesadüfbiri beni durdursun üçünü de beğendim. serüvene baktıracaksan kitap falı. ecem23'e aşk sonucu mu ne ona baktırdım. klothoya da normal tarot baktırmıştım
Aşk sonucu at o çok detaylı kuzum. dibine vurdum valla gece elimde dosyalarla boğuşurken sıkıldım ana bi baktım online rahat battı tabi hemen bir fal atayım dedim. aşk sonucu attım ve sonuçtan memnunumDeep ,falların da dibine vurdunnnEcem i beğendin mi attım ben de
Canım bende defalarca aldım bu lınkı gel gorkı telde olmuyocanım lütfen şu linki kaydeder misin, defalarca paylaştık http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp tıkladıktan sonra bulunduğun şehri gir ve hesaplat saatleri göreceksin
arkadaşlar ecem 23 hangi fal çeşidinde iyi aşk sonuç mu su mu karar veremedim?
Bak cepten bu sayfaya tıkla sonra telefonun ne marka bilmiyorum ama seçeneklerde ekrana ekle seçeneği çıkacak karşına. o şekilde ekleyebilirsin canımCanım bende defalarca aldım bu lınkı gel gorkı telde olmuyo(genede sagol artık dışards denıcem yapıcak bişey yok.
Aşk sonucuna su destekli bakıyomuş ve zaten bunu anlıyosun o detaylar nokta atışları başka şekilde olmazarkadaşlar ecem 23 hangi fal çeşidinde iyi aşk sonuç mu su mu karar veremedim?
Aynen oyle canimHımm ya az önce baktım soru kısmı da açmamış, senin dediğin şey sanırım aşk sonuç açılımı baktım tek kart seçiyorsun,benim daha giriş gelişme olmadığı için sonuca bakmak erken olur ,bencr de hisli hatunlar için her açılım araç :),Bilge ye gelince o benim ilk falcımm belki en çok fal attığım kişidir bazen sevmem kızarım tavrına negatigliğine ama olmaz bu dediği çok şey olmuyor.garip ama onun beni önemsediğini iyiliğimi düşündüğünü hissettiriyo kızsam da ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?