Binnaz Abla

Marplecim mrb çok güzel fincanım vardı yükleyemedim tlfda Ecem e su falı attım ama soru kısmını ya görmedim ya da yoktu..yine isabetli olur mu dersin yoksa kart fallarından mı yollasaydım bilemedim ..fincanlarım çok ilginçti ama..

Canim brn iliski sonuc fali mi ne oyle bisi attim ama kizin hisleri var canim bence farketmez

Tellwe de olan kredimi adı geçen ecem23 için mi klothoyagmur için mi yoksa seruven için mi kullanayım arkadaşlar?
Ve hangi fal türünde
Pollyannam üçü de olur. ben gece çalışıyodum ecem23'ü denedim tesadüf biri beni durdursun üçünü de beğendim. serüvene baktıracaksan kitap falı. ecem23'e aşk sonucu mu ne ona baktırdım. klothoya da normal tarot baktırmıştım

bende ya siyah ya beyaz,bir defa birakmis 6 sende baktirmamistim..sonra bosaninca basladim yeniden sıkıntıdan ötürü,Allah bir daha baslatmasin,darisi sizlerin basina
Amin canım. Ben de nedense sadece duygusal bir konu olunca baktırmak aklıma geliyo ama bu defa zaten suyunu çıkardım :)) Oysa hayatımda fal yokken en güzel olayları yaşıyorum fakat fala sarınca duruyo herşey

Olay tamda saraylinin dedigi gibi oldu canim birde naaz 15gun icinde haber demisti venus bekledigin haber gecikebilir demisti ama pek gecikme olmadi birde kadikoy asli hanima gittim anlik yorumlari dogruydu oda bir sey olucak ona gore karar ver demisti bende online fala ara verdim her sey daha guzel. Esmalarda iyi geliyor

Çok sevindim seni,n adına canım benim

Canim brn iliski sonuc fali mi ne oyle bisi attim ama kizin hisleri var canim bence farketmez
Hımm ya az önce baktım soru kısmı da açmamış, senin dediğin şey sanırım aşk sonuç açılımı baktım tek kart seçiyorsun,benim daha giriş gelişme olmadığı için sonuca bakmak erken olur ,bencr de hisli hatunlar için her açılım araç :),Bilge ye gelince o benim ilk falcımm belki en çok fal attığım kişidir bazen sevmem kızarım tavrına negatigliğine ama olmaz bu dediği çok şey olmuyor.garip ama onun beni önemsediğini iyiliğimi düşündüğünü hissettiriyo kızsam da ben ..

Deep ,falların da dibine vurdunnnEcem i beğendin mi attım ben de

Deep ,falların da dibine vurdunnnEcem i beğendin mi attım ben de
Aşk sonucu at o çok detaylı kuzum. dibine vurdum valla gece elimde dosyalarla boğuşurken sıkıldım ana bi baktım online rahat battı tabi hemen bir fal atayım dedim. aşk sonucu attım ve sonuçtan memnunum

kızlar medyumselim'e baktıran varmı? tek bir cümlelik soru sordum. Ama adam baya döktürmüş..Baktıran varsa da memnun kalıp kalmadığını bir zahmet söylesin, lütfen

Canım bende defalarca aldım bu lınkı gel gorkı telde olmuyo(genede sagol artık dışards denıcem yapıcak bişey yok.
Bak cepten bu sayfaya tıkla sonra telefonun ne marka bilmiyorum ama seçeneklerde ekrana ekle seçeneği çıkacak karşına. o şekilde ekleyebilirsin canım

Aynen oyle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…