- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ask sonucu fali benimkiAşk sonucuna su destekli bakıyomuş ve zaten bunu anlıyosun o detaylar nokta atışları başka şekilde olmaz
Ben de ona baktırdım çok beğendim :) nasıl keşfedememdik bu hatunu anlayamadımAsk sonucu fali benimki
Herkese tutturabilen bir falcı maalesef elimizde yokevet şu ana kadar selin imer dahil pek çok kişiye fal baktırdım herkes aynı şeyi söyledi.gizem sitare,umut ışık,ekin sarpen..Falımpir,telwe... her yerde baktırdığım fallar ocak sonuna kadar haber gelecek eski sevgilinle barışacaksın dediler.daha sonra bazıları hayatına yeni biri girecek eskisini istemeyeceksn dediler dediler..ortada ne onu unutabileceğim bir şey oldu ne de bir gelişme.adamın hayatında başka bir kız var hatta kız kız olsa gam yemicem de neyse..nesibeye fal atmak istiyorum..çıkanların olduğunu gördüm başka önerebileceğiniz birileri var mı?
tellweden kimlere bakturmıştınız?evet şu ana kadar selin imer dahil pek çok kişiye fal baktırdım herkes aynı şeyi söyledi.gizem sitare,umut ışık,ekin sarpen..Falımpir,telwe... her yerde baktırdığım fallar ocak sonuna kadar haber gelecek eski sevgilinle barışacaksın dediler.daha sonra bazıları hayatına yeni biri girecek eskisini istemeyeceksn dediler dediler..ortada ne onu unutabileceğim bir şey oldu ne de bir gelişme.adamın hayatında başka bir kız var hatta kız kız olsa gam yemicem de neyse..nesibeye fal atmak istiyorum..çıkanların olduğunu gördüm başka önerebileceğiniz birileri var mı?
peki teşekkür ettim valla nasıl enerji bu anlamadım nesibeyle tutar umarım :)Herkese tutturabilen bir falcı maalesef elimizde yoknesibe az kişiye tturduğu oluyo bazen de baştan aşağı fiyasko çıkabiliyor. yani garanti bi falcı yok elektrik meselesi ama sayfada aratabilirsin genelde bazı isimlerden çoğu kişi memnun kalabiliyor
kocaalem,Shamanix'a baktırdım. Shamanix hayatıma girecek kişinin 25 yaşında bir playboy olduğunu söyledi pembe tabloyu görünce afalladım hayal gücü geniş.tüm kızlar peşinde kosacakmıs ama beni sececekmiş bak sen :) kocaalem ise eskisinden haber var yeniden başlayacaksınız dedı.anlamadım ben bu işi..tellweden kimlere bakturmıştınız?
Shamanix kadar dengesiz ve tutarsız fal bakan olmadı bana. Barkiel ve nesibe dışında bi ton fal baktırdım bu ikiside hiçbir şey bilememe başarısı gösteren iki falcı olarak tarihe geçti :))kocaalem,Shamanix'a baktırdım. Shamanix hayatıma girecek kişinin 25 yaşında bir playboy olduğunu söyledi pembe tabloyu görünce afalladım hayal gücü geniş.tüm kızlar peşinde kosacakmıs ama beni sececekmiş bak sen :) kocaalem ise eskisinden haber var yeniden başlayacaksınız dedı.anlamadım ben bu işi..
nesibe herkese biliyormuş kararsız kaldım şimdi okuduğum yorumlarda herkese cıktı diyordu.profilindeki her şey de çok olumlu?Shamanix kadar dengesiz ve tutarsız fal bakan olmadı bana. Barkiel ve nesibe dışında bi ton fal baktırdım bu ikiside hiçbir şey bilememe başarısı gösteren iki falcı olarak tarihe geçti :))
nesibe herkese biliyormuş kararsız kaldım şimdi okuduğum yorumlarda herkese cıktı diyordu.profilindeki her şey de çok olumlu?
nesibe herkese biliyormuş kararsız kaldım şimdi okuduğum yorumlarda herkese cıktı diyordu.profilindeki her şey de çok olumlu?
Tüm falcıların profilinde yazar zaten o tür yorumlar. onların da aklından şüphe ediyorum zaman zaman. yani berbat falcının hatta falla alakası olmayan birinin duvarındaki yazılar bile öyledir :)))nesibe herkese biliyormuş kararsız kaldım şimdi okuduğum yorumlarda herkese cıktı diyordu.profilindeki her şey de çok olumlu?
Sistem mi yaziyor nedirTüm falcıların profilinde yazar zaten o tür yorumlar. onların da aklından şüphe ediyorum zaman zaman. yani berbat falcının hatta falla alakası olmayan birinin duvarındaki yazılar bile öyledir :)))
Zaman zaman o ihtimal de aklıma gelmiyo değil marplecim yoksa o kadar deli bir araya toplanamaz :)))Sistem mi yaziyor nedir
Canım 21:58 _23:06 arası merkürArkadaslar merkür saatı jüpiter saatını bugun bılen var mu????
Canım 21:58 _23:06 arası merkür
Gece 1:26-2:35 arası jüpiter saati yanlız esma çekeceksen yada bir uygulama yapacaksan tavsiye etmem zira iki gezegende şu an geri haraket dediğimiz retro halinde.
Üzerinde normalde de negatif elektirk vardır ondandır kuzum. Duş al, su iyi geliyo elektriği atıyosun ya da şimdi içinden hemen ayetel kürsi, ihlas, felak, nas oku bişeyciğin kalmazay ben bugün merkur saatinde Ya Fettah çektim. Nolur ters etki yaratır mı
Kızlar size bir şey soracağım, ben de ecem23 e fal attım ama içim sıkıldı, gece de rüyalar görmüştüm. Sanırım fal olumsuz gelecek. En son Emineye atınca içim tuhaf olmuştu ve gecesinde ruyalar görmüştüm olumsuz gelmişti, gerçi çıkmadı sayılır ama sorum şu ki acaba elektriğimin uymadığı falcılarda mı böyle oluyor. Gerçi ecem23 falı gelmedi ama içim o kadar huzursuz ki, geri de çekemiyorum, çekersem aklım kalır. Size hiç oldu mu ne diyorsunuz ?
Üzerinde normalde de negatif elektirk vardır ondandır kuzum. Duş al, su iyi geliyo elektriği atıyosun ya da şimdi içinden hemen ayetel kürsi, ihlas, felak, nas oku bişeyciğin kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?