Binnaz Abla

Canımmm daha düşük sayıda farklı bir esmadan başla istersen

Canim hic oyle dusunme ilk kez basladiysan olur daha dsuk sayida cek en fazla 40 la basla

Ben de cektim bende de oldu kendimi cok kötü hissediyorum. Ben de fala bağlamıştım ama belki bundandır. Ben ilk kez çektim. Pasiflora aldım valla şimdi bir kaşık iyi gelir bana, bulunduruyorum evde hep şurubunu

Ben de cektim bende de oldu kendimi cok kötü hissediyorum. Ben de fala bağlamıştım ama belki bundandır. Ben ilk kez çektim. Pasiflora aldım valla şimdi bir kaşık iyi gelir bana, bulunduruyorum evde hep şurubunu
İlk defa olunca normal bu durum. Öncesinde saydığım ayet ve sureleri okursan bedenen önce bir rahatlama olucak ardından etkilemez rahat edersin :)

Eceme bayıldım şok şok şok sormadığım şeyleri de bilmiş şok şok şok ..bu hatun biliyo şok şok şok..tek kart açılımı yaptım şok şok şok ..beni onla buluşturan marple ve destekleyenn bluemummm teşekkür ederim size ..kibarlığına ayrıca bittim fal zaten harika atabilirim geçmiş kişiyi sormsdsn. Bilmiş

Ben de gerçekten işte bu dedim :)) diğer falları bilemem ama aşk sonucu harika

kızlar nerde bu hatun ?yarın bende atıyım kahve atan varmı kahvesı nasıl?

Bu arada kızlar ben sabaha kadar çalıştım dün, çok fazla incelemem gereken dosya vs vardı ve hani gece attım ecem'e falı dedim ya. gece birşeye gözlerimle şahit oldum ve kendisini bir kez daha takdir ettim ama buradan açıkça yazmayacam ne olduğunu çünkü suistimale çok açık bir durum. Gördüğüm şey çok ama çok güzel bişeydi o kadar söyliyeyim

Kizlar ya aslinda fal asla atmiycaktim ama ecemd bi fal atayim bari bu ask fali nasil bisey kart mi cekiyoruz burc dogum tarihi vs yaziyor muyuz bi de tellwede fallar cok gec geliyor sanirim ya uc dort gun bekleyen var sanirim ecem de gec atiyor mu bi de tellwede falcinin fali iade durumu var ya iade ederde cok uzulucem beni aydinlatir misiniz kizlar

Cankm
kızlar nerde bu hatun ?yarın bende atıyım kahve atan varmı kahvesı nasıl?
canım telwede ben de bilmiyordum bugün kızlar söyleyince önce su sonra iptal edip tek kart karar tarotu attım sonuç çok iyi yeni kişi için atmıştım ama sormadığım eskiyi de söylemiş yani diğerlerinin söylediği 2 erkek arası karar durumu gibi bışey çıktı .deepim ben de kibarlığına şahit olduğum bir şey var ki ..ama sonuç tam net olmadı genel anlamda isabetti ama

Bu dediğim kibarlığı dışında bişey atartım kibarlığı evet kesinlikle öyle o konuda derin2013'e benzettim zaten ama benim gözlerimle şahit olduğum bişey oldu gece ben onu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…