- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Canımmm daha düşük sayıda farklı bir esmadan başla istersenBen ya fettah cektim, cektikten sonra bir kendimi kotu hissetmeye basladim, hala da kotu hissediyorum.
Bu nedir ya, insan esmadan kotu olur mu? Dokunsalar aglayacak gibiyim. Ask icin degil, is niyetiyle cekmistim.
Ustume deliler gibi kotu enerji coktu?!
Biraz havadan kaynakli bu gerilim bende de varÜzerinde normalde de negatif elektirk vardır ondandır kuzum. Duş al, su iyi geliyo elektriği atıyosun ya da şimdi içinden hemen ayetel kürsi, ihlas, felak, nas oku bişeyciğin kalmaz
Canim hic oyle dusunme ilk kez basladiysan olur daha dsuk sayida cek en fazla 40 la baslaBen ya fettah cektim, cektikten sonra bir kendimi kotu hissetmeye basladim, hala da kotu hissediyorum.
Bu nedir ya, insan esmadan kotu olur mu? Dokunsalar aglayacak gibiyim. Ask icin degil, is niyetiyle cekmistim.
burada da kaç gündür habire fırtına var harbiden ağırlık çöktürüyo insanın üzerineBiraz havadan kaynakli bu gerilim bende de var
Ben ya fettah cektim, cektikten sonra bir kendimi kotu hissetmeye basladim, hala da kotu hissediyorum.
İlk defa olunca normal bu durum. Öncesinde saydığım ayet ve sureleri okursan bedenen önce bir rahatlama olucak ardından etkilemez rahat edersin :)Ben de cektim bende de oldu kendimi cok kötü hissediyorum. Ben de fala bağlamıştım ama belki bundandır. Ben ilk kez çektim. Pasiflora aldım valla şimdi bir kaşık iyi gelir bana, bulunduruyorum evde hep şurubunu
Aynen ucuyor herseyburada da kaç gündür habire fırtına var harbiden ağırlık çöktürüyo insanın üzerine
Ben de gerçekten işte bu dedim :)) diğer falları bilemem ama aşk sonucu harikaEceme bayıldım şok şok şok sormadığım şeyleri de bilmiş şok şok şok ..bu hatun biliyo şok şok şok..tek kart açılımı yaptım şok şok şok ..beni onla buluşturan marple ve destekleyenn bluemummm teşekkür ederim size ..kibarlığına ayrıca bittim fal zaten harika atabilirim geçmiş kişiyi sormsdsn. Bilmiş
kızlar nerde bu hatun ?yarın bende atıyım kahve atan varmı kahvesı nasıl?Eceme bayıldım şok şok şok sormadığım şeyleri de bilmiş şok şok şok ..bu hatun biliyo şok şok şok..tek kart açılımı yaptım şok şok şok ..beni onla buluşturan marple ve destekleyenn bluemummm teşekkür ederim size ..kibarlığına ayrıca bittim fal zaten harika atabilirim geçmiş kişiyi sormsdsn. Bilmiş
Tellwe'de tolincankızlar nerde bu hatun ?yarın bende atıyım kahve atan varmı kahvesı nasıl?
Tellwe'de tolincanben aşk sonucu attım kahvesini bilmiyorum
Benim fal geldi zaten atayım canım :)deeepcim bana falini atarmisin gelince ?
merak ettim
canım telwede ben de bilmiyordum bugün kızlar söyleyince önce su sonra iptal edip tek kart karar tarotu attım sonuç çok iyi yeni kişi için atmıştım ama sormadığım eskiyi de söylemiş yani diğerlerinin söylediği 2 erkek arası karar durumu gibi bışey çıktı .deepim ben de kibarlığına şahit olduğum bir şey var ki ..ama sonuç tam net olmadı genel anlamda isabetti amakızlar nerde bu hatun ?yarın bende atıyım kahve atan varmı kahvesı nasıl?
Bu dediğim kibarlığı dışında bişey atartım kibarlığı evet kesinlikle öyle o konuda derin2013'e benzettim zaten ama benim gözlerimle şahit olduğum bişey oldu gece ben onu diyorumCankm
canım telwede ben de bilmiyordum bugün kızlar söyleyince önce su sonra iptal edip tek kart karar tarotu attım sonuç çok iyi yeni kişi için atmıştım ama sormadığım eskiyi de söylemiş yani diğerlerinin söylediği 2 erkek arası karar durumu gibi bışey çıktı .deepim ben de kibarlığına şahit olduğum bir şey var ki ..ama sonuç tam net olmadı genel anlamda isabetti ama
Çok merak ettim acaba özelden yazabilir misiniz? Hayırdır inşallahBu dediğim kibarlığı dışında bişey atartım kibarlığı evet kesinlikle öyle o konuda derin2013'e benzettim zaten ama benim gözlerimle şahit olduğum bişey oldu gece ben onu diyorum
olur canımÇok merak ettim acaba özelden yazabilir misiniz? Hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?