Binnaz Abla

Bu dediğim kibarlığı dışında bişey atartım kibarlığı evet kesinlikle öyle o konuda derin2013'e benzettim zaten ama benim gözlerimle şahit olduğum bişey oldu gece ben onu diyorum
canım benim de bunla ilgili bi sezgim oluştu ama emin değilim ben birine çok çok çok benzettim

Ay canim begenmene sevindim baya iyi degilmi benide sasirtti

Bu dediğim kibarlığı dışında bişey atartım kibarlığı evet kesinlikle öyle o konuda derin2013'e benzettim zaten ama benim gözlerimle şahit olduğum bişey oldu gece ben onu diyorum
ayyyy banada yazarmısınn başka biriymiş de de hayata küseyim derin bende hiç tutturamamıştı bu iyi tutturdu gayette

ayyyy banada yazarmısınn başka biriymiş de de hayata küseyim derin bende hiç tutturamamıştı bu iyi tutturdu gayette
Yokbaşka biri olarak hissetmedim sadece yardım severliği, kibarlığı vs derin2013. bende derin de çok ama çok isabetliydi hem de kimsenin bilemediklerini bildi ama bunda gözlerimle şahit olduğum başka bişey vardı. buradan yazarsam suistimal edileceği için yazmıyorum canım

hangi sitedegdi telwede bulamadım ben ya

T
Ay canim begenmene sevindim baya iyi degilmi benide sasirtti
teşekkür ederim canım çok evet beğendim dediğim gibi sormsdan birçoğunun öngördüğü o eski kişiyi de söylemiş bu anlamda canım sıkıldı çünkü ben tüm enerjimi yeni kişiye odaklı gönderdim şuan bi karar zor dedi ama alacağın karar seni de çlk şaşırtacak dedi bakslım

bana yaz canım ama bn ayrıyım

Ben de gerçekten işte bu dedim :)) diğer falları bilemem ama aşk sonucu harika
Hadi bakalım maşaallah
Ben de kahve gönderdim kızlar, aslında pek bi şey çıkmamıştı telvelerimde :)
Bugün sıra gelir mi bilmem ama ben iyiyice merak ettim yaa

özelden yaz bari çatlatma bizi derin fln görünce korktum vallahi ben hiç sevmemiştim onu patlayıvermişti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…