- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
canım benim de bunla ilgili bi sezgim oluştu ama emin değilim ben birine çok çok çok benzettimBu dediğim kibarlığı dışında bişey atartım kibarlığı evet kesinlikle öyle o konuda derin2013'e benzettim zaten ama benim gözlerimle şahit olduğum bişey oldu gece ben onu diyorum
Ay canim begenmene sevindim baya iyi degilmi benide sasirttiEceme bayıldım şok şok şok sormadığım şeyleri de bilmiş şok şok şok ..bu hatun biliyo şok şok şok..tek kart açılımı yaptım şok şok şok ..beni onla buluşturan marple ve destekleyenn bluemummm teşekkür ederim size ..kibarlığına ayrıca bittim fal zaten harika atabilirim geçmiş kişiyi sormsdsn. Bilmiş
canım benim de bunla ilgili bi sezgim oluştu ama emin değilim ben birine çok çok çok benzettim
ayyyy banada yazarmısınn başka biriymiş de de hayata küseyimBu dediğim kibarlığı dışında bişey atartım kibarlığı evet kesinlikle öyle o konuda derin2013'e benzettim zaten ama benim gözlerimle şahit olduğum bişey oldu gece ben onu diyorum
canım benim de bunla ilgili bi sezgim oluştu ama emin değilim ben birine çok çok çok benzettim
Yokbaşka biri olarak hissetmedim sadece yardım severliği, kibarlığı vs derin2013. bende derin de çok ama çok isabetliydi hem de kimsenin bilemediklerini bildi ama bunda gözlerimle şahit olduğum başka bişey vardı. buradan yazarsam suistimal edileceği için yazmıyorum canımayyyy banada yazarmısınn başka biriymiş de de hayata küseyimderin bende hiç tutturamamıştı bu iyi tutturdu gayette
hangi sitedegdi telwede bulamadım ben yabende birkaç defa yazdım onu da baktım bikaç kişiden ses çıkıyor sadece aman dedim reklam gibi olmasın sus en iyisi :) bana tutturan en iyi falcılardan biridir o . bir selena bir de o diyebilirim hatta . garip biri gerçekten çok tatlı çok sıcak geliyor her seferinde . ve dediklerindende çıktığı oluyor cidden .
teşekkür ederim canım çok evet beğendim dediğim gibi sormsdan birçoğunun öngördüğü o eski kişiyi de söylemiş bu anlamda canım sıkıldı çünkü ben tüm enerjimi yeni kişiye odaklı gönderdim şuan bi karar zor dedi ama alacağın karar seni de çlk şaşırtacak dedi bakslımAy canim begenmene sevindim baya iyi degilmi benide sasirtti
bana yaz canım ama bn ayrıyımkızlarr sabahlaraa kadarr ağladımm kaç gündürr hiç yokluğumuu farketmedinizzçünkü dertler bitmiyo anamm yaa nesibeye atmıştımm bugünn dinledimm demin size yazimm bu kadın biliyor bu işi bu benim düşüncem valla kadın on numaraaa geleceğii kimsee bilemezz diyomdaa bana cıkanlarıı cokturr hakkınıı yemem amaa valla dostun düşmanınn kafasını okuyorr cokda iyi kadınnn yardımıı cokk helal olsunn sevgilii ara iyi etme duasıı buldummm burda yasakk değilsee yazcamm bana yaradıı kızlarrr vallaha isteyene yazarımm
anistonum ecem23 olarak bakhangi sitedegdi telwede bulamadım ben ya
ecem nerde ya kızlar bı yardımcı olur musunızYalnız baya yüklenmişiz resmen baya sıra olmuş ecemdeİnşallah enerjisi bitmez de tutturur
Eceme bayıldım şok şok şok sormadığım şeyleri de bilmiş şok şok şok ..bu hatun biliyo şok şok şok..tek kart açılımı yaptım şok şok şok ..beni onla buluşturan marple ve destekleyenn bluemummm teşekkür ederim size ..kibarlığına ayrıca bittim fal zaten harika atabilirim geçmiş kişiyi sormsdsn. Bilmiş
Ben de gerçekten işte bu dedim :)) diğer falları bilemem ama aşk sonucu harika
hayatım baktımmm kımse cıkmadıanistonum ecem23 olarak bak
özelden yaz bari çatlatma biziYokbaşka biri olarak hissetmedim sadece yardım severliği, kibarlığı vs derin2013. bende derin de çok ama çok isabetliydi hem de kimsenin bilemediklerini bildi ama bunda gözlerimle şahit olduğum başka bişey vardı. buradan yazarsam suistimal edileceği için yazmıyorum canım
İnşallah sen de memnun kalırsın bitanem :)
Hadi bakalım maşaallah
Ben de kahve gönderdim kızlar, aslında pek bi şey çıkmamıştı telvelerimde :)
Bugün sıra gelir mi bilmem ama ben iyiyice merak ettim yaa
kız nasıl çıkmaz :))) aramada bulamadıysan falcılar sayfasından inerek bak :))hayatım baktımmm kımse cıkmadı
Ben de merak ettim deepim yaolur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?