Cheryyim ben öğlen attığımda su falıydı 2.sıradaudım soru kısmı da yoktu neyse bekliyordum akşam fırtınaya rağmen yürüyüşe çıktım o sorada sorum için pencere açmış ben göremeyince iptal etmiş tekrar gönderirsen önceliğin bitmez diye ben de 6.suradan tek kart attım yarım saate geldi.bu inceliği benden takdir aldı iptal ettiği sıra 1.sıradsydım bunu korumuş olması güzel ama içime doğan başka benzettiiiğim kişiyi çok severim o da sezgilerimin ne denli kuvvetli olduğunu bilir eğer Ecem oysa üzülmem o ayrı ama bunun için biraz daha düşünmem lazım :)))Bana da yaz kiz, merak ettim
İnşaallah canım ya, arkadaşların dediği gibi sıra gerileyip durmazsa baktırıp yorum yapıceğiz :)İnşallah sen de memnun kalırsın bitanem :)
ecem nerde ya kızlar bı yardımcı olur musunız
attım özelden :))Ben de merak ettim deepim ya
Offf kizlar 11. Siradayim ya ben bu ecemde artik 20 gün sonra gelir falim valla iade ederse buracikta hungur hungur aglarim
burayi okuyup yolluyorlar bence o yüzden böyle oldu
Chett
Cheryyim ben öğlen attığımda su falıydı 2.sıradaudım soru kısmı da yoktu neyse bekliyordum akşam fırtınaya rağmen yürüyüşe çıktım o sorada sorum için pencere açmış ben göremeyince iptal etmiş tekrar gönderirsen önceliğin bitmez diye ben de 6.suradan tek kart attım yarım saate geldi.bu inceliği benden takdir aldı iptal ettiği sıra 1.sıradsydım bunu korumuş olması güzel ama içime doğan başka benzettiiiğim kişiyi çok severim o da sezgilerimin ne denli kuvvetli olduğunu bilir eğer Ecem oysa üzülmem o ayrı ama bunun için biraz daha düşünmem lazım :)))
Kiz, benzettigin kisi kimdir, onu merak ettim yaz yaz yaz
Aynen öyle bebeğimsen baktirdin mi cok gec ginderiyor mu acaba yorumlari kizlar biz bu falcilardan komisyon alsak yeridir valla zaten boyle giderse ben de acicam binnazda bi falci hesabi sadeve tarot bakarim amaan yaz internete cikan karti soyle karsindakine paralar cukka valla cogu oyle yapiyor kizlar eminim ben gercekten bilen hisseden yok yok yok insallah bu ecem bilir ya
Emin olunca şuan sadece bir his ve ufak bi şüphe çok sevdiğim biri olduğu için öyle değilse üzülürüm ama gani satır aralarını okuyunca şifreleri çözersin ya kripto hesabı onun gibi :))) şuan için çok erken bu arada harbiden burası borsaaaa bi de orda burda tımarhane derler ipi kaçmış delilerKiz, benzettigin kisi kimdir, onu merak ettim yaz yaz yaz
Ben de bunu merak ettim kime benzettinAy çok heycanlı
Sarayliya benziyorcanım benim de bunla ilgili bi sezgim oluştu ama emin değilim ben birine çok çok çok benzettim
Kiz sen hani fali birakmistin?Sen zaten universiteli genc kiz di miydin, ne yapcaksin fali, git arkadaslarinla gez
Sarayliya benziyor[/QUOTE marple zihnimiz aynı çalışıyo desem yükselenim ikizler ay burcum yengeç güneş boğa ...bem de saraylı ya benzettim çok sevdiğim için diyemedim
Emin olunca şuan sadece bir his ve ufak bi şüphe çok sevdiğim biri olduğu için öyle değilse üzülürüm ama gani satır aralarını okuyunca şifreleri çözersin ya kripto hesabı onun gibi :))) şuan için çok erken bu arada harbiden burası borsaaaa bi de orda burda tımarhane derler ipi kaçmış deliler
kızlar ecemn puanı ask3ten dusukmus ya ben ask3te kalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?