Binnaz Abla

Beyza bu telwe saka mı yapıyo dolar üzerinden kredi almak ne yaa?ilk defa baktırıyorum vazgeçirmek icin mi uğraşıyorlar?anlamadım

mobil ödemede Türk Lirası üzerinden ödeme yapabiliyorsun sakın kredi kartı yada paypal ödemesi yapma. değmeyecek fallara iki katı para ödemeyin. ki tellwede çoğu falcı değmiyor..

mobil ödemede Türk Lirası üzerinden ödeme yapabiliyorsun sakın kredi kartı yada paypal ödemesi yapma. değmeyecek fallara iki katı para ödemeyin. ki tellwede çoğu falcı değmiyor..

Sagol canım :) tahmin ettim boyle bir sey oldugunu. Neyse ki sizler varsınız:)

ya rezzan abla ve nesibeden sonra bana değmeyecek fallar gibi geliyor zaten. Yani ben dusunuyorum benim bile etrafımda dunya kadar hisleri kuvvetli insan var bu kadar falcıdan hic mi bizi sasırtan çıkmaz anlaşılır sey degil

ya rezzan abla ve nesibeden sonra bana değmeyecek fallar gibi geliyor zaten. Yani ben dusunuyorum benim bile etrafımda dunya kadar hisleri kuvvetli insan var bu kadar falcıdan hic mi bizi sasırtan çıkmaz anlaşılır sey degil

Kiraze ve kahinvanga haric gerisi bos bence bide su emeli m.ediyorm o kadar

kızlar bınnaz ablada fal baktırcak onerı ıstıyorumm !! nesıbe ve rezzan ablaya baktırıyorum hep bende başka bırısı varmı onerı

bende anlamadım yavru falınız bekliyor diyor sürekli iade falanda yok.kadın seceremi döküyor herhalde

Bu tellwede doğru düzgün birileri yok mu? saçma sapan nedenlerle falı iade etmeler falan...

bi kiraze var o kadar...

ya bu arada şu mithatın prensesinin yorumunu gördünüz mü bilmiyorum :

.karşıma çıkıcak adam koyu kumral uzun boylurenkligözlü veyakışıklımı?tipi tarık akanamı benziyo?

Tarık Akan gibisi senin gibi çatlağı napsın

Çok baktırdığımda bir şey değişmiyor verilen tarihleri bekleyip gerçekten bişi olcak mı diye bekliyorum aynı şeyler söylenince zaten tadım kaçıyor..Çok sabırlıyımdır gerçekten bu zamana kadar neler yaşadım bu verilen tarihleri beklemek daha kolay inan

Yorumlarıda herkese açık falcılar iyi besleniyordur ben bile anladım olayı falcı olmama gerek yok hahaha

su fal baktırınca olacakları erteliyorsun lafı benim kafamı karıştırıyor. Düşünmekten gönderemedim falı( Kiraze'ye göndereyim diyorum ama o da geç mi yorumluyor bilemedim...

Son düzenleme:
su fal baktırınca olacakları erteliyorsun lafı benim kafamı karıştırıyor. Düşünmekten gönderemedim falı( Kiraze'ye göndereyim diyorum ama o da geç mi yorumluyor bilemedim...

Hiç ona baktırmadıysan baktır bence fazla geç yorumlamıyor aslında

Hiç ona baktırmadıysan baktır bence fazla geç yorumlamıyor aslında

Bu mobil ödeme 5 tl 5tl mi yapılıyor telwede TMK yaz bilmemene gönder 5 tl kredi olsun falan ilk kez karşılaştığım bir odeme tarzı da kızlar acemiligime verin hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…