:) rica ederim sekerim ne demekk :)sagol hayatımmm:)
:) rica ederim sekerim ne demekk :)
Beyza bu telwe saka mı yapıyo dolar üzerinden kredi almak ne yaa?ilk defa baktırıyorum vazgeçirmek icin mi uğraşıyorlar?anlamadım
Canim kredi kartiyla alinca dolarla aliyorlar, mobil odeme ile alirsan tl ile oluyor..Beyza bu telwe saka mı yapıyo dolar üzerinden kredi almak ne yaa?ilk defa baktırıyorum vazgeçirmek icin mi uğraşıyorlar?anlamadım
Canim kredi kartiyla alinca dolarla aliyorlar, mobil odeme ile alirsan tl ile oluyor..
mobil ödemede Türk Lirası üzerinden ödeme yapabiliyorsun sakın kredi kartı yada paypal ödemesi yapma. değmeyecek fallara iki katı para ödemeyin. ki tellwede çoğu falcı değmiyor..
ya rezzan abla ve nesibeden sonra bana değmeyecek fallar gibi geliyor zaten. Yani ben dusunuyorum benim bile etrafımda dunya kadar hisleri kuvvetli insan var bu kadar falcıdan hic mi bizi sasırtan çıkmaz anlaşılır sey degil
ya rezzan abla ve nesibeden sonra bana değmeyecek fallar gibi geliyor zaten. Yani ben dusunuyorum benim bile etrafımda dunya kadar hisleri kuvvetli insan var bu kadar falcıdan hic mi bizi sasırtan çıkmaz anlaşılır sey degil
benim fal medyum emelde hala bekliyor arkadaşlaro yüzden yorum yapamıyorum size
1 ay mıııı???? Hem de fal baktırmadan 1 ay mıı??? Cansuuu duyuyo musun ne insanlar vaarrr :)) helal olsun sana walla 1 ay fal baktırmamayı başarmışsın :)) bize de söyleyebileceğin bir formül var mı? :)
Bu tellwede doğru düzgün birileri yok mu? saçma sapan nedenlerle falı iade etmeler falan...
bi kiraze var o kadar...
ya bu arada şu mithatın prensesinin yorumunu gördünüz mü bilmiyorum :
.karşıma çıkıcak adam koyu kumral uzun boylurenkligözlü veyakışıklımı?tipi tarık akanamı benziyo?
Tarık Akan gibisi senin gibi çatlağı napsın
kiraze güzel yorumladı benimkini de gerçekten.geleceği bilemeyiz tabi geleckle ilgili söylediklerini yaşayan var mı?
su fal baktırınca olacakları erteliyorsun lafı benim kafamı karıştırıyor. Düşünmekten gönderemedim falı( Kiraze'ye göndereyim diyorum ama o da geç mi yorumluyor bilemedim...
Hiç ona baktırmadıysan baktır bence fazla geç yorumlamıyor aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?