Binnaz Abla

dur bayilma

Ay inşallah saraylıdır ben ona hiç baktıramamıştım oh ohh Ama sanmıyorum bence değildir özel falını saraylı çoktan saraylı olarak açardı bence.

Ben oyle hissettim cok ama ayni sitedr iki kez olurmu dedim bilemedim
Ben tarzını benzetemedim açıkçası yaa. ve saraylıdan daha başarılı buldum ecem'i ben. çünkü saraylıya attığım fincanın aynısını venüse atmıştım tatmin etmemişti saraylının falı, aynı fincana venüs süper ötesi döktürmüştü ve nokta atışları inanılmaz başarılıydı. acem ve saraylı tarzını bilemedim yani sesli yorum yaparsa anlaşılır

Ay inşallah saraylıdır ben ona hiç baktıramamıştım oh ohh Ama sanmıyorum bence değildir özel falını saraylı çoktan saraylı olarak açardı bence.

sarayli ögrenci cift hesap acip bakacak zamani bile olmaz bide öyle bisiye ihtiyaci yok ztn

Kuvvdt

kuvvetle muhtemel ..benim falıma göre hissim o ama bluemummm un çok farklı benimki satır aralarından çıkardığım bi bulgu kendime göre
de mi yani benim falın saraylıyla alakası yok ama sizlerin daha önce baktırdığı başka biri olma ihtimali olabilir

Saraylıyı bilmiyorum ama nezaketi reel falcı gibi geliyor bana ama öyle kanıtım yok hak yemek istemiyorum sadece deep in falını okudum
Incesazım bende deepinkibi okudum dedim ya onunki çok farklı sarayıyla benim kendi falımın isabeti detayları ile marple gibi saraylı olabilir hissi uyandırdı yoksa dediğim gibi bından emin olmak için Yeterli değil bunlar kendisini severim ayrıca öğrenci Falcılar için 2.hesap kolaydır hakkıyla yapıyo orminim sömürme amaçlı değildir diğer birçoğu gibi

Sen ne zaman mezun oldun kiz

25 ne ki, daha cooooook gencsin. Bacak kadar boyun var, masallah turlu turlu marifetin var Stajdan kazandigin parayi fala mi veriyorsun nedir

Alex benim fali 24 saat icinde degistirmisti ama inanin oyle bi aciklama yapti ki kizamiyorum ona suan. Mantikliydi yani aciklamasi. Adamin dengesizligine yalanciligina bagladi. Bi ani bi anini tutmuyor dedi. Nesibeye 2 yil once bi kere fal attim hic net bisey soyleyemedi bana bi daha da hic arasim gelmedi. Ama binnaz abla sitesinde burada ovulupte kesinlikle bu ovguyu hakediyor dedigim tek bi insan yok vallahi kizlar. Sadece oradan cagan arimani baktirilabilir buluyorum. Bakalim ecemin fali gelsin yazarim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…