- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
O demi sence
dur bayilmaneeeeeeeee kripto muuuuu ay ben fenalaşıyorumİşte tek gözüm böyle seğirmeye başladı. Kuzucum bak bu organik emine şüphen varsa bana özelden yaz kripto dedin o geldi aklıma vallahi bir emineğ olumsuzluğu daha kaldıramam ay tansiyonum düştü
Ben oyle hissettim cok ama ayni sitedr iki kez olurmu dedim bilemedim
Ben tarzını benzetemedim açıkçası yaa. ve saraylıdan daha başarılı buldum ecem'i ben. çünkü saraylıya attığım fincanın aynısını venüse atmıştım tatmin etmemişti saraylının falı, aynı fincana venüs süper ötesi döktürmüştü ve nokta atışları inanılmaz başarılıydı. acem ve saraylı tarzını bilemedim yani sesli yorum yaparsa anlaşılırBen oyle hissettim cok ama ayni sitedr iki kez olurmu dedim bilemedim
marple neler oluyoooor.. bana özelden yaz ltfennnBen oyle hissettim cok ama ayni sitedr iki kez olurmu dedim bilemedim
kuvvetle muhtemel ..benim falıma göre hissim o ama bluemummm un çok farklı benimki satır aralarından çıkardığım bi bulgu kendime göreO demi sence)
Ay inşallah saraylıdır ben ona hiç baktıramamıştım oh ohhAma sanmıyorum bence değildir özel falını saraylı çoktan saraylı olarak açardı bence.
de mi yani benim falın saraylıyla alakası yok ama sizlerin daha önce baktırdığı başka biri olma ihtimali olabilirKuvvdt
kuvvetle muhtemel ..benim falıma göre hissim o ama bluemummm un çok farklı benimki satır aralarından çıkardığım bi bulgu kendime göre
Incesazım bende deepinkibi okudum dedim ya onunki çok farklı sarayıyla benim kendi falımın isabeti detayları ile marple gibi saraylı olabilir hissi uyandırdı yoksa dediğim gibi bından emin olmak için Yeterli değil bunlar kendisini severim ayrıca öğrenci Falcılar için 2.hesap kolaydır hakkıyla yapıyo orminim sömürme amaçlı değildir diğer birçoğu gibiSaraylıyı bilmiyorum ama nezaketi reel falcı gibi geliyor bana ama öyle kanıtım yok hak yemek istemiyorum sadece deep in falını okudum
Ben de sanmıyorum ya o kadar müşterisi var fal almıyor öyle olsa kendi hesabından daha çok fal alırdı benceAy inşallah saraylıdır ben ona hiç baktıramamıştım oh ohhAma sanmıyorum bence değildir özel falını saraylı çoktan saraylı olarak açardı bence.
Ahhhh Cherrym ahhh keşke üniversiteli genç kız olsam25 oldum ben, üni de bitti staj da bitti Stajda buldun buldun evde kalırsın dediler, bi tane bulalım dedik başımıza bunlar geldi işte Bu fal ama cidden son çok korkunç hissediyorum kendimi, bu olumsuzlukla fala da bakamıyorum
hisseden var kuzum ama azinlikta yani bide herkese her falci tutmuyor misal bana tutan baskasina uymuyor ama
genel anlamda tutanlar belli iste
sarayli hanim
selena (bende sadece su fali)
muallakta olanlar;
bunlar disinda yenilerden derin2013 var tellwede, iste malum emine var biryolunvarda,
asla fal atilmamasi gereken siteler
binnaz abla
falimpir
falsepetide cok bozdu falci kalmadi gibi bisiy zaten 2-3 begenenine var alex,nesibe...
nesibe, ilkay herkese uymuyor enerjisi uyana cok iyi tutuyor iste..
eceme atmadim kuzum cok yogun su an bosalsin bikac güne atarim benim acelem yok
Neden oyle bir his oldu belki bu biraz sarayliyi taklit ediyordur bilemeyizyok kızlar yaa, saraylı ancak kendi falları ile baş edebiliyor..üstelik ün yapmışken neden daha ucuza fal baksın ki.. mantıken ters..
Sen ne zaman mezun oldun kiz
25 ne ki, daha cooooook gencsin. Bacak kadar boyun var, masallah turlu turlu marifetin varStajdan kazandigin parayi fala mi veriyorsun nedir
19Hahah canim yanilmiyorsam en kucuk benim ya 20 yasla :)
ayy cddımısın baktıran varmoydı ona bendem baskaanistoncum cok yaniliyosun canim bazen fallarina kizan insanlar puan vermiyor 1 yildizi basiolar.
Ask3ün falinin ciktigi bugüne kdr görülmedi 2 senedir burdayim herkese sorabilirsin
Ask 3 e bayaa zaman oldu baktirdim hicbisi cikmadiayy cddımısın baktıran varmoydı ona bendem baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?