Binnaz Abla

Sen ne zaman mezun oldun kiz

25 ne ki, daha cooooook gencsin. Bacak kadar boyun var, masallah turlu turlu marifetin var Stajdan kazandigin parayi fala mi veriyorsun nedir

ohooooo Cherryim ben bu fal batağına düşmeden mezun olmuştum zaten Stajda para da vermiyor bizim cimriler anadan babadan geçiniyorum şu an

Neden oyle bir his oldu belki bu biraz sarayliyi taklit ediyordur bilemeyiz
Belki de..aman hisler doğru olsa her falcının hissi de doğru çıkardı :)))ben bana göre tarzını benzettim ifadeleri ile geçmiş tespiti falan anca beni çok iyi bilen çık danıştığım biri olabilirdi saraylı da bummlardsn biri olduğu için belki de öyle bi his oldu ..

kızlarrr zeus som falı ıcın trıp attgmdan oturu bana fal bakmayacak heralde benm ıcon proflne ne yazmıs:))) falını begenöeyenler herzaman o konu cokmaz vsvvsvs aynı seyı ona sıtrm edınce bana da demıstı... halbkı bn onu en ck begenenlerdendım ask olsum ona. s s

bilge yi bilmem ama diğer 2 isime katılıyorum cnm ...

canım uzun zamandır gırmıyorum forma arada okuyup cıkıyorum ..

vee kızlar gerckten kac haftadır fal baktırmadım dualaraa devamm faydasınıdaa gercekten gordum ıcım daraldıgında yada umutsuzlugaa dustugumde daha cok yoneldımm ..

özelliklee sana sormak ıstedım cunku anlamadım dedıklerınden cıktımı falların cıkmadımı ?
zeus bana gore en foss falcılardan bırısıdır onu gecıyorum soruma dahıl bıle degıl kendısı :) ben genel olarak dıyorum olumsuz konusanlar cıkmadı demıssın kuzum onu sordum anlamadım cunku yazdıgından hıc bısey :S

olumlu konusan da olumsuz konusanlarında cıkmadı soylekı emıne ex donmez soyle boyle demıstı sen baskasylasn o baskasyla dedı hayatnda baskası yok onun ama benm hayatmda da yok.. ayrıca ıcak sonu knser falan dedı baskasyla tanscan dedı herseyı foss emınenın ya sallamasyon..... zeus da bende efsanydı ama tukettm snrm onu da.. ama ılk falı ınanılmazfı hherseyyle yasamıstım hemde olaslgı olmayan bseydı... hala saygı dyyrum o kadına

o kadın mı kız ben onaa yazılı baktırmıstım eskıden baya garıptı kelımelerı falan kardesım falan dıyordu ben erkek zannedıyordum yanı aklımda oyle kurmustum hatta burdada konusmustuk oylee zannedıyorduk olabılır kuzum sana tutan bıze tutmaz sende umutsuzluga dusmee ınsallah guzel seyler olsun ..emınede garıp bazı ınsanlara ucundan kenarından tuturyor bazılarına foss ama organık ıstee kadın

valla tavsıyem duaa et kuzuum fallara ara vermek en en en guzelli onu anladımm ...

hahaha..Eminenin falini okuyordumda az once..su laf ne demektir ya..demiski falda, bu kisi yol kökenli..ne demek acaba,al bir kripton daha :)

Görünce yazayım dedim. bana da yol kökenli biriyle evleneceksin demiş :S herkese aynı şeyi mi söylüyor bu kadın? bir de vakit olarak 3 vade vermişti. Anda mükemmeldi, bir dediğini de yaşadım ama herkese aynı şeyi söylüyorsa kara listeye alıcam :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…