19rekor bende
ayy cddımısın baktıran varmoydı ona bendem baska
Baktımadım canımsor hayatim bende baktirdim tutan bisi yoktu
kizlar ask3e baktirip tutan bisi varmiydi ses verin
sor hayatim bende baktirdim tutan bisi yoktu
kizlar ask3e baktirip tutan bisi varmiydi ses verin
Sen ne zaman mezun oldun kiz
25 ne ki, daha cooooook gencsin. Bacak kadar boyun var, masallah turlu turlu marifetin varStajdan kazandigin parayi fala mi veriyorsun nedir
Belki de..aman hisler doğru olsa her falcının hissi de doğru çıkardı :)))ben bana göre tarzını benzettim ifadeleri ile geçmiş tespiti falan anca beni çok iyi bilen çık danıştığım biri olabilirdi saraylı da bummlardsn biri olduğu için belki de öyle bi his oldu ..Neden oyle bir his oldu belki bu biraz sarayliyi taklit ediyordur bilemeyiz
Kizlar son donemde yasadigim olaylar sebebi ile fala yoneldim ama mantikli secimlerle binnazdaki bilge hem
Bir dost hem iyi bir yorumcu bu sefer cidden beni sasirtti daimi falcimdir kendisi artik. Onun disinda ecem 23 ve ayisigin sorunumla ilgili en iyi tespitleri yapan falcilar oldu. Ayisigin daha oncede harika bir fal bakmisti bana tek sorun bazen objektif olamiyor ona ters gelen bir konuda bazen duygusal cevap verebiliyor ben yargilamayan falci seviyorum bu saydigim uc ismi icerigi hakkinda derin supheleriniz olan ikili iliskiler konusunda rahatlikla kullanabilirsiniz
hahaha..Eminenin falini okuyordumda az once..su laf ne demektir ya..demiski falda, bu kisi yol kökenli..ne demek acaba,al bir kripton daha :)
hahaha..Eminenin falini okuyordumda az once..su laf ne demektir ya..demiski falda, bu kisi yol kökenli..ne demek acaba,al bir kripton daha :)
kızlarrr zeus som falı ıcın trıp attgmdan oturu bana fal bakmayacak heralde benm ıcon proflne ne yazmıs:))) falını begenöeyenler herzaman o konu cokmaz vsvvsvs aynı seyı ona sıtrm edınce bana da demıstı... halbkı bn onu en ck begenenlerdendım ask olsum ona. s s
hmm bu kriptoda cozuldu oyleyse :) ay cok komik ifadeleri oluyor bazen ya :) dur daha bulursam yazarimhaha bendede böyle bir cümlesi var bu kisi kökeni yolda demis sonrada buraya sonradan tasnmis demis
olumlu konusan da olumsuz konusanlarında cıkmadı soylekı emıne ex donmez soyle boyle demıstı sen baskasylasn o baskasyla dedı hayatnda baskası yok onun ama benm hayatmda da yok.. ayrıca ıcak sonu knser falan dedı baskasyla tanscan dedı herseyı foss emınenın ya sallamasyon..... zeus da bende efsanydı ama tukettm snrm onu da.. ama ılk falı ınanılmazfı hherseyyle yasamıstım hemde olaslgı olmayan bseydı... hala saygı dyyrum o kadınacanım uzun zamandır gırmıyorum forma arada okuyup cıkıyorum ..
vee kızlar gerckten kac haftadır fal baktırmadım dualaraa devamm faydasınıdaa gercekten gordum ıcım daraldıgında yada umutsuzlugaa dustugumde daha cok yoneldımm ..
özelliklee sana sormak ısolmadı cunku anlamadım dedıklerınden cıktımı falların cıkmadımı ?
zeus bana gore en foss falcılardan bırısıdır onu gecıyorum soruma dahıl bıle degıl kendısı :) ben genel olarak dıyorum olumsuz konusanlar cıkmadı demıssın kuzum onu sordum anlamadım cunku yazdıgından hıc bısey :S
olumlu konusan da olumsuz konusanlarında cıkmadı soylekı emıne ex donmez soyle boyle demıstı sen baskasylasn o baskasyla dedı hayatnda baskası yok onun ama benm hayatmda da yok.. ayrıca ıcak sonu knser falan dedı baskasyla tanscan dedı herseyı foss emınenın ya sallamasyon..... zeus da bende efsanydı ama tukettm snrm onu da.. ama ılk falı ınanılmazfı hherseyyle yasamıstım hemde olaslgı olmayan bseydı... hala saygı dyyrum o kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?