Fallari kiyasliyalim benceGörünce yazayım dedim. bana da yol kökenli biriyle evleneceksin demiş :S herkese aynı şeyi mi söylüyor bu kadın? bir de vakit olarak 3 vade vermişti. Anda mükemmeldi, bir dediğini de yaşadım ama herkese aynı şeyi söylüyorsa kara listeye alıcam :S
olabilir, mantıklıFallari kiyasliyalim bence
Sabaha atiyim cepteyimolabilir, mantıklı
tamamdır. ben de yarın atayım o halde bulayım. iyi geceler herkese.Sabaha atiyim cepteyim
Herkese iyi geceler ♥
Görünce yazayım dedim. bana da yol kökenli biriyle evleneceksin demiş :S herkese aynı şeyi mi söylüyor bu kadın? bir de vakit olarak 3 vade vermişti. Anda mükemmeldi, bir dediğini de yaşadım ama herkese aynı şeyi söylüyorsa kara listeye alıcam :S
Bana da bura kökenli değil sanki demişti ikinci falında. Şimdi bura derken organik kendi konumundan mı bahsetti yoksa benim konumumdan mı yoksa organikle aynı konumdamıyız çözemedimBana yol kokenli gibi bir se demmeis hic, ilk kez burda duydum :) Yol kokenli nedir ya, yollu mu ne demek :)
Bana yol kokenli gibi bir se demmeis hic, ilk kez burda duydum :) Yol kokenli nedir ya, yollu mu ne demek :)
ay çok güldüm
olabilirBana yol kokenli gibi bir se demmeis hic, ilk kez burda duydum :) Yol kokenli nedir ya, yollu mu ne demek :)
olabilirZaten zor çözdüm falını :) bulunduğun yerde biriyle aşk yaşayacaksın demiş yol kökenliyle evleneceksin. düşündüğün kişiyle de birlikte olacaksın demiş. bayaa karıştırmış
Baskasiyla evlenip dusundugun herifi metres tutacaksin ?!
Baskasiyla evlenip dusundugun herifi metres tutacaksin ?!En mantikli aciklama bu bence. Bulundugun yerdeki biri = dusundugun kisi. Peki dusundugun kisi yol kokenli mi? Yani oratada 2 farkli adam mi var, yoksa hepsi ayni kisi mi?
ahaah bu da epey karışık olduiyice karıştı kafam düşündüğüm kişi yol kökenli ( yol kökenliden kasıt mesafeyse aramızda ülke var ) ama bununla olup olmaması bize bağlıymış, hem beni sırtında taşırmış hem de üzermiş. yani net değil bulunduğum yerdeki kim bilmiyorum öyle biri yok emine uydurmuş :) evleneceğim kişi de yol kökenli biri olacak dedi. aklımda sadece bir kişi var diğerlerini emine söyledi vallahi bir de uzun boylu ince yapılı biri senden hoşlanıyor, yakında açılacak dedi. evet o tuttu gerçekten de uzun boylu birinden teklif geldi. ama hakkını yemeyeyim, düşündüğüm kişiyi çok güzel tarif etti. hatta kendisine anlattım o bile şok oldu :)
Yol kökenli = şoför de olabilir Bkz. uzun yol şoförüYol kokenli= uzakta yasayan, uzaktan gelen olabilir diye dusundum. Bir de yabanci uyruklu olabilmesi geldi aklima.
Yol kokenli= uzakta yasayan, uzaktan gelen olabilir diye dusundum. Bir de yabanci uyruklu olabilmesi geldi aklima.
Yol kökenli = şoför de olabilir Bkz. uzun yol şoförü
Kısmetin nereden geleceği belli olmazhahaah vallahi olabilir
yani bulunduğun yere uzaktan gelmiş olacak biriyle demek istemiş sanırımepey bulamaçtı fal. keşke düşündüğüm kişi olsa :) o başka ülkede. ama onunla evlenmeyecekmişim. başkasıyla evlenecekmişim. o da yolla bağlantılı yol kökenli dedi
yani bulunduğun yere uzaktan gelmiş olacak biriyle demek istemiş sanırımeğer şu an hoşlandığın kişi iş sebebiyle bulunduğun yerde yani kendisi açısından gurbette ise, diğer kişi de aynı şekilde ve nedenden oraya gelmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?