bende de net 4 erkek var, +1 den emin olamadım halaolabilir, kadını çözmeye çalışıyoruz resmen el birliğiylevalla bir kez daha okudum. 4 farklı kişi çıkardım eminenin falından :) birincisi tuttu. bakalım diğerleri ne olacak
bende de net 4 erkek var, +1 den emin olamadım hala
Yol kokenli baska sehirden gelmis baska ulkeden gelmis biri demekkiolabilirZaten zor çözdüm falını :) bulunduğun yerde biriyle aşk yaşayacaksın demiş yol kökenliyle evleneceksin. düşündüğün kişiyle de birlikte olacaksın demiş. bayaa karıştırmış
Kizlar eceme fal atan fali gelen var mi ya ben hala bekliyorum daha da baya bekliycem gibi duruyor catliycam meraktan ayrica bi tanecik kart sectim ustelik sadece 5 tane kart icinden valla ben bu isten bsy anlamadim
Kizlar ayrica tellwede 11 puanim kaldi düşük puanli bildiğiniz iyi birileri var mi ya
Kızlar eceme kahve atan yok mu hiç ? Ben kahve attım güzeldi, bir kere gerçekten çok kibar biri. Falım olumlu güzel ama şundan şundan olmuş dediği şeyin öyle olması imkansız gibi bir şey, bilemedim. Ama tekrar denemek istiyorum şu tek kart falını. Yani nasıl diyeyim askıda kaldı gibi kahve falı. O yüzden kahve atanlar yorum yaparsa sevinirim.
günaydin canlarim güzel bir hafta olsun<3
atmadim canim düsünüyorum atmayi burdaki yorumlara göre
görebilirmiyim falini özelden yollarsan merak ettim bende kahvesini merak ediyorum
Bilgehatunun kahvesi iyi, sonra nesimee begenmiştim, sonra tuğrul melih mi öyle biri var o aklımda var. Bence bilge hatun ya da tugrul melihe atabilirsin canım.
arkadaşlar Ecemin falı gece gelmiş okudum ama çok etkilendiğimi söyleyemeyeceğim.sorum üzerinden cevap vermiş bana çok hisli gelmedi. ve gelecek konusunda ne tarih var ne şöyle olacak diye bir yorum var. yaparsan süreç hızlanır,herşey sana bağlı tarzında bir yorum yapmış ama bu fal olmuyor benim gözümde tavsiye oluyor. Aylin kadar etkilemedi açıkçası beni.
arkadaşlar Ecemin falı gece gelmiş okudum ama çok etkilendiğimi söyleyemeyeceğim.sorum üzerinden cevap vermiş bana çok hisli gelmedi. ve gelecek konusunda ne tarih var ne şöyle olacak diye bir yorum var. yaparsan süreç hızlanır,herşey sana bağlı tarzında bir yorum yapmış ama bu fal olmuyor benim gözümde tavsiye oluyor. Aylin kadar etkilemedi açıkçası beni.
Cok sagol canim ecemin fali gelir gelmez aticam insallah bide venusun kizi var ona baktirmis miydin
soruna ben cevap vermis gibi olucam ama venüsün kizina atma ben sIkI takipci olarak begenilmedigini okudum defalarcaCok sagol canim ecemin fali gelir gelmez aticam insallah bide venusun kizi var ona baktirmis miydin
yok. çarşambalara ve cumartesilere dikkat etmek lazım. arabi aylarının son çarşamba ve cumartesileri kapalı gün oluyor. ayrıca salı günü marsla, cumartesi satürnle başladığı için de o günlerde düşmanlara yönelik zikirler çekilirse daha iyi. sevgi, muhabbet için değil.Günaydın kızlar cok hayırlı bır hafta olsun hepımız için.bugun ay saatınde dua yapın dıyor .ben baktım 13:08 de başlıyor.bugun için esma okumanın bı zararı yok dımı hanı bılgısı olan var mı???
soruna ben cevap vermis gibi olucam ama venüsün kizina atma ben sIkI takipci olarak begenilmedigini okudum defalarca
atmadim ama 2 arkadasimla konustum olmamis gibi sanki fallari cok begenmedim sende danisip okusan iyi olur sankiTamam canim tesekkur ederim su ecemin fali bi gelse keske ya sen eceme atmis miydin
atmadim ama 2 arkadasimla konustum olmamis gibi sanki fallari cok begenmedim sende danisip okusan iyi olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?