Binnaz Abla

Yol kokenli baska sehirden gelmis baska ulkeden gelmis biri demekki

Kizlar eceme fal atan fali gelen var mi ya ben hala bekliyorum daha da baya bekliycem gibi duruyor catliycam meraktan ayrica bi tanecik kart sectim ustelik sadece 5 tane kart icinden valla ben bu isten bsy anlamadim

Kizlar ayrica tellwede 11 puanim kaldi düşük puanli bildiğiniz iyi birileri var mi ya

Son düzenleme:
Kızlar eceme kahve atan yok mu hiç ? Ben kahve attım güzeldi, bir kere gerçekten çok kibar biri. Falım olumlu güzel ama şundan şundan olmuş dediği şeyin öyle olması imkansız gibi bir şey, bilemedim. Ama tekrar denemek istiyorum şu tek kart falını. Yani nasıl diyeyim askıda kaldı gibi kahve falı. O yüzden kahve atanlar yorum yaparsa sevinirim.

Bilgehatunun kahvesi iyi, sonra nesimee begenmiştim, sonra tuğrul melih mi öyle biri var o aklımda var. Bence bilge hatun ya da tugrul melihe atabilirsin canım.

günaydin canlarim güzel bir hafta olsun<3
atmadim canim düsünüyorum atmayi burdaki yorumlara göre
görebilirmiyim falini özelden yollarsan merak ettim bende kahvesini merak ediyorum

günaydin canlarim güzel bir hafta olsun<3
atmadim canim düsünüyorum atmayi burdaki yorumlara göre
görebilirmiyim falini özelden yollarsan merak ettim bende kahvesini merak ediyorum

yollayım hayatım ama bizim duruma uymadı pek kahve tavsiye etmiyorum.

arkadaşlar Ecemin falı gece gelmiş okudum ama çok etkilendiğimi söyleyemeyeceğim.sorum üzerinden cevap vermiş bana çok hisli gelmedi. ve gelecek konusunda ne tarih var ne şöyle olacak diye bir yorum var. yaparsan süreç hızlanır,herşey sana bağlı tarzında bir yorum yapmış ama bu fal olmuyor benim gözümde tavsiye oluyor. Aylin kadar etkilemedi açıkçası beni.

kahve falı mıydı ?

Peki net bir soru sormus muydun canim ben net bisey soramadim cunku muhtemelen bana da oyle gelecek of ya

Günaydın kızlar cok hayırlı bır hafta olsun hepımız için.bugun ay saatınde dua yapın dıyor .ben baktım 13:08 de başlıyor.bugun için esma okumanın bı zararı yok dımı hanı bılgısı olan var mı???

yok. çarşambalara ve cumartesilere dikkat etmek lazım. arabi aylarının son çarşamba ve cumartesileri kapalı gün oluyor. ayrıca salı günü marsla, cumartesi satürnle başladığı için de o günlerde düşmanlara yönelik zikirler çekilirse daha iyi. sevgi, muhabbet için değil.

atmadim ama 2 arkadasimla konustum olmamis gibi sanki fallari cok begenmedim sende danisip okusan iyi olur sanki

Yok ya ciddi ciddi hepimizi memnun edebilecek bi falci yok demekki kime danisicam burayi mi okuycam anlamadim :) ben fali atmadan once herkes memnundu ben fal attim begenmeyenler cikti canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…