Yok ya ciddi ciddi hepimizi memnun edebilecek bi falci yok demekkikime danisicam burayi mi okuycam anlamadim :) ben fali atmadan once herkes memnundu ben fal attim begenmeyenler cikti canim :)
Sagol canım vallahı yanlış saattte yanlış bısey yapıcam dıye hıc bışey yapamıyorumyok. çarşambalara ve cumartesilere dikkat etmek lazım. arabi aylarının son çarşamba ve cumartesileri kapalı gün oluyor. ayrıca salı günü marsla, cumartesi satürnle başladığı için de o günlerde düşmanlara yönelik zikirler çekilirse daha iyi. sevgi, muhabbet için değil.
Yok ya ciddi ciddi hepimizi memnun edebilecek bi falci yok demekkikime danisicam burayi mi okuycam anlamadim :) ben fali atmadan once herkes memnundu ben fal attim begenmeyenler cikti canim :)
kahve falı mıydı ?
Peki net bir soru sormus muydun canim ben net bisey soramadim cunku muhtemelen bana da oyle gelecek of ya
Sagol canım vallahı yanlış saattte yanlış bısey yapıcam dıye hıc bışey yapamıyorum( bu kadar zor olmasa aslında saatlerı buluyosun gezenenı arastırıyosun sonra gunu var gercekten karışık gelıyo en azzından bana ıyıkı sızler varsınız hepınıze sorasora yapıyorum vallahı:))ya fettah ve ya vedud bugun cekılebılır o zaman saatlerını buluyım bı ..
canim bazen herkesin begendigini sen begenmiyosun senin begenmedigini herkes begenmiyor ortak begenilen kisi fazla yok ztn
simdiye kdr sana kimler cikti?
ya bu yol kökenin bir ırkı varmı ben onu merak ettim,en azından ten rengi falanda olabilirYol kökenli = şoför de olabilir Bkz. uzun yol şoförü
herkesin ortak bir falcısı yok, bu zor görünüyor. ecemi sanal fincandan denemiştim. sizde çok merak ediyorsanız düşük ücretliden deneyin isterseniz. sonuçta hepsine su destekli bakıyor gibi gelmişti.
hiç kimse banada yokmu demesin,bol bol bolEmine'nin gönlü bayaa zengin yahu. Erkekleri bol keseden dağıtıyor
aşk sonuç falı diye tek kart seçilen bir faldı canım.
gayet net ve açık bir soruydu.zaten soru üzerinden gitmiş. benim yazdıklarımı azıcık değiştirip kendisi bana yazmış.
hiç kimse banada yokmu demesin,bol bol bol
Sagol canımya cami-ya vedud'u (ikisi beraber) özellikle güneş ve jüpiter saatlerinde 100 ya da 100 kere, ya fettah'ı da merkür saatlerinde 489 kere çekebilirsin.
ayrıca ay saatinde 336 tane ya musavvir.
Ay bana emine bile bulamadi ya kizlarama ben buldum bi tane 2.5 yildan sonra ilk defa esas oglandan baskasina aklim kayar gibi oldu hadi bakalim
hayat işte, kimi neye nereye sürükleyeceğini bir tek Allah bilir. senin için hayırlısı olsun umarım.
Aynen öyle canım. Aslında üzücü bi durum biliyor musun. Yani o kadar emek çaba sevgi umut bi anda silinip gidiyor. O kadar derdi tasayi cekiyorsun sonra baska biri birazcik hosuna gitti diye suclu hissediyorsun kendini. Ihanet etmis gibi hissediyorsun. Adama degil kendi sevgine duygularina. Zaten adamin da umrunda olsa baskasindan mi hoslanmisim etmisim bu halde mi olurduk simdi. :) oyle iste canim ya dokunsalar aglayacak modundayim da o yuzden bi cumlene tonlarca laf ettim kusuruma bakma:)
Ben tek kartta cok begendimKızlar eceme kahve atan yok mu hiç ? Ben kahve attım güzeldi, bir kere gerçekten çok kibar biri. Falım olumlu güzel ama şundan şundan olmuş dediği şeyin öyle olması imkansız gibi bir şey, bilemedim. Ama tekrar denemek istiyorum şu tek kart falını. Yani nasıl diyeyim askıda kaldı gibi kahve falı. O yüzden kahve atanlar yorum yaparsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?