Binnaz Abla

Yok ya ciddi ciddi hepimizi memnun edebilecek bi falci yok demekki kime danisicam burayi mi okuycam anlamadim :) ben fali atmadan once herkes memnundu ben fal attim begenmeyenler cikti canim :)

canim bazen herkesin begendigini sen begenmiyosun senin begenmedigini herkes begenmiyor ortak begenilen kisi fazla yok ztn
simdiye kdr sana kimler cikti?

aslinda burdaki arkadaslarda bazen net bisi yazmiyor durumlarini if$a etmemek adina fali patlasada söylemiyor bu forum paylasim icin var paylasmadiktan sonra herkes boyuna rastgele fal atiyor ztn en cok yazan benimdir bu konuda ..
patlayan fali dandik kisileri yazmanizi rica ediyorum bundan kacinmayin.

Sagol canım vallahı yanlış saattte yanlış bısey yapıcam dıye hıc bışey yapamıyorum ( bu kadar zor olmasa aslında saatlerı buluyosun gezenenı arastırıyosun sonra gunu var gercekten karışık gelıyo en azzından bana ıyıkı sızler varsınız hepınıze sorasora yapıyorum vallahı:))ya fettah ve ya vedud bugun cekılebılır o zaman saatlerını buluyım bı ..

Yok ya ciddi ciddi hepimizi memnun edebilecek bi falci yok demekki kime danisicam burayi mi okuycam anlamadim :) ben fali atmadan once herkes memnundu ben fal attim begenmeyenler cikti canim :)

herkesin ortak bir falcısı yok, bu zor görünüyor. ecemi sanal fincandan denemiştim. sizde çok merak ediyorsanız düşük ücretliden deneyin isterseniz. sonuçta hepsine su destekli bakıyor gibi gelmişti.

ya cami-ya vedud'u (ikisi beraber) özellikle güneş ve jüpiter saatlerinde 100 ya da 100 kere, ya fettah'ı da merkür saatlerinde 489 kere çekebilirsin.
ayrıca ay saatinde 336 tane ya musavvir.

canim bazen herkesin begendigini sen begenmiyosun senin begenmedigini herkes begenmiyor ortak begenilen kisi fazla yok ztn
simdiye kdr sana kimler cikti?

Canim bana cikan bisey yok daha cunku genelde tarihler mart nisan ama kesin patlayacak olanlari yazayim hemen : kenan yasin, bilge, selin imer, kerem avsar rania hadwa, alexten emin degilim yani bi fali kesin patlayacak ama hangisi bilmiyorum. Cikma ihtimali olanlar sanirim suan icin sadece venüs. O da cok ama cok olumsuz konusmustu ama gidisat onu gosteriyor bakalim. Bu arada bi aydir fal baktirmiyorum neredeyse eski fallarimin hepsini okudum en iyi cagan ariman bence kizlar.

herkesin ortak bir falcısı yok, bu zor görünüyor. ecemi sanal fincandan denemiştim. sizde çok merak ediyorsanız düşük ücretliden deneyin isterseniz. sonuçta hepsine su destekli bakıyor gibi gelmişti.

Canim dun gece ask fali attim ama gelmedi hala sabirsizlaniyorum diye burda basinizi sisiriyorum az sabretsem kendim gorucem zaten ama

aşk sonuç falı diye tek kart seçilen bir faldı canım.

gayet net ve açık bir soruydu.zaten soru üzerinden gitmiş. benim yazdıklarımı azıcık değiştirip kendisi bana yazmış.

Kizlar biri begenilince hemen abaniyoruz ya birden 10 15 kisi siraya giriyoruz alexte boyle olmustu alexte ecem de cok duyulmayan falcilardi sonucta bu kdr ilgiyi gorunce sasiriyorlar bence ama suc onlarda bakabilecekleri kadar alsalar enerjileri tukenmese ben senin bu falini cok fazla fal baktigi icin yorulmasina bagladim birazda sonucta 10larca kisinin kartina bakipta bilgisayar basinda laf yetistirmekte zor

ya cami-ya vedud'u (ikisi beraber) özellikle güneş ve jüpiter saatlerinde 100 ya da 100 kere, ya fettah'ı da merkür saatlerinde 489 kere çekebilirsin.
ayrıca ay saatinde 336 tane ya musavvir.
Sagol canım

hayat işte, kimi neye nereye sürükleyeceğini bir tek Allah bilir. senin için hayırlısı olsun umarım.

Aynen öyle canım. Aslında üzücü bi durum biliyor musun. Yani o kadar emek çaba sevgi umut bi anda silinip gidiyor. O kadar derdi tasayi cekiyorsun sonra baska biri birazcik hosuna gitti diye suclu hissediyorsun kendini. Ihanet etmis gibi hissediyorsun. Adama degil kendi sevgine duygularina. Zaten adamin da umrunda olsa baskasindan mi hoslanmisim etmisim bu halde mi olurduk simdi. :) oyle iste canim ya dokunsalar aglayacak modundayim da o yuzden bi cumlene tonlarca laf ettim kusuruma bakma:)

orası öylede herkes isterki gönlündeki asıl kişiyle olsun. Ama işte elimizde sihirli bir değnek yok ki olacakları lehimize çevirelim. Neyse şekerim çokta bozma moralini, belli mi olur bir anda herşey lehine değişebilir

Ben tek kartta cok begendim

Ben de enime 3 fakda da bu adam köken yolda derken şair ne demek istiyor betimlemesini çözmeye çalışıyordum bi günde sormadım ki köken yolda demek ne demek kökeni yol ise bu yollu da olabilir yapım eki alıp :))) Emine ev arabayı ona da yaptı hatta biraz ukela gibi ama oksun csnım o kadar da değil mi diye de ekledi :))) olsun Emine tabi bencilimiz korkağımız tamamlandı bi ukelamız kalmıştı her boyayı boyadık bi fıstık yeşil kaldı onu da boyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…