orası öylede herkes isterki gönlündeki asıl kişiyle olsun. Ama işte elimizde sihirli bir değnek yok ki olacakları lehimize çevirelim.Neyse şekerim çokta bozma moralini, belli mi olur bir anda herşey lehine değişebilir
boş ver canımAynen öyle canım. Aslında üzücü bi durum biliyor musun. Yani o kadar emek çaba sevgi umut bi anda silinip gidiyor. O kadar derdi tasayi cekiyorsun sonra baska biri birazcik hosuna gitti diye suclu hissediyorsun kendini. Ihanet etmis gibi hissediyorsun. Adama degil kendi sevgine duygularina. Zaten adamin da umrunda olsa baskasindan mi hoslanmisim etmisim bu halde mi olurduk simdi. :) oyle iste canim ya dokunsalar aglayacak modundayim da o yuzden bi cumlene tonlarca laf ettim kusuruma bakma:)
Ben tek kartta cok begendim
boş ver canım
niye suçluluk duyuyorsun,sevdiğin kişi yanında olsaydı sende onunla bir gelecek olacağına inansaydın yada sana bunun güvenini verseydi,elbette gönlün başkasına kaymazdı,hiç kendini suçlama,sen daha iyisi hayatına geleceğine bak,o yanında olsaydı ne işin vardı fallarla falan,seven kişi sevdiğinin yanında olur,gelmiyosa herkesin yolu açık olsun diyeceksin hayatına bakacaksın.ne suçu ne kabahati allah aşkına canım yaa
faicı aylının cıktıgı varmı...Peki net bir soru sormus muydun canim ben net bisey soramadim cunku muhtemelen bana da oyle gelecek of ya
faicı aylının cıktıgı varmı...
Bana mayıs ayını verdiği için sorumla ilgili çıktı çıkmadı diyemiyorum canım.faicı aylının cıktıgı varmı...
aklıma geldikçe patlaynları da yazayım da şu forumu gizliden okuyan anck çok meşgul (!) insanlar da nasiplensin
geçen sene bir ara falımpir rüzgarı esmişti, o rüzgarda dervişiydi, harunuydu hepsini denemiştim.. saçma sapan fallar göndermişlerdi.. herapunzel, derviş, harun, lebuda, falcı melis, semiha bunları denemişim ve sadece lebuda ilk falında nokta atışları yapmış..diğerlerini dün gece okudum ve çok sinirlendim..bi sürü param gitmiş..
yine eski fallara bakarken mert reikinin 1 falı hariç hepsinde patladığını gördüm, onda da gerçekten imkansız bir durumu bilmiş. garip adam yaa, sıradan şeyleri bilememiş ama tek bir konuda nokta atışı var.
tahaya kaç erkek için attıysam, kimseleri bana yakıştıramamış. gerçekten de hiç biriyle olmadı..rad mirza mı oldu onun yeni adı acaba? yeniden deneyebilirim..
sana demedim canım, geçenlerde böyle biri laf atmıştı da dışardan forumdakilere..o kendini bilirAy ben niyeyse bu okuyan ama yazmayan insan muhabbetini uzerime alindim ama cok fazla sinavim var canim ya tip fakultesi okuyorum elimden geldigince giriyorum zaten daha onceden konusulmus konular hakkinda bos bos sorular sorabiliyor olabilirim ya kusuruma bakmayin :)
sana demedim canım, geçenlerde böyle biri laf atmıştı da dışardan forumdakilere..o kendini bilir
Yok hayatim ben gormedim ne karti kendi su ve katina ile destekliormusCanim o tek kart bildigimiz tarot karti mi 5 tanecik kart icinden secmemiz garip degil mi bir de hangi karti sectigini gorebiliyor musun fal sonucu geldiginde
Mert reiki sifir bendeaklıma geldikçe patlaynları da yazayım da şu forumu gizliden okuyan anck çok meşgul (!) insanlar da nasiplensin
geçen sene bir ara falımpir rüzgarı esmişti, o rüzgarda dervişiydi, harunuydu hepsini denemiştim.. saçma sapan fallar göndermişlerdi.. herapunzel, derviş, harun, lebuda, falcı melis, semiha bunları denemişim ve sadece lebuda ilk falında nokta atışları yapmış..diğerlerini dün gece okudum ve çok sinirlendim..bi sürü param gitmiş..
yine eski fallara bakarken mert reikinin 1 falı hariç hepsinde patladığını gördüm, onda da gerçekten imkansız bir durumu bilmiş. garip adam yaa, sıradan şeyleri bilememiş ama tek bir konuda nokta atışı var.
tahaya kaç erkek için attıysam, kimseleri bana yakıştıramamış. gerçekten de hiç biriyle olmadı..rad mirza mı oldu onun yeni adı acaba? yeniden deneyebilirim..
bana çıkmamıştıAyline hic baktirmak kismet olmadi canim
Benim de şu bir yılda her ay ortalama 150 tl verdiğimi düşünürsek ve denemediğim falcı neredeyse olmadığından patlakları yazıcam da şundan emin olamıyorum şimdi ben x biri için yorum aldım hep ve onun için öngörüleri olanların vadesi var Yada geçmiş olanları mı ele alıcam yoksa şuan görüştüğüm kişiyi bilenler mi çıkmış olacak emin değişim çünkü 2 si için de yorum yapanlar var diğeri için zaman da var of benim fallar karışık okuyup listelere lazım Mert olsun Rania olsun selena ılsun bunlar hep ksderimdeki kişi eskisi diyenler başka görmediler..çok korkuyorum zaten bunla bi düzene oturup uğruna fallar attığım o kişinin hortlaması durumundanaklıma geldikçe patlaynları da yazayım da şu forumu gizliden okuyan anck çok meşgul (!) insanlar da nasiplensin
vallahi bence boğa erkekleri ideal eştir.. yani yalan-dolan pek bilmezler, eğlenmeyi severler. biraz ağıkanlıdırlar, harekete geçirme konusunda sıkıntı yaşarsınız ama konulup anlatılınca ikna olurlar.. bazen kalın kafalı olabiliyorlar, kafaları basmıyor en basit şeye bile ama bazen de inanılmaz pratik zekalı oluyorlar. şaşırtıyorlar.. evlendiğinde ise iyi bir eş ve baba olur diye düşünüyorum.. genel l-olarak çok kötü çıkan boğa erkeği nadiren duydum..onlarda da başka etkiler vardır yükselen vs.Benim de şu bir yılda her ay ortalama 150 tl verdiğimi düşünürsek ve denemediğim falcı neredeyse olmadığından patlakları yazıcam da şundan emin olamıyorum şimdi ben x biri için yorum aldım hep ve onun için öngörüleri olanların vadesi var Yada geçmiş olanları mı ele alıcam yoksa şuan görüştüğüm kişiyi bilenler mi çıkmış olacak emin değişim çünkü 2 si için de yorum yapanlar var diğeri için zaman da var of benim fallar karışık okuyup listelere lazım Mert olsun Rania olsun selena ılsun bunlar hep ksderimdeki kişi eskisi diyenler başka görmediler..çok korkuyorum zaten bunla bi düzene oturup uğruna fallar attığım o kişinin hortlaması durumundanbu arada boğa erkekleri nasıl ya boğayım ben de ama yine de burçlarda da iyiyim ama boğa erkeğini nasıl bilirsiniz ahali ??
vallahi bence boğa erkekleri ideal eştir.. yani yalan-dolan pek bilmezler, eğlenmeyi severler. biraz ağıkanlıdırlar, harekete geçirme konusunda sıkıntı yaşarsınız ama konulup anlatılınca ikna olurlar.. bazen kalın kafalı olabiliyorlar, kafaları basmıyor en basit şeye bile ama bazen de inanılmaz pratik zekalı oluyorlar. şaşırtıyorlar.. evlendiğinde ise iyi bir eş ve baba olur diye düşünüyorum.. genel l-olarak çok kötü çıkan boğa erkeği nadiren duydum..onlarda da başka etkiler vardır yükselen vs.
ben de su grubuyum ve balık-akrep-yengeç erkekleridir benim şu fallara düşmeme neden olanlarboğayla sevgili olacağıma tuğlayla sevgili olurum, benim için aynı sıkıcılıkta. geçen burada bir arkadaş ateş grubuyum, sular bana zıt falan demişti. ben de aslanım, haritamın %80'i de ateş. ay burcum ateş, yükselenim ateş. bilhassa yengeç ve balık erkeklerine bayılıyorum=) toprakları sevmem pek. havaları da, hele ikizleri hiç.
ama zaten böyle burç yorumu yapılmaz. tek başına güneş burcu, neredeyse hiçbir şey ifade etmez.
astrolojik yorum yapmak için o kişinin haritasının incelenmesi gerekir.
he bu arada, ateş erkeklerini de pek sevmem=D en sevdiğim balık, yengeç, sonra da hadi terazi bi nebze olabilir=Dboğayla sevgili olacağıma tuğlayla sevgili olurum, benim için aynı sıkıcılıkta. geçen burada bir arkadaş ateş grubuyum, sular bana zıt falan demişti. ben de aslanım, haritamın %80'i de ateş. ay burcum ateş, yükselenim ateş. bilhassa yengeç ve balık erkeklerine bayılıyorum=) toprakları sevmem pek. havaları da, hele ikizleri hiç.
ama zaten böyle burç yorumu yapılmaz. tek başına güneş burcu, neredeyse hiçbir şey ifade etmez.
astrolojik yorum yapmak için o kişinin tüm haritasının incelenmesi gerekir. ayrıca iki kişi arasındaki uyumu ölçmek için de o iki kişinin haritasının beraberce incelenmesi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?