Binnaz Abla

bu aralar çok romantik etkiler var gökyüzünde ama ne hikmetse ben hiç öyle hissedemiyorum, duygularım alınmış gibiyim birkaç gündür. çok güzel oldu, tavsiye ediyorum herkese=D kariyerinize yönelin, bilim-tekniğe, sanata yönelin=D

Ya bu öyle değil işte aslında çok benZeriz ama bu çok gezmeyi yemeyi seviyor hoppa diyemem ama ağırkanlı değil Bilakis onla beraber olursan sürekli enerjik ve hareketli olmalısın imajını veriyor,dürüst evet ilimizde dan dan söylüyoruz ama netlik olsun kırıcı şekilde değil yüne de bilmiyorum bu kadar aynı olmak iyi mi

ama bi de yine de bile tatlı değiller mi=D

Ben
ben de ne çektiysem yengeçlerin erkrklerinden çektim normalde dengeler demi toprak su hayır ..kızları ahiretlik dostum ama balığın yengecin sürekli boşluk halleri gelgitlwri paranoyaları ne bileyim geçmiş kodlarıyla yaşamaları korkaklığı bi erkekte bulunması gereken duygusal cesaret yoksunlukları ..tecrübe konuşuyor Üstüste 3 yengeçi çekmiş bir boğa hayır mıknatıs bende mi anldm.koçların erkekleri hayır kızları ok,aslanların 2side iyi,aslında harita mühim ben de güneş boğa ,yükselen ikizler ay yengeç bi tek ateş esintisi yok ama ateş grubuyla da anlaşırım ,,benim yengeç erkekleri Sadık evet evet tam bir romeo ama ne öyle küstüm çiçeği halleri kadın olarak tasarlanıp erkek olarak gönderilenlerden

mesela terazi erkeğiyle tartışılmıyor bile, adam diplomatik=D sevmiyorum ben öyle.
ne güzel işte.. duruşu belli, fikri belli..en azından bu adam şurda böyle düşünür dersin, tartışsan bile net olacağını bilirsin su grupları akşam başka diyip sabah uyanınca fikrinin değiştirebilir. insanı daha da çileden çıkarır.. 6 ay boyunca bişeye ağlayabilir, 1 gecede o ağladığı için "aslında çok saçmaymış, o zamanlardaki duygusallığım neden oldu" diyip işin içinden çıkabilir
kendimi de eleştiriyorum bu konuda aynı şekilde.. bi insan başka birine 2-3 sene bağlı kalır mı gel-gitli ve adı konulmamış bir durumda? akıl ve mantık işi değil bu.. ateş-toprak hatunu filan olsaydım çoktaan noktayı koyup yoluma bakardım sanırım..en doğrusu..

sen de ateş olmadığı için ateş grubu erkekleri seni dengeler, iyi gelir.
mesela bende de toprak yok, toprakların da beni dengelemesi lazım. ama boğa erkeği bana gereksiz geliyor=D yani başak erkeğini bile tercih ederim boğadansa=D

yazık be kimseye zararları yok, nereye çeksen oraya giden "vur ensesine al ekmeğini" tipler=D
Diplomasileri yer bitirir işlerini kendi leyhlerine çevirmede üstlerine yok kadınları da böyle tanıdıklarım yani her durumu kıvırabiliyprlsr sempatik bir şekilde

hayıır işte, teraziler hiç renklerini belli etmez, her halta "he" derler.
benim en yakın kadın arkadaşlarım terazidir genelde, çok da severim ama mesela bir sorun olunca tartışıp halledemezsin, tartışmaktan korkar, üstünü örtmeye çalışır.

yine toplumsal cinsiyet rolü demek zorundayım bir de=) bunlar karakterle ilgili şeyler. kolay kırılmak, narin olmak, küsmeye meyilli olmak, çekingen olmak... bunlar cinsiyetle ilgili şeyler değil.
kişiden kişiye değişen özellikler, cinsiyetten cinsiyete değil.
üst üste 3 yengeç erkeği demişsin ya bir de... ben üst üste 33 yengeç erkeği çektim desem abartmış olmam=D mıknatıs.com=D
çok tatlılar bence=D

Kizlar ecemin fali geldi ben ŞOK ! Benim bi evde yalnz yasadigimi nerden biliyor seni gece yarisi arayacak dedi ki yillardir yarasa gibi zaten benimki gunduz aramasi im kan sizz ve ilk defa biri karsimdaki kisoye de hak verdi ya soktayim kizlar
hangi gece yarısı arayacağını söyledi mi? =) zaman verdi mi yani?

Kizlar ecemin fali geldi ben ŞOK ! Benim bi evde yalnz yasadigimi nerden biliyor seni gece yarisi arayacak dedi ki yillardir yarasa gibi zaten benimki gunduz aramasi im kan sizz ve ilk defa biri karsimdaki kisoye de hak verdi ya soktayim kizlar
ne falı atmıştın canım ?? alla allaaah bu ecemin de bir netliği yok demek ki... kimilerime acayip tutturuyor kimlerine tık yok

Deme

ne falı atmıştın canım ?? alla allaaah bu ecemin de bir netliği yok demek ki... kimilerime acayip tutturuyor kimlerine tık yok

Ask fali atmistim ama cok sasirdim yani aslinda soyledikleri cok basit gibi gozukebilir ama inanin zaten iliskim boyunca boyle oldu yani beni cok sasirtti ecem. Bilmiyorum ki yani oyle asiri olumlu bi fal da degildi ama cok olumsuz da degildi ya kafam karman corman ama uzun bi sure fal atmam herhalde fal orucumu da yeniden ecemle bozarim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…