şapşik oluyorlaryine toplumsal cinsiyet rolü demek zorundayım bir de=) bunlar karakterle ilgili şeyler. kolay kırılmak, narin olmak, küsmeye meyilli olmak, çekingen olmak... bunlar cinsiyetle ilgili şeyler değil.
kişiden kişiye değişen özellikler, cinsiyetten cinsiyete değil.
üst üste 3 yengeç erkeği demişsin ya bir de... ben üst üste 33 yengeç erkeği çektim desem abartmış olmam=D mıknatıs.com=D
çok tatlılar bence=D
yine toplumsal cinsiyet rolü demek zorundayım bir de=) bunlar karakterle ilgili şeyler. kolay kırılmak, narin olmak, küsmeye meyilli olmak, çekingen olmak... bunlar cinsiyetle ilgili şeyler değil.
kişiden kişiye değişen özellikler, cinsiyetten cinsiyete değil.
üst üste 3 yengeç erkeği demişsin ya bir de... ben üst üste 33 yengeç erkeği çektim desem abartmış olmam=D mıknatıs.com=D
çok tatlılar bence=D
canlar ben bu arabi aylarını nasıl bulucam kafayı yedım resmen yayok. çarşambalara ve cumartesilere dikkat etmek lazım. arabi aylarının son çarşamba ve cumartesileri kapalı gün oluyor. ayrıca salı günü marsla, cumartesi satürnle başladığı için de o günlerde düşmanlara yönelik zikirler çekilirse daha iyi. sevgi, muhabbet için değil.
boğalar dediğin gibi stabilite, sadakat, güvenilirlik vs. aradıkları için aslan erkekleri, evet, cazip gelir.
ama tabi yine tüm harita önemli, bunlar genelleme.
aslanda şöyle bir problem var yalnız, eğer kendine güvenen, olgun, gelişmiş bir aslan değilse aşırı kompleksli olur. böyle boş teneke gibi bol ses çıkarır ama baksan bir halta yaramayan bir tiptir=D
arabi ay denilen şey hicri takvime göre aylar. yani herhangi bi hicri takvime bakacaksın. birçok sitede de zaten hicri ve miladi takvimi beraber verirler, yani bugünün tarihinin hicri takvimde hangi ayın hangi gününe denk düştüğünü görürsün direkt.canlar ben bu arabi aylarını nasıl bulucam kafayı yedım resmen ya
ya abartmayın bende kova kadınıyım.. yok ole seyler ahahahhbu bah özelllik kova erkeklerinde de hat safhada var.
kova ve aslan zıt burçlar. ve aslan hakkaten zodyak'ın kraliçesi/kralı olarak parıltılı, dikkat çeken bir burç. kovada bu yok. o yüzden kovalar, dikkat çekmek için her türlü şaklabanlığı yaparlar ve şişirilmiş, altı boş bir gururla kendilerini değerli göstermeye çalışırlar. halbuki baksan, komple balon adamlar=D
canlar ben bu arabi aylarını nasıl bulucam kafayı yedım resmen ya
benim ay'da yengeçte, bi tek yükselen oğlak..ordan biraz yrtıyor olabilirim
keşke biraz astrolojiden anlasam yaa,,zevkli bir alan aslında
ayy begendıgıne cok sevndm canım begenmeyen de cıktı burdaKizlar ecemin fali geldi ben ŞOK ! Benim bi evde yalnz yasadigimi nerden biliyor seni gece yarisi arayacak dedi ki yillardir yarasa gibi zaten benimki gunduz aramasi im kan sizz ve ilk defa biri karsimdaki kisoye de hak verdi ya soktayim kizlar
canlar ben bu arabi aylarını nasıl bulucam kafayı yedım resmen ya
ayy begendıgıne cok sevndm canım begenmeyen de cıktı burda
peki bu acık kapalı gun nasıl oluyor canım???arabi ay denilen şey hicri takvime göre aylar. yani herhangi bi hicri takvime bakacaksın. birçok sitede de zaten hicri ve miladi takvimi beraber verirler, yani bugünün tarihinin hicri takvimde hangi ayın hangi gününe denk düştüğünü görürsün direkt.
işte başıma ne geliyorsa bundan geliyor demek ki xx_9'cum.. keşke şöyle kovalar, koçlar, aslanlar, boğalarla dolu bir haritam olsaydıay, yengeç burcunun yönetici gezegeni olduğu için yengeçte olması çok iyi bi görünüm. bi de senin 7. evine düşüyor ayın. sen ilişkilerde çok duygusal, besleyici, koruyucu, geçmişe, anılara bağlı, kırılgan... olursun. yani karşındakinden baba şefkatine yakın bir şey görmek istersin, sen de ona yine bi anne koruyuculuğu ve şefkatiyle yaklaşırsın.
peki bu acık kapalı gun nasıl oluyor canım???
Ben de çok isterdim valla gezegen hareketlerini incelemeyi hesaplamayı..doğum haritamı bile adam akıllı çıkarmadım.yarım saatle ikizler ya da boğa arasıyım .yengeç kızlarını çok severim yani çevremde en az dostum dediğim 3 var 3 duygusal ilişki sosyal çevrede ise mıknatıs olayı oluyo çekiyor aurolar..bu arada Ecem bana tarih falan vermedi tekrar okudum da aslında genel gibi görünüyo ama falının bi çekiciliği var karar bana ait olacakmış bakalımbenim ay'da yengeçte, bi tek yükselen oğlak..ordan biraz yrtıyor olabilirim
keşke biraz astrolojiden anlasam yaa,,zevkli bir alan aslında
nasıl tek kart sectn canım hangı fal cesıdınden attınCok sasirdim inan canim ya aslinda hic umudum yoktu bi tanecik kart sectik o karttan bu kdr sey gormesi garip bu kizda var biseyler :)) ama iste enerji meselesi diyorsunuz ya ben aslinda hic inanmazdim iyi falci herkese bakar bakamayacagina da enerjisinin tutmayacagini anlar iade eder diyordum ama enerji tutmuyor demekki cok garip gercekten
ya abartmayın bende kova kadınıyım.. yok ole seyler ahahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?