Binnaz Abla

Bu durumda alex senden geçer not almış oluyor :)) bana tarih vermedi ams alex sadece biraz sıkıntılı olacağını ama durumun olumlu sonuçlanacağını yazmış

nasıl tek kart sectn canım hangı fal cesıdınden attın

Ask fali attim canim 5 tane muhtemelen tarot karti icerisinden tek bir kart sectim ama @Marple cigim da dedi ki su ve katina ile destekliyormus o yuzden bu kdr sey gordu sanirim bi de dogum tarihlerimizi falan yazdim hem benim hem malum kisinin muhtemelen burc yorumu gibi bisey gelir dedim ama alakasi bile yoktu ya bu ecemi kim onerdiyse ona kocaman kocaman tesekkur ediyorum :)

Ben yengecim ama burcumu seviyorum çünkü yengeç kadınları hayatı kendine işkence ediyor
Ya bu arada youtubeda yeşim arpat ın astroloji yorumları var tavsiye ederim kadın biliyor

bu hicri takvimde aylar var ya, o ayların son çarşamba ve son cumartesileri kapalı oluyor.
aynı mıladi takvimdeki gbi bakıcam ozaman aya canım o ayın son haftasıetmek carsambasında dua okumıcam mesela... bde bız nefsımız ıcın dusmana dua okuyorz ya yanı ben hıc okumadım su kahrolsun dye ama bana o tarz dua etmek gunah gbı gelıyor.. ben en ıyısı o gunlerde hıc dua okumayayım.. canım bu zamanlar gercekten onemli degil mi

yrenia, post: 39205192, member: 395513"]Ask fali attim canim 5 tane muhtemelen tarot karti icerisinden tek bir kart sectim ama @Marple cigim da dedi ki su ve katina ile destekliyormus o yuzden bu kdr sey gordu sanirim bi de dogum tarihlerimizi falan yazdim hem benim hem malum kisinin muhtemelen burc yorumu gibi bisey gelir dedim ama alakasi bile yoktu ya bu ecemi kim onerdiyse ona kocaman kocaman tesekkur ediyorum :)[/QUOTE]
bende mi denesem cok kararsızım dun gecedir

Bu durumda alex senden geçer not almış oluyor :)) bana tarih vermedi ams alex sadece biraz sıkıntılı olacağını ama durumun olumlu sonuçlanacağını yazmış

Canim benden size nacizane tavsiye alexe kahve baktirmayin baktiracaksaniz da tek bir cumleyle sorunuzu sorun ayrinti vermeyin tamamen sizin ayrintilarinizla donduruyor kahve falini katinada cok daha basarili muhtemelen tarotta oyledir

Yem
Ben yengecim ama burcumu seviyorum çünkü yengeç kadınları hayatı kendine işkence ediyor
Ya bu arada youtubeda yeşim arpat ın astroloji yorumları var tavsiye ederim kadın biliyor
yengeç kadınları Can can benim ahiretliğîm diyeceğim boyutta ..erkekleri ise sevdiklerinden daha çok üzdü beni..gelgitleri duygusallıkları slıngsnlıkları ,,bi ara Bakıyım ona seviyorum astrolojiyi

Evet adam bende 10 numara 5 yıldız
Dedikleri çıkıyor bana da tarih vermedi sen adım atarsan olur dedi ama adım atmayı düşünmüyorum
Medyum deniz sen adım atacaksın dedi şu an atmam diyorum ama belli mi olur

Son düzenleme:
canım ask sonuc falı varmıs, katina ve özel su falı var.. bilemedim hangisine atacagmı

Evet adam bende 5 numara 10 yıldız
Dedikleri çıkıyor bana da tarih vermedi sen adım atarsan olur dedi ama adım atmayı düşünmüyorum
Medyum deniz sen adım atacaksın dedi şu an atmam diyorum ama belli mi olur
alexın falı bana hıc cıkmamıstı canım ama cıkmasını cok ıstedgö bır faldı

bende mi denesem cok kararsızım dun gecedir[/QUOTE]

Canim konu fal olunca dene ya da deneme diyemiyorum keske hic fal atmamiza gerek kalmasa ama iste :) benim begenme sebeplerim bunlar begenmeyenlerin de muhtemelen mantikli sebepleri vardir onlara da bi sor oyle karar var sayet ben illa baktr dersem ve sana bilemezse vallahi sucluluktan ölürüm :) ama inan bi cok kisiden iyi hatta neredeyse herkesten iyi karsindakinin dusuncelerini falan mrk ediyorsan at derim onu da iyi biliyor cunku

bende mi denesem cok kararsızım dun gecedir

Canim konu fal olunca dene ya da deneme diyemiyorum keske hic fal atmamiza gerek kalmasa ama iste :) benim begenme sebeplerim bunlar begenmeyenlerin de muhtemelen mantikli sebepleri vardir onlara da bi sor oyle karar var sayet ben illa baktr dersem ve sana bilemezse vallahi sucluluktan ölürüm :) ama inan bi cok kisiden iyi hatta neredeyse herkesten iyi karsindakinin dusuncelerini falan mrk ediyorsan at derim onu da iyi biliyor cunku[/QUOTE]
aslında ole canım cunku ben gelecegı bılemezlere ınanıyprum artk... kımsenın dedgı cıkmıyor bende... anlık bılse bana yeter...

Canim benden size nacizane tavsiye alexe kahve baktirmayin baktiracaksaniz da tek bir cumleyle sorunuzu sorun ayrinti vermeyin tamamen sizin ayrintilarinizla donduruyor kahve falini katinada cok daha basarili muhtemelen tarotta oyledir
Canım ben tarot atmıştım sesli değil yazılı tercihimdi ..yani zaten sorum gayet kapalıydı bazı tespitleri yanlıştı ama yine de ortalama üstü diyebilirim ..ben Ecem i hala içten içe saraylıhanım a benzetiyorum kızlar saraylı benim için çok ayrı o da bilir beni çok iyi..belki de tarzları benziyordur,,Ecem bu arada şimdi patlama yaşıyordur tellwede

mars ve satürn günlerinde düşmana okunuyor, kapalı günlerde değil. o günlerde okunan esmalara bi baksana netten. sadece düşman için de değil.

Selammm kızlar.. Bir çırpıda okudum sayfaları. Ecem diye bir falcıyı beğenmişsiniz.. Bu ecem nerede bakıyor?? Birde hangi falını beğendiğiz?
Tellwe tek kart açılım

Ben de Alexe tarot atmıştım. Çok başarılıydı.. Dediklerinden çıkanlar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…