Bu durumda alex senden geçer not almış oluyor :)) bana tarih vermedi ams alex sadece biraz sıkıntılı olacağını ama durumun olumlu sonuçlanacağını yazmışSelam herkese
Okudum yazdıklarınızı da yine emine konuşulmuşPatlayacağını biliyordum da işte artık rahatlıkla söyleyebilirim Emine patladı Aylin in patlamasına bir hafta falan kaldı. Üzülmüyorum çünkü gelse ben istemem artık. Bu da Alex in ikinci çıkan dalı oldu sen boşlukta olduğun için böylesin yoksa istemiyorsun demişti.
Bu arada biryolundaki puanlar falcı puanına yetince ödeme bolumu de goruluyor haberiniz olsun
nasıl tek kart sectn canım hangı fal cesıdınden attın
Ben de çok isterdim valla gezegen hareketlerini incelemeyi hesaplamayı..doğum haritamı bile adam akıllı çıkarmadım.yarım saatle ikizler ya da boğa arasıyım .yengeç kızlarını çok severim yani çevremde en az dostum dediğim 3 var 3 duygusal ilişki sosyal çevrede ise mıknatıs olayı oluyo çekiyor aurolar..bu arada Ecem bana tarih falan vermedi tekrar okudum da aslında genel gibi görünüyo ama falının bi çekiciliği var karar bana ait olacakmış bakalım
aynı mıladi takvimdeki gbi bakıcam ozaman aya canım o ayın son haftasıetmek carsambasında dua okumıcam mesela... bde bız nefsımız ıcın dusmana dua okuyorz ya yanı ben hıc okumadım su kahrolsun dye ama bana o tarz dua etmek gunah gbı gelıyor.. ben en ıyısı o gunlerde hıc dua okumayayım.. canım bu zamanlar gercekten onemli degil mibu hicri takvimde aylar var ya, o ayların son çarşamba ve son cumartesileri kapalı oluyor.
Bu durumda alex senden geçer not almış oluyor :)) bana tarih vermedi ams alex sadece biraz sıkıntılı olacağını ama durumun olumlu sonuçlanacağını yazmış
yengeç kadınları Can can benim ahiretliğîm diyeceğim boyutta ..erkekleri ise sevdiklerinden daha çok üzdü beni..gelgitleri duygusallıkları slıngsnlıkları ,,bi ara Bakıyım ona seviyorum astrolojiyiBen yengecim ama burcumu seviyorum çünkü yengeçkadınları hayatı kendine işkence ediyor
Ya bu arada youtubeda yeşim arpat ın astroloji yorumları var tavsiye ederim kadın biliyor
Bu durumda alex senden geçer not almış oluyor :)) bana tarih vermedi ams alex sadece biraz sıkıntılı olacağını ama durumun olumlu sonuçlanacağını yazmış
canım ask sonuc falı varmıs, katina ve özel su falı var.. bilemedim hangisine atacagmıAsk fali attim canim 5 tane muhtemelen tarot karti icerisinden tek bir kart sectim ama @Marple cigim da dedi ki su ve katina ile destekliyormus o yuzden bu kdr sey gordu sanirim bi de dogum tarihlerimizi falan yazdim hem benim hem malum kisinin muhtemelen burc yorumu gibi bisey gelir dedim ama alakasi bile yoktu ya bu ecemi kim onerdiyse ona kocaman kocaman tesekkur ediyorum :)
alexın falı bana hıc cıkmamıstı canım ama cıkmasını cok ıstedgö bır faldıEvet adam bende 5 numara 10 yıldız
Dedikleri çıkıyor bana da tarih vermedi sen adım atarsan olur dedi ama adım atmayı düşünmüyorum
Medyum deniz sen adım atacaksın dedi şu an atmam diyorum ama belli mi olur
bende mi denesem cok kararsızım dun gecedir[/QUOTE]yrenia, post: 39205192, member: 395513"]Ask fali attim canim 5 tane muhtemelen tarot karti icerisinden tek bir kart sectim ama @Marple cigim da dedi ki su ve katina ile destekliyormus o yuzden bu kdr sey gordu sanirim bi de dogum tarihlerimizi falan yazdim hem benim hem malum kisinin muhtemelen burc yorumu gibi bisey gelir dedim ama alakasi bile yoktu ya bu ecemi kim onerdiyse ona kocaman kocaman tesekkur ediyorum :)
canım ask sonuc falı varmıs, katina ve özel su falı var.. bilemedim hangisine atacagmı
bende mi denesem cok kararsızım dun gecedir
alexın falı bana hıc cıkmamıstı canım ama cıkmasını cok ıstedgö bır faldı
Canım ben tarot atmıştım sesli değil yazılı tercihimdi ..yani zaten sorum gayet kapalıydı bazı tespitleri yanlıştı ama yine de ortalama üstü diyebilirim ..ben Ecem i hala içten içe saraylıhanım a benzetiyorum kızlar saraylı benim için çok ayrı o da bilir beni çok iyi..belki de tarzları benziyordur,,Ecem bu arada şimdi patlama yaşıyordur tellwedeCanim benden size nacizane tavsiye alexe kahve baktirmayin baktiracaksaniz da tek bir cumleyle sorunuzu sorun ayrinti vermeyin tamamen sizin ayrintilarinizla donduruyor kahve falini katinada cok daha basarili muhtemelen tarotta oyledir
aynı mıladi takvimdeki gbi bakıcam ozaman aya canım o ayın son haftasıetmek carsambasında dua okumıcam mesela... bde bız nefsımız ıcın dusmana dua okuyorz ya yanı ben hıc okumadım su kahrolsun dye ama bana o tarz dua etmek gunah gbı gelıyor.. ben en ıyısı o gunlerde hıc dua okumayayım.. canım bu zamanlar gercekten onemli degil mi
Tellwe tek kart açılımSelammm kızlar.. Bir çırpıda okudum sayfaları. Ecem diye bir falcıyı beğenmişsiniz.. Bu ecem nerede bakıyor?? Birde hangi falını beğendiğiz?
Ben de Alexe tarot atmıştım. Çok başarılıydı.. Dediklerinden çıkanlar olduCanim benden size nacizane tavsiye alexe kahve baktirmayin baktiracaksaniz da tek bir cumleyle sorunuzu sorun ayrinti vermeyin tamamen sizin ayrintilarinizla donduruyor kahve falini katinada cok daha basarili muhtemelen tarotta oyledir
Selammm kızlar.. Bir çırpıda okudum sayfaları. Ecem diye bir falcıyı beğenmişsiniz.. Bu ecem nerede bakıyor?? Birde hangi falını beğendiğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?