- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Canım ben tarot atmıştım sesli değil yazılı tercihimdi ..yani zaten sorum gayet kapalıydı bazı tespitleri yanlıştı ama yine de ortalama üstü diyebilirim ..ben Ecem i hala içten içe saraylıhanım a benzetiyorum kızlar saraylı benim için çok ayrı o da bilir beni çok iyi..belki de tarzları benziyordur,,Ecem bu arada şimdi patlama yaşıyordur tellwede
Kızlar şu an gönül rahatlığıyla diyebilirim ki eceme kahve falı atmayın. Benim falım durumu gerçekten yansıtmıyordu. İsteyen biri vardı kimdi alımı atabilirim.
aslında ole canım cunku ben gelecegı bılemezlere ınanıyprum artk... kımsenın dedgı cıkmıyor bende... anlık bılse bana yeter...[/QUOTE]Canim konu fal olunca dene ya da deneme diyemiyorum keske hic fal atmamiza gerek kalmasa ama iste :) benim begenme sebeplerim bunlar begenmeyenlerin de muhtemelen mantikli sebepleri vardir onlara da bi sor oyle karar var sayet ben illa baktr dersem ve sana bilemezse vallahi sucluluktan ölürüm :) ama inan bi cok kisiden iyi hatta neredeyse herkesten iyi karsindakinin dusuncelerini falan mrk ediyorsan at derim onu da iyi biliyor cunku
Aynen canim kahve disinda alex iyi baya asil patlamayi dun gece yasadi ben 11. Siradaydim muhtemelen su an da oyledir ama 111 kisi olsa yine beklerim ilk defa bi falciyi cok sevdim rezzan ablamdan sonra ki rezzan ablayi da dedikleri cikiyor diye degil abla gibi anne gibi diye sevmistim ama bu ecemin dedikleri de cikacak gibi duruyor hadi bakalim :)
ecem sana baktı mı hayatım ? Nasıldı bir de kahve miydi :)
Kahve atmadim ask fali attim canim bence baya iyiydi ama kahvesi kotuymus oyle diyorlar ben de alex icin diyorun kahvesi kotu diye
Duramayacağım yine ya.. Kendimi de söz vermiştim uzun süre fal yok diye ama bu ecemi denemessem çatlarımBen ask falini cok begendim tellwede canim ecem23
Duramayacağım yine ya.. Kendimi de söz vermiştim uzun süre fal yok diye ama bu ecemi denemessem çatlarım
Kesinlikle kuzum.. Dua da etsek kurtulamıyoruz faldan işte.. Bağımlılık, değişik bişeyBen haftalardir fal atmiyordum foruma girdim bi baktim ecem ruzgari esiyor dayanamadim bu forum bizi mahvediyor galiba
Yengecle akrep kadar yapmacik sahtekar oyuncu oscar alip hayatini oynayan burc gormedim erkekte yani bayanindan sıkıntı yasamadim
Erkeklerinin nesi tatliymis himbil mi himbil kilo almaya meyilli ickiye meyilli bence gordugum ennnn berbat erkek yengecten akrepten cikar
Kesinlikle kuzum.. Dua da etsek kurtulamıyoruz faldan işte.. Bağımlılık, değişik bişey
benm baktrdgm donemde herkese ocak sonu dıyodu.. birmz knsere brımız at bnmeye gdecektıkyalan olduGörünce yazayım dedim. bana da yol kökenli biriyle evleneceksin demiş :S herkese aynı şeyi mi söylüyor bu kadın? bir de vakit olarak 3 vade vermişti. Anda mükemmeldi, bir dediğini de yaşadım ama herkese aynı şeyi söylüyorsa kara listeye alıcam :S
Kesinlikle felaketti alex kahve.bu kadar karamsar olunmaz bitane ii şey yok.adamla ayrıyız dedim diye ordan vurmuş durmuş anca adamın karakter tahlilini yapıp yerden yere vurmuş..Ayni sekilde alexe de kizlar kahve atmayin kart en iyisi zaten kahve dedigin sicagi sicagina bakilir ya foto atmakta neymis
Aman istemiyorum akrep burcubdiye tanismadigim insan bile var kesinlikle istemem buyuk konusmak gibi olmasindakız büyük konuşma akrep yada yengeç kocan olursa ne yapıcan o zaman
Bu konuda birsey takilirsa haritalariniza bakabilirim kizlarboğayla sevgili olacağıma tuğlayla sevgili olurum, benim için aynı sıkıcılıkta. geçen burada bir arkadaş ateş grubuyum, sular bana zıt falan demişti. ben de aslanım, haritamın %80'i de ateş. ay burcum ateş, yükselenim ateş. bilhassa yengeç ve balık erkeklerine bayılıyorum=) toprakları sevmem pek. havaları da, hele ikizleri hiç.
ama zaten böyle burç yorumu yapılmaz. tek başına güneş burcu, neredeyse hiçbir şey ifade etmez.
astrolojik yorum yapmak için o kişinin tüm haritasının incelenmesi gerekir. ayrıca iki kişi arasındaki uyumu ölçmek için de o iki kişinin haritasının beraberce incelenmesi gerekir.
Kesinlikle felaketti alex kahve.bu kadar karamsar olunmaz bitane ii şey yok.adamla ayrıyız dedim diye ordan vurmuş durmuş anca adamın karakter tahlilini yapıp yerden yere vurmuş..
aaa deme öyle benim babam yengeç burcu dediğin gibi göbeği falan var ama dünyanın en iyi babası ve aile reisidirAman istemiyorum akrep burcubdiye tanismadigim insan bile var kesinlikle istemem buyuk konusmak gibi olmasinda
Canım bu hafta ecemin yıldızını burda aylar sonra tekrar parlatan kimm sanıyorsun?? :)) müthiş bi kız ya bayıldım ben.Aynen oyle canim. Cok bi yorum yapmadan katina deneyebilirsin alexte ama bi kere baktirip memnun kalnadiysan salla bosver sen ecemi denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?