Binnaz Abla

Aynen canim kahve disinda alex iyi baya asil patlamayi dun gece yasadi ben 11. Siradaydim muhtemelen su an da oyledir ama 111 kisi olsa yine beklerim ilk defa bi falciyi cok sevdim rezzan ablamdan sonra ki rezzan ablayi da dedikleri cikiyor diye degil abla gibi anne gibi diye sevmistim ama bu ecemin dedikleri de cikacak gibi duruyor hadi bakalim :)

aslında ole canım cunku ben gelecegı bılemezlere ınanıyprum artk... kımsenın dedgı cıkmıyor bende... anlık bılse bana yeter...[/QUOTE]

Inan ben de gelecege hic inanmiyorum canim he he diyip geciyorum

ecem sana baktı mı hayatım ? Nasıldı bir de kahve miydi :)

Yengecle akrep kadar yapmacik sahtekar oyuncu oscar alip hayatini oynayan burc gormedim erkekte yani bayanindan sıkıntı yasamadim
Erkeklerinin nesi tatliymis himbil mi himbil kilo almaya meyilli ickiye meyilli bence gordugum ennnn berbat erkek yengecten akrepten cikar

kız büyük konuşma akrep yada yengeç kocan olursa ne yapıcan o zaman

benm baktrdgm donemde herkese ocak sonu dıyodu.. birmz knsere brımız at bnmeye gdecektıkyalan oldu

Ayni sekilde alexe de kizlar kahve atmayin kart en iyisi zaten kahve dedigin sicagi sicagina bakilir ya foto atmakta neymis
Kesinlikle felaketti alex kahve.bu kadar karamsar olunmaz bitane ii şey yok.adamla ayrıyız dedim diye ordan vurmuş durmuş anca adamın karakter tahlilini yapıp yerden yere vurmuş..

Bu konuda birsey takilirsa haritalariniza bakabilirim kizlar

Kesinlikle felaketti alex kahve.bu kadar karamsar olunmaz bitane ii şey yok.adamla ayrıyız dedim diye ordan vurmuş durmuş anca adamın karakter tahlilini yapıp yerden yere vurmuş..

Aynen oyle canim. Cok bi yorum yapmadan katina deneyebilirsin alexte ama bi kere baktirip memnun kalnadiysan salla bosver sen ecemi denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…