Binnaz Abla

su fal baktırınca olacakları erteliyorsun lafı benim kafamı karıştırıyor. Düşünmekten gönderemedim falı( Kiraze'ye göndereyim diyorum ama o da geç mi yorumluyor bilemedim...

Canım olacaklar bence de ertelenebiliyor.. Aradan 10 gün 15 gün geçmeden zaten fal baktırmayın diyolar.. Dayanabilirsen bu süreler dolmadan baktırma..

Kiraze jet hızıyla yanıtlıyor falları.. Bekleme sürem 20-30 dakika arası sürdü bana baktığı 3 fal da..

Son düzenleme:
Bu mobil ödeme 5 tl 5tl mi yapılıyor telwede TMK yaz bilmemene gönder 5 tl kredi olsun falan ilk kez karşılaştığım bir odeme tarzı da kızlar acemiligime verin hahaha

Evet canım 5 tl ama üstte kredi al yazıyor ordan mobil ödemeye tıkla 5,10,20 olarak ödeme yapıyorsun tabii mobil olarak yapıcaksan..

öyle 5 er 5er aldığında ek mesaj yollama olarak ücretin artıyor..

yaa arkidişler deli gibi bekliyorum ben aslında benm istediğim barışmak değil hak adalet yerini bulsn diorum artık nesibecm ve rezzan abla benmde içime doğan bi tarihi verdi zaten ona baktırdığım bi önceki fallarımda ne dediyse yaşadım işimle ve özel hayatımla iligli :) şimdi bi umutla bu baktırdığım falımı bekliorum kirazede aynı zamanı söyledi onuda çok beğendm gerçekten..melek ve emel olmayacağını söyledi ama ben bi umutla bekliyorum siz nasıl sabrediyorsunuz hergün kime fal baktırsam diye ya yaşadığım yerde yada nette bakınıp duruyorum artk kmsede kalmadı fal baktrcak siz nası sabrediyorsunuz.. dün dua edip yatmıştım arkidişler rüyamda kanatlarım cıkıodu aynı meleklerinki gibi ama benmkiler biraz çirkindi kanatlarım yeşildi bu konuyla ilgili fikri olan arkadaşlar varsa yorumları bekliorum :) okadar fal baktırdım ama ben nesibenin üstüne tanımam sanki onu dinlerken yaşadıklarımı tekrar yaşıo gibiyim :)

kirazenin dedikleri ciktimi sana canim ya

yesil mubaerek bir renktir kisa zamanda haber alip cok sevinip adeta havalara ucacaksin canim

Sordugum 2 sorudan bir tanesine olacak dedi, digerine olmayacak.. Olacak dedigi oldu, olmayacak dedigi olmadi. Esas sorum icin verdigi zaman henuz dolmadi.

tesekkurlerr beyzaa benim icin cok onemli bu,baska falci kalmadi o derece yani...

Rica ederim.. O kadar cok falci var ki bana hep iclerinden iyi olanlari burada paylasmassak hem iyi falcilara hem de buradaki arkadaslara haksizlik ederiz gibi geliyor..

evet cok var ben neyi merak ediyorum biliyormusun dusuk puani olan binnazabladaki falcilardan aslinda iyi olanlari.Inanlar bazen olumlu seyler duyunca o gazla yuksek puan veriyorlar.O yuzden sanirim ben bundan sonra onlari deneyecegim.Su yeni gelen Ayda isimli kadina gecen baktirdim cok genel soru sormama ragmen puani cok yuksek olan cogu falcidan guzel bakti bana acikcasi.

Dünkü ,falcıların bizim verdiğimiz oyları görebilmesinden sonra eminimki ,orada bizim falcılara sorduğumuz sorularda gözüküyor..Hiç bişeyi tutturamayan bazı falcılar isim vermeden konu hakkındaki kişinin ismindeki harfleri tutturmasına imkan yok çünkü.
kadınlar kulubu tellwe deki forumdada bu siteyle alakalı bayağı bir şikayet var bu konuda

Kızlar daha önce dayanamadım kiraZeye fal gönderdim demiştim, kiraze eski sevgilimle ilgili hayatında başka biri var dedi ama aralık gibi sana dönücek dedi rezzan ablada yanında bi kadın var ama bu sevgili gibi değil sanki aileden biri demişti bunun dışında kimse demedi öle bişi, nese yeni bi çocukla tanıştım buaralar onu da sordum bu çocuk senin kaderinde var dedi ve çok iyi biri dedi. Daha öncede yazmıştım rezzan ablaya fal baktırdığımda bi çocuk daha vardı rezzan abla çocuğun ismine kadar bilip bu çocuk senin kaderin demişti ama değil kaderimde çocukla yanyana gelmek bile istemiyorum o kadar bana antipatik geliyor, kirazenin de yeni çocukla ilgili böle bir şey demesi pek beni umutlandırmadı. Kısaca fallar eğlenmelik an için mantıklı ama gelecek için bence bel bağlanmamalı:/

Bi de yavaş yavaş dilek kısmına eski sevgilimi yazmak gelmiyor içimden bunu da bir unutma artık bişeyleri kabullenme belirtsi olarak görüp mutlu oluyorum 4 senelik ilişki için 3 ayda bu aşamaya gelmek iyi bir şey bence , gerçi o kadar şey yaşattıki bana ayrıldığım gün unutmalıydım ya nese..

Tellwe de Galadriel ve ask3var baktırılabilecekler arasında az önce 2 ay önce baktırdıgım fallara baktım da gayet çıkmış yani durum analizleri de iyiymiş açıkçası fiyat da iyi denenebilir tarot ve yıldızname baktırmışım...

kirazenin dedikleri ciktimi sana canim ya

Ilk kirazeye temmzda baktrmstm ben taa o zaman eylul ayini vermstm bna imknsz dedklri diyodm ama bn dedklrni hep yasamisim smdi baknca hatta herkesede bn tvsiye etttm gene bktrdm bu ay diyooo bekliyorm asil olayi

katılıyorum bel bağlanmamalı kesinlikle...çünkü bence biz düşündüklerimizle seçimlerimizle şekillendiriyruz geleceğimiz...şahsen ben ne düşündüysem ve nasıl düşündüysem neyden korktuysam hep yaşadım..keşke daha olumlu düşünseydim...

Gercekteb boyle diyosunzda ben korkuyorm hersey guzel oluck barscz diye dsnrken ya butun hayllrm yklirsa diye sirf bu yuzden guzl dsnmk istemiyorm kendmzi herseyn hallolcgna inandrpta dibe batmak var ya o zaman ... ? Su iyi dsnme fkrni bi trlu cozemedm vazgecmnin paradgmasi diye bi yazi var okmnzi onerrm

Kızlar saka bu cidden saka ya heralde!!! Telwe falımı geri yollamış. Hayır bekliyor deyip bekletmeseler anlayacağım. Hayır sebep ne yani? Sebep belirtilse de anlayacağım. Bu cok rahatsız edici bir tutum yalnız!!!

Son düzenleme:

teşekkür ederim öneriniz için inceliycem.ben de çok araştrdım çekim yasası olumlu düşünce vb.uzun süredir ve kendi hayatımı da oturup inceledğimde de cidden şaştım..beyin çok güçlü birşey...zaten ya üzülürsek diye düşünmeye başlayınca üzülüyruz...zor birşey evet ama o kötü ihtimalin hiç akıldan geçmemsi lazım çünkü benim kafamda ya şöyle olursa dediğim hemen hemen herşey başıma geldi ondan bahsettim bende.inanmak lazım tamamen şüphesiz..öyle denediğimde de cidden oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…