Aşk sonuç çok iyiben hala ecem e ne atacagıma karar veremedım
Aman istemiyorum akrep burcubdiye tanismadigim insan bile var kesinlikle istemem buyuk konusmak gibi olmasinda
Canım bu hafta ecemin yıldızını burda aylar sonra tekrar parlatan kimm sanıyorsun?? :)) müthiş bi kız ya bayıldım ben.
aaa deme öyle benim babam yengeç burcu dediğin gibi göbeği falan var ama dünyanın en iyi babası ve aile reisidir
yapma yaa ayağına gelen kısmeti kaçırma böyle. belkide olsaydı çok uyumlu bir çift olabilirdiniz. akreplerin tehlikeli tarafları vardır ama bir kişiyi severlerse tam severler. belki de şu burçlarla uyuşurum dediklerinle hiç uyuşamıyacan nerden biliyon. Neyse canım yinede herşey gönlüne göre olsun
Canım bu hafta ecemin yıldızını burda aylar sonra tekrar parlatan kimm sanıyorsun?? :)) müthiş bi kız ya bayıldım ben.
allah basinizdan eksik etmedim canim lafim birazda kendimden yola cikarak karsima cikanlara benimde babam akrep hic hayrini görmedim babamin amcaoglu yengec oda ayni sekilde hayatimda en agir darbeleri onlardan aldim belki o yüzdendir sevmiyorum ..
bilmem resmini gösterdi arkadasim aracilik edicekti öyle aracili isleride sevmem cocugada isinamadim burcunu görünce yok en iyisi uzak olsun dedim yolda falanda cok görüyorum..
Ben de Alexe tarot atmıştım. Çok başarılıydı.. Dediklerinden çıkanlar oldu
Beb daha yeni keşfettim ama bana kalsın özel şeyler herseyi görüyo gibi anlattı şok oldum.ecemin yıldızını parlatan kim. Ben öylesine seçip atmıştım. Birde ecem orta yaş, olgun bir bayan gibi geldi bana... size söyledikleri çıktı mı?
Yengec erkegi mi evlerden irak o sevgili degil anne ararBen
ben de ne çektiysem yengeçlerin erkrklerinden çektim normalde dengeler demi toprak su hayır ..kızları ahiretlik dostum ama balığın yengecin sürekli boşluk halleri gelgitlwri paranoyaları ne bileyim geçmiş kodlarıyla yaşamaları korkaklığı bi erkekte bulunması gereken duygusal cesaret yoksunlukları ..tecrübe konuşuyor Üstüste 3 yengeçi çekmiş bir boğa hayır mıknatıs bende mi anldm.koçların erkekleri hayır kızları ok,aslanların 2side iyi,aslında harita mühim ben de güneş boğa ,yükselen ikizler ay yengeç bi tek ateş esintisi yok ama ateş grubuyla da anlaşırım ,,benim yengeç erkekleri Sadık evet evet tam bir romeo ama ne öyle küstüm çiçeği halleri kadın olarak tasarlanıp erkek olarak gönderilenlerden
Eski takvim google dan bak cnm vardir hicri oluor sanirimcanlar ben bu arabi aylarını nasıl bulucam kafayı yedım resmen ya
terazi olaymış iyiymiş. başak tam dandik=DKizlar basak erkegi icin ne dusunuyorsunuz bi kac gunle teraziyi kacirmis allahtan
terazi olaymış iyiymiş. başak tam dandik=D
5/6 saatte gelır canım merak etmrkızlar nesibeye fal attım da ne kadar sürede yorumluyor bilgisi olan var mı gitti paracıklar
tamamdır güzelim teşekkür ettim5/6 saatte gelır canım merak etmr
değil değil tamam=D ama işte aşırı analizci, böyle kuruntulu, kıskanç falan olur bu modeller=DAy terazi erkegi benden uzak olsun hic anlasamam ama bu basak niye dandik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?