Binnaz Abla

Aman istemiyorum akrep burcubdiye tanismadigim insan bile var kesinlikle istemem buyuk konusmak gibi olmasinda

yapma yaa ayağına gelen kısmeti kaçırma böyle. belkide olsaydı çok uyumlu bir çift olabilirdiniz. akreplerin tehlikeli tarafları vardır ama bir kişiyi severlerse tam severler. belki de şu burçlarla uyuşurum dediklerinle hiç uyuşamıyacan nerden biliyon. Neyse canım yinede herşey gönlüne göre olsun

Canım bu hafta ecemin yıldızını burda aylar sonra tekrar parlatan kimm sanıyorsun?? :)) müthiş bi kız ya bayıldım ben.

ecemin yıldızını parlatan kim. Ben öylesine seçip atmıştım. Birde ecem orta yaş, olgun bir bayan gibi geldi bana... size söyledikleri çıktı mı?

aaa deme öyle benim babam yengeç burcu dediğin gibi göbeği falan var ama dünyanın en iyi babası ve aile reisidir

allah basinizdan eksik etmedim canim lafim birazda kendimden yola cikarak karsima cikanlara benimde babam akrep hic hayrini görmedim babamin amcaoglu yengec oda ayni sekilde hayatimda en agir darbeleri onlardan aldim belki o yüzdendir sevmiyorum ..

bilmem resmini gösterdi arkadasim aracilik edicekti öyle aracili isleride sevmem cocugada isinamadim burcunu görünce yok en iyisi uzak olsun dedim yolda falanda cok görüyorum..

e bir konuşsaydın, tanımış olurdun nasıl bir insan diye. sonra kararını verseydin... ön yargılı olmuş seninkisi.. Bende benimkini ilk gördüğümde ıyyy bu ne biçim herif demiştim, sonradan nerden bileyim birden aşkın kapımı çalacakta böyle fallara saracağımı

Yengec erkegi mi evlerden irak o sevgili degil anne arar

kızlar nesibeye fal attım da ne kadar sürede yorumluyor bilgisi olan var mı gitti paracıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…