Binnaz Abla

anlık durumu ve geçmişi bilir, o konuda merakların varsa için rahat olsun..ama gelecekle ilgili herkesin farklı bir görüşü var burada.. bakalım sen beğenecek misin ?? yorumunu bekleriz
siz hiç baktırdınız mı peki ?

eceme bak seen seni gidi çakaal demek herşeyi görüyor gibi anlatıyor. Böyle kabiliyeti varmıy mış. yine mi atsam acep ama 20 tl yaw, azda değil
İstersen birkaç gün sonra falan at.çok hastaymış enerjisini bitirdik kızcağızın ya.hem daha verimli yorum alırsın

siz hiç baktırdınız mı peki ?
ben çok baktırdım.. nesibenin enerjisini severim, kendisini de.. beni çok şaşırtan detaylar bilmişliği var, zaten suyla destekliyor, eğer sorunu biraz açık yazdıysan daha detaya girebilir, o nedenle genel göndermemek ona..

yok genel göndermedim açıkladım az çok bir şeyleri.. o zaman beklemeye koyulayım.peki gelecekle ilgili bildiği şey oldu mu sıze geçmiş ve bu durum dısında?

yok genel göndermedim açıkladım az çok bir şeyleri.. o zaman beklemeye koyulayım.peki gelecekle ilgili bildiği şey oldu mu sıze geçmiş ve bu durum dısında?
asıl konu için değil ama diğer şeyler için.. tıpkı diğer falcılar gibi aslında.. ama anlık durumu iyi bildiğine ikna oldum. bana tip tarifleri filan yapmıştı ve çok şaşırtıcıydı mesela.

medyum selime baktırmıştım birkaç gün önce, o zaman su falı yoktu..şimdi falları çoğaltmış su falıda var.. Bunları nasıl bildi demiştim meğer su falı bakıyormuş..

benim herif aslan burcu,yukselen burcu da akrep :) nasil kombinasyon ama :) psikopatin onde gideni,sadist pislik

bacım yol yakınken dön erken yaşlanmana neden olur o balıkla yengeç bak başkada bişey demiyorum
Ayrildigim esim balikti,erkeksi olmuyorlar,zayif karakterli,kadin gibi cenesi dusuk,kendini cok sanatkar sanan tipler,ayricada tembel ve sorumsuz..ben guclu,derdini disa vurmayan,karakterli ve isine duskun erkekleri seviyorum..

eceme bak seen seni gidi çakaal demek herşeyi görüyor gibi anlatıyor. Böyle kabiliyeti varmıy mış. yine mi atsam acep ama 20 tl yaw, azda değil
eceme kac kere attnkı canımm bde 20 tl en ucuzlarmdam vaalla bı fal sepeyine bakta gor

zaten istediğim şeyi söylemezse ben camdan aşagı atlarım.

ahaha işin zormuş gerçekten ya
sorma,sazan gibi balik kocadan sonra felegimi sasirtti hayvan..ama bende cozdum gibi kodlarini..aslandan dolayi egosu,gururu cok fazla,bir donem pohpohlayip simartiyorum..tam o havaya girmeye basladiginda hop bir anda kesip geri cekiliyorum,yalniz akrep yuzunden de cok kinci,kinini uyarmamak fazla..zora dusersem cinsellige duskun olmasindan istifade ediyorum

Ayrildigim esim balikti,erkeksi olmuyorlar,zayif karakterli,kadin gibi cenesi dusuk,kendini cok sanatkar sanan tipler,ayricada tembel ve sorumsuz..ben guclu,derdini disa vurmayan,karakterli ve isine duskun erkekleri seviyorum..
ayy selena paralel evrendeki halim gibisin, ben evlenemedim balıkla ama tariflerin birebir ama artık uyandım, ikinci tarifteki adamlardan istiyorum

ayy selena paralel evrendeki halim gibisin, ben evlenemedim balıkla ama tariflerin birebir ama artık uyandım, ikinci tarifteki adamlardan istiyorum
aman aman sakın diyorum..hayatımdaki en kötü tecrübeydi o evlilik,resmen evlilikten nefret ettim ve asla düsünmüyorum bir daha..su anki de cok zor birisi ama eski esime tercih ederim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…