genelde gece gönderiyor falları,sen sabah dinlersin ayık kafayla, hem daha iyi olurkızlar nesibeye fal attım da ne kadar sürede yorumluyor bilgisi olan var mı gitti paracıklar
teşekkür ettim :) umarım tutar dedikleri birinin de tutsun artık...genelde gece gönderiyor falları,sen sabah dinlersin ayık kafayla, hem daha iyi olur
anlık durumu ve geçmişi bilir, o konuda merakların varsa için rahat olsun..ama gelecekle ilgili herkesin farklı bir görüşü var burada.. bakalım sen beğenecek misin ?? yorumunu beklerizteşekkür ettim :) umarım tutar dedikleri birinin de tutsun artık...
siz hiç baktırdınız mı peki ?anlık durumu ve geçmişi bilir, o konuda merakların varsa için rahat olsun..ama gelecekle ilgili herkesin farklı bir görüşü var burada.. bakalım sen beğenecek misin ?? yorumunu bekleriz
Beb daha yeni keşfettim ama bana kalsın özel şeyler herseyi görüyo gibi anlattı şok oldum.
İstersen birkaç gün sonra falan at.çok hastaymış enerjisini bitirdik kızcağızın ya.hem daha verimli yorum alırsıneceme bak seen seni gidi çakaaldemek herşeyi görüyor gibi anlatıyor. Böyle kabiliyeti varmıy mış. yine mi atsam acep ama 20 tl yaw, azda değil
ben çok baktırdım.. nesibenin enerjisini severim, kendisini de.. beni çok şaşırtan detaylar bilmişliği var, zaten suyla destekliyor, eğer sorunu biraz açık yazdıysan daha detaya girebilir, o nedenle genel göndermemek ona..siz hiç baktırdınız mı peki ?
yok genel göndermedim açıkladım az çok bir şeyleri.. o zaman beklemeye koyulayım.peki gelecekle ilgili bildiği şey oldu mu sıze geçmiş ve bu durum dısında?ben çok baktırdım.. nesibenin enerjisini severim, kendisini de.. beni çok şaşırtan detaylar bilmişliği var, zaten suyla destekliyor, eğer sorunu biraz açık yazdıysan daha detaya girebilir, o nedenle genel göndermemek ona..
asıl konu için değil ama diğer şeyler için.. tıpkı diğer falcılar gibi aslında.. ama anlık durumu iyi bildiğine ikna oldum. bana tip tarifleri filan yapmıştı ve çok şaşırtıcıydı mesela.yok genel göndermedim açıkladım az çok bir şeyleri.. o zaman beklemeye koyulayım.peki gelecekle ilgili bildiği şey oldu mu sıze geçmiş ve bu durum dısında?
benim herif aslan burcu,yukselen burcu da akrep :) nasil kombinasyon ama :) psikopatin onde gideni,sadist pislikboğayla sevgili olacağıma tuğlayla sevgili olurum, benim için aynı sıkıcılıkta. geçen burada bir arkadaş ateş grubuyum, sular bana zıt falan demişti. ben de aslanım, haritamın %80'i de ateş. ay burcum ateş, yükselenim ateş. bilhassa yengeç ve balık erkeklerine bayılıyorum=) toprakları sevmem pek. havaları da, hele ikizleri hiç.
ama zaten böyle burç yorumu yapılmaz. tek başına güneş burcu, neredeyse hiçbir şey ifade etmez.
astrolojik yorum yapmak için o kişinin tüm haritasının incelenmesi gerekir. ayrıca iki kişi arasındaki uyumu ölçmek için de o iki kişinin haritasının beraberce incelenmesi gerekir.
Ayrildigim esim balikti,erkeksi olmuyorlar,zayif karakterli,kadin gibi cenesi dusuk,kendini cok sanatkar sanan tipler,ayricada tembel ve sorumsuz..ben guclu,derdini disa vurmayan,karakterli ve isine duskun erkekleri seviyorum..bacım yol yakınken dönerken yaşlanmana neden olur o balıkla yengeç bak başkada bişey demiyorum
ahaha işin zormuş gerçekten yabenim herif aslan burcu,yukselen burcu da akrep :) nasil kombinasyon ama :) psikopatin onde gideni,sadist pislik
eceme kac kere attnkı canımm bde 20 tl en ucuzlarmdam vaalla bı fal sepeyine bakta goreceme bak seen seni gidi çakaaldemek herşeyi görüyor gibi anlatıyor. Böyle kabiliyeti varmıy mış. yine mi atsam acep ama 20 tl yaw, azda değil
zaten istediğim şeyi söylemezse ben camdan aşagı atlarım.asıl konu için değil ama diğer şeyler için.. tıpkı diğer falcılar gibi aslında.. ama anlık durumu iyi bildiğine ikna oldum. bana tip tarifleri filan yapmıştı ve çok şaşırtıcıydı mesela.
hangi gece yarısı arayacağını söyledi mi? =) zaman verdi mi yani?
sorma,sazan gibi balik kocadan sonra felegimi sasirtti hayvan..ama bende cozdum gibi kodlarini..aslandan dolayi egosu,gururu cok fazla,bir donem pohpohlayip simartiyorum..tam o havaya girmeye basladiginda hop bir anda kesip geri cekiliyorum,yalniz akrep yuzunden de cok kinci,kinini uyarmamak fazla..zora dusersem cinsellige duskun olmasindan istifade ediyorumahaha işin zormuş gerçekten ya
ayy selena paralel evrendeki halim gibisin, ben evlenemedim balıkla ama tariflerin birebirAyrildigim esim balikti,erkeksi olmuyorlar,zayif karakterli,kadin gibi cenesi dusuk,kendini cok sanatkar sanan tipler,ayricada tembel ve sorumsuz..ben guclu,derdini disa vurmayan,karakterli ve isine duskun erkekleri seviyorum..
aman aman sakın diyorum..hayatımdaki en kötü tecrübeydi o evlilik,resmen evlilikten nefret ettim ve asla düsünmüyorum bir daha..su anki de cok zor birisi ama eski esime tercih ederim yinedeayy selena paralel evrendeki halim gibisin, ben evlenemedim balıkla ama tariflerin birebirama artık uyandım, ikinci tarifteki adamlardan istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?