eceme kac kere attnkı canımm bde 20 tl en ucuzlarmdam vaalla bı fal sepeyine bakta gor
Ayrildigim esim balikti,erkeksi olmuyorlar,zayif karakterli,kadin gibi cenesi dusuk,kendini cok sanatkar sanan tipler,ayricada tembel ve sorumsuz..ben guclu,derdini disa vurmayan,karakterli ve isine duskun erkekleri seviyorum..
aslında ole canım cunku ben gelecegı bılemezlere ınanıyprum artk... kımsenın dedgı cıkmıyor bende... anlık bılse bana yeter...[/QUOTE]Canim konu fal olunca dene ya da deneme diyemiyorum keske hic fal atmamiza gerek kalmasa ama iste :) benim begenme sebeplerim bunlar begenmeyenlerin de muhtemelen mantikli sebepleri vardir onlara da bi sor oyle karar var sayet ben illa baktr dersem ve sana bilemezse vallahi sucluluktan ölürüm :) ama inan bi cok kisiden iyi hatta neredeyse herkesten iyi karsindakinin dusuncelerini falan mrk ediyorsan at derim onu da iyi biliyor cunku
Ayni sekilde alexe de kizlar kahve atmayin kart en iyisi zaten kahve dedigin sicagi sicagina bakilir ya foto atmakta neymis
binnazda sanmiyorum canim ya :/allah askına pembe tablocu olmayan yokmu binnaz ablada hepsimi pembe tablocu kimi tavsiye edersiniz pembe tablocu olmayan
hiçmi kimse yok hepsi pembe tablocu hepsi fos cıktı yenilerden kimse yokmubinnazda sanmiyorum canim ya :/
kesira sirel,benna küçüker,bilge özdoğru bunlar direk hiç uğraştırmıyor ne varsa iyi veya kötü,okuyorlar,aşk falı katina seçmelisin.benim fikrim.allah askına pembe tablocu olmayan yokmu binnaz ablada hepsimi pembe tablocu kimi tavsiye edersiniz pembe tablocu olmayan
rania diye biri var onasıl veya gonca polat var hangısını birde hüma bal diye biri gelmiş hangısı iyi acabakesira sirel,benna küçüker,bilge özdoğru bunlar direk hiç uğraştırmıyor ne varsa iyi veya kötü,okuyorlar,aşk falı katina seçmelisin.benim fikrim.
rania diye biri var onasıl veya gonca polat var hangısını birde hüma bal diye biri gelmiş hangısı iyi acaba
ben ayse sultana baktirdim o siteden ben o siteye giren biride degilim kalan puan harcansin diye cok salamasyon bi kahve fali bakmis cok kötüydü
o siteden kimseye baktirma ..
ben su falı attım öl mezara gir dese daha hayırlı yaniKızlar kızlar kızlar yine sayfa sayfa konuşmuşuzEceme gördüğüm kadarıyla hep aşk falı atılmış. Ben kahve attım ve durumu cok iyi bilmiş diyen var mı ? Yalnız tavsiye verdiyse geçiniz lütfen, bendeki fala oy birliğiyle karar verdik olmamış da merak ettim işte sizinkileri
ben su falı attım öl mezara gir dese daha hayırlı yani
ben su falı attım öl mezara gir dese daha hayırlı yani
valla anlayamadım hersey stabil demiş ne iş ne aşk hiçbişey yok diyorumya gidip köpruden atlasam daha iyikötü mü?
hemen sildim zaten falı aklıma dahi getirmek istemiyorumcok mu kötü konusmus yoksa su falı da kötüydü canım ?
hemen sildim zaten falı aklıma dahi getirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?