Binnaz Abla

eceme kac kere attnkı canımm bde 20 tl en ucuzlarmdam vaalla bı fal sepeyine bakta gor

1 kere atmıştım 5 tl sanal fincan. Önce falcıyı düşük ücretliden denemek isterim hep.. Falcının dediği çıkarsa, fiyatına bakmadan bir daha baktırırım ozaman.. Ama ecem neee bileyim yeni yani..Birde fal sepetinde çok baktırmıyorum. onlar uçmuş, uçmuş. Baktırırsam belki nesibe.

Ayrildigim esim balikti,erkeksi olmuyorlar,zayif karakterli,kadin gibi cenesi dusuk,kendini cok sanatkar sanan tipler,ayricada tembel ve sorumsuz..ben guclu,derdini disa vurmayan,karakterli ve isine duskun erkekleri seviyorum..

ay ne kdr dogru tespit etmissin eee deneyim var tabi..
ins gönlüne göresi karsina cikar

aslında ole canım cunku ben gelecegı bılemezlere ınanıyprum artk... kımsenın dedgı cıkmıyor bende... anlık bılse bana yeter...[/QUOTE]
ilk fallar hep güzel geliyor,sonrasıda zırvadan başka bişey yok aslında.

kesira sirel,benna küçüker,bilge özdoğru bunlar direk hiç uğraştırmıyor ne varsa iyi veya kötü,okuyorlar,aşk falı katina seçmelisin.benim fikrim.
rania diye biri var onasıl veya gonca polat var hangısını birde hüma bal diye biri gelmiş hangısı iyi acaba

rania diye biri var onasıl veya gonca polat var hangısını birde hüma bal diye biri gelmiş hangısı iyi acaba

ben ayse sultana baktirdim o siteden ben o siteye giren biride degilim kalan puan harcansin diye cok salamasyon bi kahve fali bakmis cok kötüydü
o siteden kimseye baktirma ..

Kızlar kızlar kızlar yine sayfa sayfa konuşmuşuz Eceme gördüğüm kadarıyla hep aşk falı atılmış. Ben kahve attım ve durumu cok iyi bilmiş diyen var mı ? Yalnız tavsiye verdiyse geçiniz lütfen, bendeki fala oy birliğiyle karar verdik olmamış da merak ettim işte sizinkileri

ben ayse sultana baktirdim o siteden ben o siteye giren biride degilim kalan puan harcansin diye cok salamasyon bi kahve fali bakmis cok kötüydü
o siteden kimseye baktirma ..

Kuzum sen Serap sultana atmış mıydın bir yolun vardaki ?

ben su falı attım öl mezara gir dese daha hayırlı yani

hemen sildim zaten falı aklıma dahi getirmek istemiyorum

aman salla gitsin canım hangi dedikleri cıktı ki bu cıksın. Bana da tavsiye vermiş ama hiç benim duruma uyan bir tavsiye değil hatta tam tersi desek yeri. Belki hastalığındandır ya da enerjilerimiz uymamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…