Binnaz Abla

ben ayse sultana baktirdim o siteden ben o siteye giren biride degilim kalan puan harcansin diye cok salamasyon bi kahve fali bakmis cok kötüydü
o siteden kimseye baktirma ..
binnazdan sayılı beğendiklerim var,hepsi için iyi diyemem bende tabiki

Ayrildigim esim balikti,erkeksi olmuyorlar,zayif karakterli,kadin gibi cenesi dusuk,kendini cok sanatkar sanan tipler,ayricada tembel ve sorumsuz..ben guclu,derdini disa vurmayan,karakterli ve isine duskun erkekleri seviyorum..
Aman aman balik yengec kendini bilen kadin guclu kadin icin anca ayak bagi olur ne kadar guzel ayrilmissin omrunu yer sorumsuz balik tembel balik

valla canım nesibe bana çok iyi baktı ne zamandır araştırıyordum geçmişi duyguları düşüncelerimi ve bilinmeyen pek çok şeyi söykedi ben sadece mal gibi kaldım anca kendime geliyorum

Bi keresinde bi kac yil once burda nesibe yeterince iyi degil demistim beni topa tutmuslardi 2 yil foruma girnemistim sinirimden susuyorum o yuzden nesibeyle ilgili ben bi kerecik fal attim ne gecmis ne suan ne gelecek bilebilmis bildigin sacmalikti

Gelecekle ilgili de su olacak dedigi tek bir olay vardi onu da yasamadim onun disinda gelecekle ilgili pek bisey dememisti zaten ama iste enerjimiz tutmamis demekki

Bi keresinde bi kac yil once burda nesibe yeterince iyi degil demistim beni topa tutmuslardi 2 yil foruma girnemistim sinirimden susuyorum o yuzden nesibeyle ilgili ben bi kerecik fal attim ne gecmis ne suan ne gelecek bilebilmis bildigin sacmalikti

nesibe bende bilir ama olumsuz yorum yapanlara hiçbişey demedim, aman banane dememde. Ama nesibekolikler var baya. Laf söyletmeyiz gibisinden saldırıya geçiyolar. komik ve saçma geliyor.

nesibe bende bilir ama olumsuz yorum yapanlara hiçbişey demedim, aman banane dememde. Ama nesibekolikler var baya. Laf söyletmeyiz gibisinden saldırıya geçiyolar. komik ve saçma geliyor.

Neyse cok onceydi zaten artik herkes birbirine daha saygili daha bi birbirinin yaninda :)

Gelecekle iligli ne olur bilemem ama bana geçmiş ve su anda söyledikleri tuttu bilmiyorum enerji meselesi galiba baya hazırladım kendimi öyle attım falı zaten ondan mı oldu acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…