Cok mu ıyıydı?evet çok afedersiniz kızlar da nesibe ağzıma etti..ağzım açık kaldı resmen..
hemen sildim zaten falı aklıma dahi getirmek istemiyorum
hüma çok yeni onu denemedimrania diye biri var onasıl veya gonca polat var hangısını birde hüma bal diye biri gelmiş hangısı iyi acaba
aynen zaten sallamadım unuttum gitti tatlımAman salla gitsin canim, kimin dedigi cikti ki, onunki ciksin? Hangi fal tuttu ki allasen?
şu anda binnazda sorun var ben giremedimkesira sirel,benna küçüker,bilge özdoğru bunlar direk hiç uğraştırmıyor ne varsa iyi veya kötü,okuyorlar,aşk falı katina seçmelisin.benim fikrim.
ne mevzusu canım anlamadım az açarmısınNe oldu esmerellam mevzu mu var
su anda kıpkırmızıyım kendime gelemiyorum kiCok mu ıyıydı?
binnazdan sayılı beğendiklerim var,hepsi için iyi diyemem bende tabikiben ayse sultana baktirdim o siteden ben o siteye giren biride degilim kalan puan harcansin diye cok salamasyon bi kahve fali bakmis cok kötüydü
o siteden kimseye baktirma ..
Kuzum sen Serap sultana atmış mıydın bir yolun vardaki ?
su anda kıpkırmızıyım kendime gelemiyorum kiya cidden çok kötü durumdayım su anda bi insan bu kadar şeyi nasıl bilir...
Humayi denedim cnm kotu degilhüma çok yeni onu denemedim
gonca polatı deneyebilirsin.bana biraz tutturdukları oldu.
ne mevzusu canım anlamadım az açarmısın
Aman aman balik yengec kendini bilen kadin guclu kadin icin anca ayak bagi olur ne kadar guzel ayrilmissin omrunu yer sorumsuz balik tembel balikAyrildigim esim balikti,erkeksi olmuyorlar,zayif karakterli,kadin gibi cenesi dusuk,kendini cok sanatkar sanan tipler,ayricada tembel ve sorumsuz..ben guclu,derdini disa vurmayan,karakterli ve isine duskun erkekleri seviyorum..
bir ara bende denerimHumayi denedim cnm kotu degil
valla canım nesibe bana çok iyi baktı ne zamandır araştırıyordum geçmişi duyguları düşüncelerimi ve bilinmeyen pek çok şeyi söykedi ben sadece mal gibi kaldım anca kendime geliyorumKim o kimmm :)
hııımm evet ya canım çok ağzım yanmadıda ben onun falından pek ikna olmamıştım,o yüzdenCanim alexle ilgili yorumuma uzgun surat koymussun alexten dilin yandi sandim da o yuzden :)
valla canım nesibe bana çok iyi baktı ne zamandır araştırıyordum geçmişi duyguları düşüncelerimi ve bilinmeyen pek çok şeyi söykedi ben sadece mal gibi kaldım anca kendime geliyorum
Bi keresinde bi kac yil once burda nesibe yeterince iyi degil demistim beni topa tutmuslardi 2 yil foruma girnemistim sinirimdensusuyorum o yuzden nesibeyle ilgili ben bi kerecik fal attim ne gecmis ne suan ne gelecek bilebilmis bildigin sacmalikti
nesibe bende bilir ama olumsuz yorum yapanlara hiçbişey demedim, aman banane dememde. Ama nesibekolikler var baya. Laf söyletmeyiz gibisinden saldırıya geçiyolar. komik ve saçma geliyor.
Bi keresinde bi kac yil once burda nesibe yeterince iyi degil demistim beni topa tutmuslardi 2 yil foruma girnemistim sinirimdensusuyorum o yuzden nesibeyle ilgili ben bi kerecik fal attim ne gecmis ne suan ne gelecek bilebilmis bildigin sacmalikti
Gelecekle ilgili de su olacak dedigi tek bir olay vardi onu da yasamadim onun disinda gelecekle ilgili pek bisey dememisti zaten ama iste enerjimiz tutmamis demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?