Gelecekle iligli ne olur bilemem ama bana geçmiş ve su anda söyledikleri tuttu bilmiyorum enerji meselesi galiba baya hazırladım kendimi öyle attım falı zaten ondan mı oldu acaba :)
Bak cidden onun da etkisi okuyor olabilir canim ya hic oyle dusunmemistim :) ama cok sevindim senin adina ya bos cikan butun fallar hem sinirlerimizi bozuyo hem de o kdr para veriyoruz
aynen öyle olumsuz pek çok şey söylemiş ama benim bildiğim şeylerdi zaten bakalım gelecek ne getirecek yazarım buraya da :)
ben su forumda benım gıbı olan varöı merak edyrum... begendıgım butun falcılar bozuluyornesıbeyı sevrdm 5.falımdan snra 4 fal daha attım sırf duzelır dye hıcbrsekılde dedıklerı olmadı ne an ne gelecek.... zeus vardı o da yalan oldu=(
Fazlaliklar gitti forumdan su an daha egitim seviyemiz yukseldi anlayis arttiNeyse cok onceydi zaten artik herkes birbirine daha saygili daha bi birbirinin yaninda :)
Kızlar ben de ne zamandır baktırmıyorum bugün çok fal atasım geldi ama kime atacağıma karar veremedim, bende tüm fallar patlamıştı bi selen tutturdu bi de genel olarak venüs ama ayrıntılarda o da bilemedi ama selenaya atmak konusunda da kararsızım iki defa fal attım ikisnde de aynı şeyleri söledi bu adamdan olmaz dedi ben de biliorum olmayacağını ama ne yapıyor merak ediyorum beni düşünüyor mu başka biri var mı hayatında sırf bunun içinde fal atılmaz dimi
selena bana da bu adamdan olmaz demıstıKızlar ben de ne zamandır baktırmıyorum bugün çok fal atasım geldi ama kime atacağıma karar veremedim, bende tüm fallar patlamıştı bi selen tutturdu bi de genel olarak venüs ama ayrıntılarda o da bilemedi ama selenaya atmak konusunda da kararsızım iki defa fal attım ikisnde de aynı şeyleri söledi bu adamdan olmaz dedi ben de biliorum olmayacağını ama ne yapıyor merak ediyorum beni düşünüyor mu başka biri var mı hayatında sırf bunun içinde fal atılmaz dimi
hayatım fal atmadgm falvı kalmamaıstır hıcbtnn fedıklerı ıckmadı bende kucuk buyuk bısey cıkmadı..insallah hayirlisi olur canim benim ya :)
Hahaj canim ben de hic buralara bakmadan fali atiyorum sonra bi bakiyorum fal attigim falciyi kimseler begenmemis :) bende hep boyle harciyorum bosu bosuna paralarimi bende de boyle oluyor. Ya senin durumda sey de olabilir bi sure sonra cok fazla fal atinca falciyla arkadas gibi oluyorsun ya ister istemez eski ciddiyeti kalmiyor fallarin bende de rezzan abla oyledir mesela ilk fallari iyiydi sonra bozdu ama yine de ara sira sesini duymak fal atmak istiyorum
selena bana da bu adamdan olmaz demıstı
Değil bi falcıya bi insana tapacak eleştiriye kapalı olacak kadar savunmak güruhu olmak bence hastalık..anamız babamız değiller kaldı ki ticari boyutta paramızla rezil olma boyutunda hem de..aralarından çok azı bu işi rant heline dönüştürmüyor yine de bu onların eleştirilmeyeceği anlamına gelmiyo..burada işine saygıyla yaklaşıp tutanlara şapka çıkarılır,aksi olanlar makul çerçevede eleştirilir (düzenbazın önünde gidenler ise ağır tenkidi hakeder )nesibe bende bilir ama olumsuz yorum yapanlara hiçbişey demedim, aman banane dememde. Ama nesibekolikler var baya. Laf söyletmeyiz gibisinden saldırıya geçiyolar. komik ve saçma geliyor.
Kızlar Ecem'e kahve attım, emeğinden dolayı 5 verdim ama, burada bir arkadaş yazmış ya sanki fal bitmemiş gibi aynen öyle, zaman yok, an deseniz genel anlamda, ben hiç beğenmedim
Kızlar Ecem'e kahve attım, emeğinden dolayı 5 verdim ama, burada bir arkadaş yazmış ya sanki fal bitmemiş gibi aynen öyle, zaman yok, an deseniz genel anlamda, ben hiç beğenmedim
Yoo umutsuz olma hep diyoruz ya enerji işi...Of yakahve ben de mi atsam napsam ama ask attim artik. Ben cok begenmistim ya hoop umutlar yine suya
Haklısın canım bence de atmasam daha iyi, tarot falı da attım su falı da her ikisinde de net konuştu olmaz dedi olmadı ki olmaz diyen o kadar az kişi vardı ki benim:)Bence atmamalısınız çünkü olmuyorsa yani netse bu durum böyle biriyle ilgili fal atıp hayatını öğrendikce siz daha cok üzülürsünüz, bir de takıntı halini alır,hiç başkasına bakamazsınız hep o olur aklınızda. Bence kendinize eziyet etmeyin eğer hiç umut yoksa kendinizi azat edin bence, bana düşmez ama nacizane fikrim bu, tabi kesinlikle olmaz diyorsanız :)
Bu arada selenaya su falı mı atmıstınız, kart falı mı ?
Sana kimler bu adamdan olmaz dedi, şimdi enerjilerimiz aynı mı merak ettim, mesela ben de nesibe asla tutturamaz sen de nasıldır?selena bana da bu adamdan olmaz demıstı
Haklısın canım bence de atmasam daha iyi, tarot falı da attım su falı da her ikisinde de net konuştu olmaz dedi olmadı ki olmaz diyen o kadar az kişi vardı ki benim:)
Tavsiye ötesi var valla, evet canım ya ben de ikileme düşüp düşünmeye başladımaynen aynen benim de öyleydi, bir de tavsiye vermiş insan bilse bile bir ikileme düşüyor, valla tavsiyesine uysam 8374836736 sene olmaz benim iş
kuzum nesibe bende de anda çoook iyiydi ağzım açık kalmıştı senin gibi ama gelecek tam tersi oldu çok şüküraynen öyle olumsuz pek çok şey söylemiş ama benim bildiğim şeylerdi zaten bakalım gelecek ne getirecek yazarım buraya da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?