Binnaz Abla

Sana kimler bu adamdan olmaz dedi, şimdi enerjilerimiz aynı mı merak ettim, mesela ben de nesibe asla tutturamaz sen de nasıldır?
aa bende de nesıbe artık tuttramyr yanı en son kasımda attım o falı da cıkmadı kasımdan oncekı aylarda da atmıstım son 4 falı vıkmayınca bıraktıö ben nesıbeyı... ama bende ask 3 cok nokta atısı yapmıştı burda begenılmıyormus ama ben ınandım o kıza

burada konuşulanlar bizi etkiliyor,fal atıyoruz burada paylaşıyoruz ama herkes o falcı şöyle böyle dediği için fal attığımız kişi doğru yorum yapsada inanmıyoruz,aslında o falın zamanını beklemek yerine sırf burada memnun olmayanlar var diye başkalarını deniyoruz ve resmen maddi manevi çöküyoruz,sonrada falcılara yükleniyor ve bilip bilmeden kötülüyoruz,aslında fal baktırınca beklemek en doğrusu,ne canım yaa fal fal,resmen fal kafa olduk yeter artık.

hi
Of ya kahve ben de mi atsam napsam ama ask attim artik. Ben cok begenmistim ya hoop umutlar yine suya
hiçte suya düşmesin.banada bu akşam kahce baktı ve gayet güzel tutarlı tatmin edici.arkadaslar gercekten ne bekliyoruz yani fincan bu gökten vahiy inemez bence tamamen enerjinin tutmasıyla ilgili.kapatırken yada kart secerjen %100 odaklanmalı ve eberji vermelisiniz en az karşı taraf kadar.benim fikrim bu

Aynen oyle canim ya sinif arkadaslarim bile artik benimle muhabbet etmek istediklerinde hep faldan konu aciyorlar adim falci kiza cikti iyice :) bizim enerjimiz cok onemli ben beni yerin dibine sokacak derecede olumsuz ve pers prensesi ilan edecek derecede olumlu fallara artik he he diyip geciyorum arada boyle tutturanlar olutor iste zaten bu ecem beni sok etti ecemden sonra uzun bi sure baktirmiycam ecemin falini bekliycem bakalim

Aynen canim odaklanmak cok onemli karsi tarafin bilecegine inanmak ve tamamen ona icinizi acabilmekte cok onemli tabi fincan sekli ve kart anlami yorumlayan bos bi falci degilse karsidaki ki bende a balik var kismet kus vae haber ya da gunes karti cok olumlu yok asilan adam cikti unut bu adami diycek kadar fal biliyorum eminim hepimiz biliyoruzdur

Limdiye kdar gördüğüm en süper yorumm.

Of ya kahve ben de mi atsam napsam ama ask attim artik. Ben cok begenmistim ya hoop umutlar yine suya
benimki su falıydı ayrıntı göremedim daha çok bilgi vermek isterdim demiş belki dier falları daha iyidir bilemiyorum tam bir hayal kırıklığı seruvenin kitap falında gittim geldim bilsem ona atardım

benimki su falıydı ayrıntı göremedim daha çok bilgi vermek isterdim demiş belki dier falları daha iyidir bilemiyorum tam bir hayal kırıklığı seruvenin kitap falında gittim geldim bilsem ona atardım

Asla fal atmiycam dedim de seruveni de merak etmedim desem degil simdi sen diyince ya neyse yeni kredi asla almiycam 11 kredim kaldi bi ara uygun bilen birini gorursem atayim bari

Canım zaten görüsü açık olan için fincan kart su bahane.tamamen hisler ve enerji birde enerjinin tutması.düşünki sana bişey uzatıyorum ama elini uzatmıyosun düşüyo sonra diyosunki hayır bana bişey vermedin gibi bi durum oluyo

sana zaman vermiş miydi peki? benim bildiğim su falında ayrıntı görülür ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…