aa bende de nesıbe artık tuttramyr yanı en son kasımda attım o falı da cıkmadı kasımdan oncekı aylarda da atmıstım son 4 falı vıkmayınca bıraktıö ben nesıbeyı... ama bende ask 3 cok nokta atısı yapmıştı burda begenılmıyormus ama ben ınandım o kızaSana kimler bu adamdan olmaz dedi, şimdi enerjilerimiz aynı mı merak ettim, mesela ben de nesibe asla tutturamaz sen de nasıldır?
anistonum sende mutlu son mu olduselena bana da bu adamdan olmaz demıstı
burada konuşulanlar bizi etkiliyor,fal atıyoruz burada paylaşıyoruz ama herkes o falcı şöyle böyle dediği için fal attığımız kişi doğru yorum yapsada inanmıyoruz,aslında o falın zamanını beklemek yerine sırf burada memnun olmayanlar var diye başkalarını deniyoruz ve resmen maddi manevi çöküyoruz,sonrada falcılara yükleniyor ve bilip bilmeden kötülüyoruz,aslında fal baktırınca beklemek en doğrusu,ne canım yaa fal fal,resmen fal kafa olduk yeter artık.insallah hayirlisi olur canim benim ya :)
Hahaj canim ben de hic buralara bakmadan fali atiyorum sonra bi bakiyorum fal attigim falciyi kimseler begenmemis :) bende hep boyle harciyorum bosu bosuna paralarimi bende de boyle oluyor. Ya senin durumda sey de olabilir bi sure sonra cok fazla fal atinca falciyla arkadas gibi oluyorsun ya ister istemez eski ciddiyeti kalmiyor fallarin bende de rezzan abla oyledir mesela ilk fallari iyiydi sonra bozdu ama yine de ara sira sesini duymak fal atmak istiyorum
Tavsiye ötesi var valla, evet canım ya ben de ikileme düşüp düşünmeye başladımbu ne yaa
Yoo umutsuz olma hep diyoruz ya enerji işi...
hiçte suya düşmesin.banada bu akşam kahce baktı ve gayet güzel tutarlı tatmin edici.arkadaslar gercekten ne bekliyoruz yani fincan bu gökten vahiy inemez bence tamamen enerjinin tutmasıyla ilgili.kapatırken yada kart secerjen %100 odaklanmalı ve eberji vermelisiniz en az karşı taraf kadar.benim fikrim buOf yakahve ben de mi atsam napsam ama ask attim artik. Ben cok begenmistim ya hoop umutlar yine suya
burada konuşulanlar bizi etkiliyor,fal atıyoruz burada paylaşıyoruz ama herkes o falcı şöyle böyle dediği için fal attığımız kişi doğru yorum yapsada inanmıyoruz,aslında o falın zamanını beklemek yerine sırf burada memnun olmayanlar var diye başkalarını deniyoruz ve resmen maddi manevi çöküyoruz,sonrada falcılara yükleniyor ve bilip bilmeden kötülüyoruz,aslında fal baktırınca beklemek en doğrusu,ne canım yaa fal fal,resmen fal kafa olduk yeter artık.
kesinlikle enerji işi bilmiyorum bende ele tutulur hiçbirsey yok inanınaynen aynen benim de öyleydi, bir de tavsiye vermiş insan bilse bile bir ikileme düşüyor, valla tavsiyesine uysam 8374836736 sene olmaz benim iş
hi
hiçte suya düşmesin.banada bu akşam kahce baktı ve gayet güzel tutarlı tatmin edici.arkadaslar gercekten ne bekliyoruz yani fincan bu gökten vahiy inemez bence tamamen enerjinin tutmasıyla ilgili.kapatırken yada kart secerjen %100 odaklanmalı ve eberji vermelisiniz en az karşı taraf kadar.benim fikrim bu
Limdiye kdar gördüğüm en süper yorumm.burada konuşulanlar bizi etkiliyor,fal atıyoruz burada paylaşıyoruz ama herkes o falcı şöyle böyle dediği için fal attığımız kişi doğru yorum yapsada inanmıyoruz,aslında o falın zamanını beklemek yerine sırf burada memnun olmayanlar var diye başkalarını deniyoruz ve resmen maddi manevi çöküyoruz,sonrada falcılara yükleniyor ve bilip bilmeden kötülüyoruz,aslında fal baktırınca beklemek en doğrusu,ne canım yaa fal fal,resmen fal kafa olduk yeter artık.
ahhh canımm ahhh hayr suan ıcın olan bıten bırsey yok ama selenanın yaptgı tahlil uymuyordu bır kere..anistonum sende mutlu son mu oldu
benimki su falıydı ayrıntı göremedim daha çok bilgi vermek isterdim demiş belki dier falları daha iyidir bilemiyorum tam bir hayal kırıklığı seruvenin kitap falında gittim geldim bilsem ona atardımOf yakahve ben de mi atsam napsam ama ask attim artik. Ben cok begenmistim ya hoop umutlar yine suya
benimki su falıydı ayrıntı göremedim daha çok bilgi vermek isterdim demiş belki dier falları daha iyidir bilemiyorum tam bir hayal kırıklığı seruvenin kitap falında gittim geldim bilsem ona atardım
ya ben kitap falı diye denemek istiyorum açıkcası bilemedimAsla fal atmiycam dedim de seruveni de merak etmedim desem degil simdi sen diyince yaneyse yeni kredi asla almiycam 11 kredim kaldi bi ara uygun bilen birini gorursem atayim bari
Canım zaten görüsü açık olan için fincan kart su bahane.tamamen hisler ve enerji birde enerjinin tutması.düşünki sana bişey uzatıyorum ama elini uzatmıyosun düşüyo sonra diyosunki hayır bana bişey vermedin gibi bi durum oluyoAynen canim odaklanmak cok onemli karsi tarafin bilecegine inanmak ve tamamen ona icinizi acabilmekte cok onemli tabi fincan sekli ve kart anlami yorumlayan bos bi falci degilse karsidaki ki bende a balik var kismet kus vae haber ya da gunes karti cok olumlu yok asilan adam cikti unut bu adami diycek kadar fal biliyorum eminim hepimiz biliyoruzdur
benimki su falıydı ayrıntı göremedim daha çok bilgi vermek isterdim demiş belki dier falları daha iyidir bilemiyorum tam bir hayal kırıklığı seruvenin kitap falında gittim geldim bilsem ona atardım
ne zamanı kuzum hersey stabil demişsana zaman vermiş miydi peki? benim bildiğim su falında ayrıntı görülür ama.
ne zamanı kuzum hersey stabil demiş
ne zamanı kuzum hersey stabil demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?