- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
canım sen yeni fal baktırdın,beklesen daha iyi olmazmı,sen aklındaki kişi için fal baktırırken,bu ara etkilendiğinde bir kişi var,bence bırak fal baktırma aşk hayatını akışına bırak,baktırdın fallarında doğruluğu zaten zaman içerisinde çıkacaktır.Asla fal atmiycam dedim de seruveni de merak etmedim desem degil simdi sen diyince yaneyse yeni kredi asla almiycam 11 kredim kaldi bi ara uygun bilen birini gorursem atayim bari
Cherryim Ecem'e baktırdın mı?stabil = bir sey goremedim bari sallamayayim
canım sen yeni fal baktırdın,beklesen daha iyi olmazmı,sen aklındaki kişi için fal baktırırken,bu ara etkilendiğinde bir kişi var,bence bırak fal baktırma aşk hayatını akışına bırak,baktırdın fallarında doğruluğu zaten zaman içerisinde çıkacaktır.
Cherryim Ecem'e baktırdın mı?
yok kaptırmadım zaten alıştık canım yaöylemi anladım. canım o öyle dedi diye, illaki öyle olur diye düşünme. Falcının dediklerine çok kaptırmamak en iyisi bence.
yok kaptırmadım zaten alıştık canım ya
benim 1 kredim klmıBaktirmadim, cunku 1 kredim eksik.allah riazsi icin bana 1 kredi alan cikarsa baktirticam
ya benin niyetim yoktu selenaya su falı atmıştım iade etmiş iki falımda çıkmamış o yüzden paranıza yazık diye kredim kalınca attımbende de olumlu konuştuklarında mesela hiç etkilenmiyorum artık.. önceden olsa havalara uçardım. şimdi nerdee. sanırım ben çok yoruldum fal baktırmaktan.
en doğrusunu yaparsın sabırlı bencede.Canim cok haklisin ya, en azindan mart ortasina kadar bekliycem zaten marta kadar kesinlesir biseyler. Canim aklimdaki kisi asiri asirisi platonik ya :) cook uzsk yollar var aramizda ama hayirlisi bakalim. Sabredebildigim yere kdr falsiz sabredicem zaten eceme atmadan once de baya ara vermistim fala
cok sagol canim amin,hepimizin karsisina insallah gonullerindekiler cikar..ay ne kdr dogru tespit etmissin eee deneyim var tabi..
ins gönlüne göresi karsina cikar
Objektif bi yorum yapayım, enerjim tutmadı amaBaktirmadim, cunku 1 kredim eksik.allah riazsi icin bana 1 kredi alan cikarsa baktirticam
kım kz 5 tlObjektif bi yorum yapayım, enerjim tutmadı ama
iki kez 5 Tl ye indirdi, çok kibar biri ve paragöz değil kesinlikle
Ayrildigim esim balikti,erkeksi olmuyorlar,zayif karakterli,kadin gibi cenesi dusuk,kendini cok sanatkar sanan tipler,ayricada tembel ve sorumsuz..ben guclu,derdini disa vurmayan,karakterli ve isine duskun erkekleri seviyorum..
sorma,sazan gibi balik kocadan sonra felegimi sasirtti hayvan..ama bende cozdum gibi kodlarini..aslandan dolayi egosu,gururu cok fazla,bir donem pohpohlayip simartiyorum..tam o havaya girmeye basladiginda hop bir anda kesip geri cekiliyorum,yalniz akrep yuzunden de cok kinci,kinini uyarmamak fazla..zora dusersem cinsellige duskun olmasindan istifade ediyorum
ayy selena paralel evrendeki halim gibisin, ben evlenemedim balıkla ama tariflerin birebirama artık uyandım, ikinci tarifteki adamlardan istiyorum
ay ne kdr dogru tespit etmissin eee deneyim var tabi..
ins gönlüne göresi karsina cikar
Valla kusura bakmayın da, bir insanı "kadın gibi" diyerek yermeye çalışan kadınlar olarak size her türlü abuk subuk herif müstehak.
O hastalıklı yetiştirilmiş, kendini, duygularını, düşüncelerini ifade etmekten aciz, haa bir de güya "cinselliğe çok düşkün" olduklarından, zora düştüğünüzde "cinselliğe çok düşkün olmasından" istifade edebileceğiniz (bu da ne demekse =D) yurdum erkekleriyle size mutluluklar.
Bir de merak ediyorum, erkeksi nasıl olunuyormuş acaba? =)
Bu algılarla ne ediyorsanız en önce kendinize ediyorsunuz, söyleyeyim.
Sabah sabah saka misin sen boyle herifler size mustehak falan diyorsun ? Konusma bicimin cok yanlis dusuncemizi belirtiyoruz kendi kendine bundan pay bicip hakaret etmeye hakkin yok .insanlar denemis gormus yazmis niye erkek milletini savundugunuda anlamadimValla kusura bakmayın da, bir insanı "kadın gibi" diyerek yermeye çalışan kadınlar olarak size her türlü abuk subuk herif müstehak.
O hastalıklı yetiştirilmiş, kendini, duygularını, düşüncelerini ifade etmekten aciz, haa bir de güya "cinselliğe çok düşkün" olduklarından, zora düştüğünüzde "cinselliğe çok düşkün olmasından" istifade edebileceğiniz (bu da ne demekse =D) yurdum erkekleriyle size mutluluklar.
Kadin erkek ayrimina dayanamayan biri icin xx olarak isim secmeniz kimin takintisi oldugunu ortaya cikaran bir gosterge sanirim. cok bilmislik her zaman bilgi sahibi olundugunu gostermez biraz kafalari sisirmekten baska ise yaramazValla kusura bakmayın da, bir insanı "kadın gibi" diyerek yermeye çalışan kadınlar olarak size her türlü abuk subuk herif müstehak.
Lütfen savunmaya geçmeden önce de yazdıklarımı bir düşünün. İstediğiniz şeyden hoşnutsuzluğunuzu dile getirebilirsiniz, istediğiniz şeye laf edebilirsiniz ama bunu yaparken (farkında olmadan dahi olsa, minicik bile olsa, alttan alta bile olsa) cinsiyetçi yorumlar yaparsanız ben rahatsız olurum.
Hep diyorum, tekrar söyleyeyim, bir insanın içe dönük mü dışa dönük mü olduğu, ne kadar çok konuştuğu, kırılganlık seviyesi, işine ve kariyerine düşkünlüğü... Bunların her biri, o kişinin karakterine, şahsına ait özelliklerdir, cinsiyetine değil.
Eğer bizler bazı özellikleri cinsiyetlere mal etmeye devam edersek, kendimizi de karşı cinsi de kalıplara sıkıştırmış ve kendi karakterinden uzaklaştırmış oluruz ki bunun da çok ciddi sonuçları olur, bugün de bu toplumda bu sonuçları her Allah'ın günü tekrar tekrar gözlemliyoruz.
Bir sürü insan (kadın, erkek) bu toplumsal cinsiyet kalıplarına uymadığı için zorbalığa, hakarete, psikolojik şiddete, baskıya, tacize maruz kalıyor, hatta öldürülüyor.
Ve bir sürü insan, bu ataerkil toplumsal cinsiyet rolleri yüzünden, ömürlerini sağlıksız ilişikiler yaşamakla geçiriyor.
Ben mümkün olduğunca öyle konuşmalara müdahil olmamaya çalışıyorum ama şu başlık altında bile kaç defa, "kadın ilk adımı atmaz, bekler, erkek adım atar" temalı konuşmalara denk geldim.
İnsan, kendine dikte edilen yapay rollerle değil; karakteri, duyguları, düşünceleri, aklı, vicdanı ona ne öneriyorsa onlarla ve onların ışığında yaşar, yaşamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?