Binnaz Abla

Asla fal atmiycam dedim de seruveni de merak etmedim desem degil simdi sen diyince ya neyse yeni kredi asla almiycam 11 kredim kaldi bi ara uygun bilen birini gorursem atayim bari
canım sen yeni fal baktırdın,beklesen daha iyi olmazmı,sen aklındaki kişi için fal baktırırken,bu ara etkilendiğinde bir kişi var,bence bırak fal baktırma aşk hayatını akışına bırak,baktırdın fallarında doğruluğu zaten zaman içerisinde çıkacaktır.

Canim cok haklisin ya, en azindan mart ortasina kadar bekliycem zaten marta kadar kesinlesir biseyler. Canim aklimdaki kisi asiri asirisi platonik ya :) cook uzsk yollar var aramizda ama hayirlisi bakalim. Sabredebildigim yere kdr falsiz sabredicem zaten eceme atmadan once de baya ara vermistim fala

Baktirmadim, cunku 1 kredim eksik. allah riazsi icin bana 1 kredi alan cikarsa baktirticam
benim 1 kredim klmı
bende de olumlu konuştuklarında mesela hiç etkilenmiyorum artık.. önceden olsa havalara uçardım. şimdi nerdee. sanırım ben çok yoruldum fal baktırmaktan.
ya benin niyetim yoktu selenaya su falı atmıştım iade etmiş iki falımda çıkmamış o yüzden paranıza yazık diye kredim kalınca attım

en doğrusunu yaparsın sabırlı bencede.

Emineee diyorum :) bir yorumundada soyle yazmis :) H harfli biriside var seni begenen.Ama adam olmaz ondan da

Ayrildigim esim balikti,erkeksi olmuyorlar,zayif karakterli,kadin gibi cenesi dusuk,kendini cok sanatkar sanan tipler,ayricada tembel ve sorumsuz..ben guclu,derdini disa vurmayan,karakterli ve isine duskun erkekleri seviyorum..

ayy selena paralel evrendeki halim gibisin, ben evlenemedim balıkla ama tariflerin birebir ama artık uyandım, ikinci tarifteki adamlardan istiyorum

ay ne kdr dogru tespit etmissin eee deneyim var tabi..
ins gönlüne göresi karsina cikar

Valla kusura bakmayın da, bir insanı "kadın gibi" diyerek yermeye çalışan kadınlar olarak size her türlü abuk subuk herif müstehak.
O hastalıklı yetiştirilmiş, kendini, duygularını, düşüncelerini ifade etmekten aciz, haa bir de güya "cinselliğe çok düşkün" olduklarından, zora düştüğünüzde "cinselliğe çok düşkün olmasından" istifade edebileceğiniz (bu da ne demekse =D) yurdum erkekleriyle size mutluluklar.

Bir de merak ediyorum, erkeksi nasıl olunuyormuş acaba? =)

Bu algılarla ne ediyorsanız en önce kendinize ediyorsunuz, söyleyeyim.

Son düzenleme:
Balık erkeği gerçekten tehlıkelı, tecrübeyle sabit, duygusalmış peh sadece kendı işine gelıyosa duygusaldır. Tavaya balıgı koyarsın oynarya heh aynen oyle.yanardöner, egosu tavan, kendını bişey sanır, çapkınım onde gidenı, melankolık, yalancı, bır burctur erkegı için dıyorummm yanlış anlaşılmasın.he sevdımmmi çok pişman ettmı pek çokkkk..kendı hayal kurar karşısındakını tavlayana kadar senıde ınandırır hayallere iş cıddıye geldımı patt ortadan kaybolur ne oluyo dersın:))) nerden mı bılıyorum yaşadım cunku:)) ağlaktır ama tımsahtır yaşları, cömert gıbıdır ama işine gelıyosa, anne kuzusu, herkesın cevrenın lafına gore hareket eder..kısaca boğa ve balık gercekten sıkıntılı.. Oh be içimi doktum.ne doluymuşum balık erkegıne:))))ikinci plana atılmayı hiç sevmez.bır ortamda hep lıder olucak.komıktır ama rıhunu kotudur balıgın

Lütfen savunmaya geçmeden önce de yazdıklarımı bir düşünün. İstediğiniz şeyden hoşnutsuzluğunuzu dile getirebilirsiniz, istediğiniz şeye laf edebilirsiniz ama bunu yaparken (farkında olmadan dahi olsa, minicik bile olsa, alttan alta bile olsa) cinsiyetçi yorumlar yaparsanız ben rahatsız olurum.
Hep diyorum, tekrar söyleyeyim, bir insanın içe dönük mü dışa dönük mü olduğu, ne kadar çok konuştuğu, kırılganlık seviyesi, işine ve kariyerine düşkünlüğü... Bunların her biri, o kişinin karakterine, şahsına ait özelliklerdir, cinsiyetine değil.
Eğer bizler bazı özellikleri cinsiyetlere mal etmeye devam edersek, kendimizi de karşı cinsi de kalıplara sıkıştırmış ve kendi karakterinden uzaklaştırmış oluruz ki bunun da çok ciddi sonuçları olur, bugün de bu toplumda bu sonuçları her Allah'ın günü tekrar tekrar gözlemliyoruz.
Bir sürü insan (kadın, erkek) bu toplumsal cinsiyet kalıplarına uymadığı için zorbalığa, hakarete, psikolojik şiddete, baskıya, tacize maruz kalıyor, hatta öldürülüyor.
Ve bir sürü insan, bu ataerkil toplumsal cinsiyet rolleri yüzünden, ömürlerini sağlıksız ilişikiler yaşamakla geçiriyor.
Ben mümkün olduğunca öyle konuşmalara müdahil olmamaya çalışıyorum ama şu başlık altında bile kaç defa, "kadın ilk adımı atmaz, bekler, erkek adım atar" temalı konuşmalara denk geldim.
İnsan, kendine dikte edilen yapay rollerle değil; karakteri, duyguları, düşünceleri, aklı, vicdanı ona ne öneriyorsa onlarla ve onların ışığında yaşar, yaşamalı.

Sabah sabah saka misin sen boyle herifler size mustehak falan diyorsun ? Konusma bicimin cok yanlis dusuncemizi belirtiyoruz kendi kendine bundan pay bicip hakaret etmeye hakkin yok .insanlar denemis gormus yazmis niye erkek milletini savundugunuda anlamadim

Kadin erkek ayrimina dayanamayan biri icin xx olarak isim secmeniz kimin takintisi oldugunu ortaya cikaran bir gosterge sanirim. cok bilmislik her zaman bilgi sahibi olundugunu gostermez biraz kafalari sisirmekten baska ise yaramaz

Cinsiyet ayrımcılığından bahsedip de, bir Millete mensup tüm erkekleri aşağılamak da ayrıca komik. Bununla da yetinmeyip Türk erkeklerini aşağılayarak onları seven ya da aşık olanlara sanki bu şekilde hakaret etmiş sayılmıyor..... Tencere dibin kara olayı....

senı uzun zamandır gozlemlıyorum ve burda bı kac kere daha yazdım sana davranıslarından ve konusmalarından hıccc hoslanmıyorum, USTUNE CINLERIN GELIYORDU EN SON YAZDIGIN CEVAPTAA !!
bılmıs konusmalarındanda bu sadece bu konuyla ılgılı degıl senın engın bılgılerınle ınsanlara yok bılmem ne bakarım yok sunu bakarım demenden kart cekmenden durumlarını sorgulamandan, hatta burda ınsanlar kendı dertlerını hafıfletmek ıcın fal baktırırken ve bır cozum bulamayıp dualara yonelmısken hıc dusunmeden yok sızee yardım ederım lafı altında bırden bıre bınlerce sayılı esmalar tavsıye etmelerın gercekten bunu ıyı nıyetlede yapabılırsın ama ben senın nıyetınde kusku duyuyorum arkadasım ve rahatsız oluyorumm !!

o konusmalarını alıntıladıgın arkdaşlardan selena dısında ıkısınıde tanırım bana uyar veya uymaz-ki selenanın o yazdıgı yorumu okuyunca bende yatırgadım- ama bu bızı ılglendırmez onun yası,durumu,hayat gorusu hersey etkılıdır hayatında...ama kımseyı oylee asaglamaya veyaa ortaya bır laf atıp kucuk gostermeye calısmaya hakkın yok senın !

sen oncee nerde yasadıgını bır kabullen arkdaşım !! ataerkıl toplumun cınsıyetlerı rollerı yuzundenmıs yok bılmemneymıss nerde yasarsan yasa sen bı KADINSINN ! ki bence bır kadının hayatta bır agırlıgı bır gorusu olmalı -kı burda ınsanların yazdıgı seylerden cımbızlaa laf cekıp ınsanlara nutukk cekmendende sıkıldık haberın olsun !

xx_9 amacını anlamış değilim gerçekten cinsiyetçi yorumlar gördüysen bu bu şekilde ifade edilmez her topiğe laf yetiştirmeye çalışan işsizliğin dibine vurmuşsun lütfen bu topikteki amacın ne insanları azarlar gibi konuşmaktan vazgeç biz şurda 3bin sayra yazmışız bir yıldır topiğe giriyorum ve burdaki insanlarla deneyimimizi paylaşıyoruz bende selena nın üslubundan rahatsız olmuştum ama herkesin kişiliği farklı ve böyle bilip bilmeden yorum yapmak doğru değil eğer gerçekten cinsiyetçi soylemlerden rahatsız oluyorsan bir suru stk var onlarda boy göster burdan bakınca amacın işsiz nereye saldıracağını bilmeyen biri olarak görünüyor
Biz paslaşırız şakalaşırız ama kimse dalgasına giriyor bu topiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…