Binnaz Abla

Bence ismini x yaparak dikkat cekmeye ilgi gormeye buraya gelip futursuzca konusup duran birinin tek amaci ilgi cekmek sanki bunu bayan x yda bay x e vermeyelim ben gozardi ettim

Marple m ya tek amacı goy goy olan biri gelip sinir bozmaya çalışıyor haklısın cevap vermek bile çok

Burda "kadın gibi çenesi düşük " yorumu yapıldığı içn tepki göstermen çok normal haklısın.. Bende burda Selena80 arkadaşımızın uslubunu beğenmiyorum.. Bende ufak bir münakaşa yaşamıştım hatta.. Ama sen biraz atarlı cevap veriyorsun.. Size bu herifler müstehak dersen olmaz.. Birde kendinle çelişkedesin.. Kadın gibi çenesi düşük denildiği için kızıyorsun ama kullanıcı adın XX.. Ne alaka anlayamadım

Fal baktırmayı bırakıp şu sıralar biraz da yoğun olunca topikten uzaklaştım biraz. 10 gündür fal baktırmıyorum bu yüzden öncelikle kendimi tebrik ediyorum

Umarım iyisinizdir hepiniz, çıkan fal var mı acaba

Tebriklerrr Bende 3 haftadır atmıyorum emine aylin patladı bende alex yarım tuttu

Cankm tebrik ederim vallahi ben de iki uc hafta fal atmadim en son eceme attim ben faldan cok memnun kaldim bakalim bekleyip gorucez ama begenmeyeni de cikti baya onun disinda ne patlayan ne cikan falim var tarihlerim daha gelmedi durum stabil ama kesin patlayacak olan fal dersen dolu vallahi

postumu alıntıladığı için arkadaşa bir çift sözüm var, öncelikle alıntıladığın postlara bir dikkat et!!! ondan sonra konuş .. diğer yandan, selena'nın tercihi, hayatını nasıl yaşayacağı veya kendini nasıl ifade edeceği tamamen kendisini ilgilendirir, sizi veya bizi değil !!
yine hangi burç grubu erkeğinden nasıl bahsedeceğime de siz karışamazsınız!! madem cinsiyetci değilsiniz ironik nickinizi bir zahmet değiştirin !

Deep senin fal durumu ne alemde ?
incesazım dün küçük bişey yaşadım. serüven-derin2013 ve ecem23'ün dediği bişeydi. fal konumla alakalı olumlu bir durum. bana onun benden bahsettiğini, benimle ilgili laf almaya çalıştığı benimle ilgili güzel şeyler söylediği vs duyacağım söylenmişti, dün akşam geldi kulağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…