Binnaz Abla

Ay ne güzel hayırlısı o zaman kuzucuk

Ay ne güzel hayırlısı o zaman kuzucuk
Teşekkür ederim bitanem aslında çok emin değilim şu anda ama venüs de sanki demişti. tekrar dinlemem lazım teyit için ama dedi diye hatırlıyorum. anaaaaaaa alex de demişti dün çok yoğundum eve de geç geldim işler çok yoğun kafam şişti yazamadım

Ben telveye atmıyorum ya sana çıkmalarına sevindim
Venus bende patlayacak gibi

Ben telveye atmıyorum ya sana çıkmalarına sevindim
Venus bende patlayacak gibi
patlamasın inşallah kuzum biz genelde iyi falcıları ilk etapta geçmiş ve an da çok iyise gelecek konusunda da garanti olarak görüyoruz ama işte orada yanılıyoruz sadece bişeyler çıktığında seviniyoruz

Ay patlasada patlamasada olur yani sıkıldım ben durumdan mümkünse yeni biri olsun artık

Bu arada dua sonsoz e baktırmış olan var mı bana anda çık iyiydi çıksın diye dört gözle bekliyorum

Tebriklerrr Bende 3 haftadır atmıyorum emine aylin patladı bende alex yarım tuttu

Sağol, sana da tebrikler 3 hafta çok iyi süre
emine gelecekle ilgili pek bi şey söylememişti bana. Aylin'in falının %50den fazlası tuttu zaten. Alex'in falını hatırlamıyorum tam :/ umarım kötü olanlar patlayıp iyi olanlar çıkmıştır

Valla beklemek en iyisi. hepimizin elinde en az 20 tane bekleyen fal vardır sanırım benim şubat sonuna odaklı genelde fallarım. Bakalım kimlerin dedikleri çıkacak

Kizlar medyum selenaya kelebek atan var mi

Ben baktırmıştım. Param yoktu en ucuz kelebek diye atmıştım bi şeyde anlamadım falı atarken bi kaç defa tıklayıp gönderdim. Selena "bu açılım pek bilgi vermez ben kendi kartlarımla destekleyeceğim" demişti. Ama 12den vurdu durum analizi filan baya başarılıydı

Sabahtan beri sayfayi yenileyip oyun gibi oynuyorum bulmadigim sekil kalmadi ya sanirim oynamaktan gonderemeyecegim ben bu fali

kızlar dün nesibeye fal atmıstım malum durumu analizi falan çok iyi bilmişti geleceği cıkar mı bılemem baya olumsuz konustu canın daha cok yanacak dıkkat et dedı olumlu olsa sasardım zaten de tekrar dinleyince anlık bazı durumlar tutmadı gibi bunu gördüm sen geçmişindeki insanla çok uyumsuzsun dedi ki biz çok uyumluyduk zevklerimiz bile aynı yeme alıskanlıklarımzdan söylediklerimize kadar..bilemedim şimdi.karamsarlıga düştüm ben yine benim canım daha cok yanacak diye diye fal defterini kapatmam lazım artık her gün kahve içen ben bugun kahve bile içemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…