- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
incesazım dün küçük bişey yaşadım. serüven-derin2013 ve ecem23'ün dediği bişeydi. fal konumla alakalı olumlu bir durum. bana onun benden bahsettiğini, benimle ilgili laf almaya çalıştığı benimle ilgili güzel şeyler söylediği vs duyacağım söylenmişti, dün akşam geldi kulağıma
Teşekkür ederim bitanemAy ne güzelhayırlısı o zaman kuzucuk
sanırım baldankabak atmıştı canım
Teşekkür ederim bitanemaslında çok emin değilim şu anda ama venüs de sanki demişti. tekrar dinlemem lazım teyit için ama dedi diye hatırlıyorum. anaaaaaaa alex de demişti dün çok yoğundum eve de geç geldim işler çok yoğun kafam şişti yazamadım
patlamasın inşallah kuzumBen telveye atmıyorum ya sana çıkmalarına sevindim
Venus bende patlayacak gibi
patlamasın inşallah kuzumbiz genelde iyi falcıları ilk etapta geçmiş ve an da çok iyise gelecek konusunda da garanti olarak görüyoruz ama işte orada yanılıyoruz sadece bişeyler çıktığında seviniyoruz
Ay patlasada patlamasada olur yani sıkıldım ben durumdan mümkünse yeni biri olsun artık
bi süre sonra belirsizlik sıkıyo değil mi
Aha bak çıkmış :))) sen başkasına baktırma adam sana tutturuyo :)))Aynen ya bıktım
Alex bana sen kendini İyi hissetsen bakmazsın demişti bende yok ya gözüm başkasını görmez diyordum öyle değilmiş
Aha bak çıkmış :))) sen başkasına baktırma adam sana tutturuyo :)))
TebriklerrrBende 3 haftadır atmıyorum emine aylin patladı bende alex yarım tuttu
Cankm tebrik ederim vallahi ben de iki uc hafta fal atmadim en son eceme attim ben faldan cok memnun kaldim bakalim bekleyip gorucez ama begenmeyeni de cikti baya onun disinda ne patlayan ne cikan falim var tarihlerim daha gelmedi durum stabil ama kesin patlayacak olan fal dersen dolu vallahi
Kizlar medyum selenaya kelebek atan var mi
Sağol, sana da tebrikler 3 hafta çok iyi süre
emine gelecekle ilgili pek bi şey söylememişti bana. Aylin'in falının %50den fazlası tuttu zaten. Alex'in falını hatırlamıyorum tam :/ umarım kötü olanlar patlayıp iyi olanlar çıkmıştır
Valla beklemek en iyisi. hepimizin elinde en az 20 tane bekleyen fal vardır sanırımbenim şubat sonuna odaklı genelde fallarım. Bakalım kimlerin dedikleri çıkacak
Ben baktırmıştım. Param yoktu en ucuz kelebek diye atmıştımbi şeyde anlamadım falı atarken bi kaç defa tıklayıp gönderdim. Selena "bu açılım pek bilgi vermez ben kendi kartlarımla destekleyeceğim" demişti. Ama 12den vurdu durum analizi filan baya başarılıydı
Ben baktırdım. ben beğeniyorum güzel bakıyotellwe bilgehatun a baktıran var mı??
gerçektenmiii o kadar ucuzki enteresan geldi an ı biliyomu nasıl biraz anlatsana?Ben baktırdım. ben beğeniyorum güzel bakıyo
Kahvesini beğendim. evet biliyo. ben de atmasyon bişey yoktugerçektenmiii o kadar ucuzki enteresan geldi an ı biliyomu nasıl biraz anlatsana?
kahvesimi iyi bu arada? ayy heycan yaptım :)
vay anasını :)..şaşırdımKahvesini beğendim. evet biliyo. ben de atmasyon bişey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?